Den morsomme sannheten om alle menneskelige relasjoner er at vi har en tendens til å rettferdiggjøre handlingene til de personene vi bryr oss mest om. Faktisk vil vi rettferdiggjøre for oss selv det faktum at vi elsker noen som tydelig ikke fortjener vår kjærlighet og som ikke fortjener en plass i vårt liv så vi lager unnskyldninger for denne personens oppførsel.

Vi føler oss ydmyket og dumme fordi vi bryr oss om noen vi vet ikke er bra for oss og kanskje ikke engang er en god person generelt men hjertet vårt nekter å akseptere denne tanken og prøver konstant å se hva som ligger bak denne personens oppførsel mot oss.

Det er også slik med deg og denne fyren i ditt liv. Fra det øyeblikket du traff ham, har han gjort et par ting klart.

Han har gjort det klart at han ikke er en som er klar for å forplikte seg og en som kan gi deg kjærligheten du fortjener. Selv om han sannsynligvis aldri sa dette høyt, viste han det tydelig gjennom sine handlinger.

Og helt siden du møtte ham, har han ikke gitt deg annet enn smerte. Du led mye på grunn av ham og måten han behandlet deg, men ikke engang alt dette jaget deg bort fra ham. Så det er tydelig du har noe som holder deg nært denne fyren

Selvfølgelig er det tydelig at du har dype følelser for ham. Du elsker ham og du ville gjort alt for at han skulle elske deg tilbake. Men på en eller annen måte, skjer ikke det, tross all din innsats.

Selv om denne mannen er en drittsekk mot deg mesteparten av tiden, gjør han, hver gang du vil forlate hele situasjonen, alltid noe som får deg til å revurdere den avgjørelsen. Han gjør noe som får deg til å gi ham en ny sjanse, selv om han tydelig ikke fortjener det.

Han gir deg litt av sin kjærlighet og oppmerksomhet – akkurat nok til å beholde deg der. Og dette er noe du klamrer deg til i månedsvis..

Etter mye tankevirksomhet, har du kommet til en konklusjon. Du har begynt å tro at denne mannen faktisk er emosjonelt skadet og knust og at det er årsaken til alle pmrobleene hans.

Dette er årsaken til oppførselen hans mot deg og har gjort ham til den han er i dag. Dette er grunnen til at han ikke vil forplikte seg, at han ikke vil åpne seg for deg eller vise deg sitt liv. For han har åpenbart blitt såret tidligere og han er ikke villig til å la det skje igjen

Dette er noe som får deg til å tenke at han ikke er så ille som han virker og dette er noe som får deg til å forsvare oppførselen hans mot deg.

Du går rett og slett ut ifra at denne fyren behøver din kjærlighet for å forandre seg, at han behøver din veiledning og støtte gjennom livet og at du ikke bare kan la ham henge. Du ser på deg selv som denne superkvinnen, hvis oppgave er å redde denne mannen og å hele hans hjerte.

Vel, jeg hater å være den som kommer med dårlige nyheter, men mulighetene er store for at denne mannen ikke er emosjonelt skadet eller knekt. Mulighetene er store for at han sannsynligvis bare er en giftig mann som spiller psykologiske spill uten noen grunn.

Jeg vet du prøver å komme til bunns i denne oppførselen og at du prøver å finne grunnen til måten han har behandlet deg men det er på tide å akseptere at noen menn gjør dette, og det er ingenting du kan gjøre med det.

Jeg vet det er vondt for deg å høre dette men jeg vil ikke du skal tro at denne fyren elsker deg et eller annet sted i dypet av sitt hjerte og at du bare behøver å prøve litt hardere for at kjærligheten hans skal komme opp til overflaten. Jeg vil ikke du skal tenke at han faktisk flykter fra følelsene han har for deg fordi han er redd intensiteten i dem.

Jeg vil ikke du skal tro at han er livredd for at du skal såre ham og at det er derfor han nekter å gi seg selv helt og fullt til deg. Jeg vil ikke du skal tro at det er en sårbar, liten gutt som bare venter på å bli elsket, gjemt et sted inne i denne mannen.For ingenting av dette er sant.

Denne mannen har enkelt og greit brukt deg, kjærligheten din og godheten din hele tiden. Han bruker deg for sitt ego, for sex eller bare fordi han nyter å bli elsket av deg eller ha noen som er der for ham hele tiden.

Uansett, poenget er det samme -slutt å forsvare ham for det er på tide du ser sannheten i øynene.