Du har lov til å bryte sammen. Ingen forventer at du skal holde masken. Vi kan gå rundt med disse maskene på, gjemme oss fra verden og hindre oss fra å bli såret, men når vi kommer hjem, vil alle masker falle og vi er nakne – alene med våre tanker og våre sanne følelser.

Det er da du vet at du kan falle fra hverandre. Du vet ingen ser. Du vet at ingen vil se din svakhet. Du kan lukke døren til soverommet og gråte med bare fire kalde vegger som publikum. De vil ikke si det til noen. De vil stille applaudere deg og du vil gå videre.

Du har lov til å gråte uten grunn om føler at du trenger å gråte. Du må gi slipp på disse uklare følelsene som plager deg.

De gjør at du føler ubehag. De er skyene som maler dine solfylte tanker svarte.

Du har lov til å gråte over din fortid. Du har lov til å ikke gi slipp på noe. Du trenger å gråte ut og la dem gå.

Det vil være helende for deg. Kanskje har du ikke har muligheten til å fullføre det kapittelet i livet ditt. Kanskje det nå er på tide å få det overstått.

Det er ingen skam i å ha noen å dele din smerte med. Du har alltid deg selv. Du kan dele det med deg selv.

Du er den som kjenner deg selv best. Du er den som vet veien rundt ditt hjerte og ditt sinn best. Du vil klare det.

Det er ingen skam i å skrike og gråte inn i puta når ingen hører deg. Det er okei å våkne med hodet på en tårevåt pute. Du vil vaske det bort som du vasket bort disse følelsene med dine tårer.

Du har lov til å lyve å si at du er i orden. Du må lyve, fordi du er har på deg din sterke maske.

Det gjør at du overlever dagen ute blant folk, når alt du ønsker å gjøre er å begrave deg dypt inne i det mørkeste hjørnet av rommet og bare gråte.

Du har lov til å stå på badet og stirrer på deg selv speilet, se på dine blodige øyne, og prøver å roe deg selv ned fordi du må snart inn et rom fullt av folk som vil legge merke til at du har grått.

Du kommer til å vaske ansiktet og prøve å ta deg sammen så ansiktet ditt får tilbake sin naturlige farge. Og selv om noen kanskje legger merke til det, kommer du til å lyve å si du har det bra. At du aldri har vært bedre.

Du har lov til å gråte foran andre. Å la noen som vil, prøve å hjelpe deg. Det er greit å få hjelp.

Vi behøver det. Vi er alle mennesker, vi har alle følelser, og vi alle trenger hjelp i blant. Det gjør også du. Det gjør deg ikke til noe mindre av en kvinne.

Du har lov til å gjemme deg under denne masken som du har laget.

Du har lov til å ta den av når du kommer hjem.

Du har lov til å falle fra hverandre fordi du vil plukke deg selv opp igjen.

Det er flott at du er i kontakt med din kropp, ditt hjerte, sjel og sinn.

Du kommer til å bli bra igjen.