Damer, er dere klare for litt action?! Det er jeg! Her er en seksuell ønskeliste med noen rampete greier du må prøve minst en gang i livet. Så la oss starte festen!

1. Utendørssex

Bare tenk deg, du og kjæresten din, begge nakne og opphisset, rullende i gresset. Finnes det noe mer sexy enn det? Jeg tror ikke det! Dette er en type sex om må være på sexlista di.

Du må prøve dette minst en gang i livet. Å være naken i friluft med en mann som er heit som bare rakkern, elske, men samtidig være engstelig for at noen kan se dere; det er ubetalelig! Når du har prøvd dette en gang, vil du forstå hva jeg snakker om.

Å nei, du vil ikke angre på det. Ever!

2. Sex film

Jeg sier ikke at dere skal filme der selv og vise det til andre – det skal bare være en del av deres private arkiv slik at dere kan se dere selv som helt rå og opphisset. Dere vil se hva som gjorde dere kåte og hva dere likte best.

Du vil også ha mulighet til å se partneren din og alt det han gjorde med deg når han tok deg bakfra. Det vil minne deg på at en gang var dere unge og uforsiktige og ikke minst modige som gjorde noe slikt. Jeg er sikker på at kjæresten din ikke vil ha noe imot at du gir ham denne filmen i bursdagsgave!

3. Trekant

Det er kanskje ikke noen som vil innrømme det, men trekant er noe av det de fleste drømmer om. Alle vil eksperimentere med noe sånt for å se hvordan de ville reagere i en slik situasjon.

Det ville være noe nytt i sexlivet deres som ville krydre det litt.. Så om du har en tolerant partner som ønsker å oppleve noe nytt, trenger dere bare finne noen som vil oppfylle drømmene deres. Jeg er sikker på at det vil bli en uforglemmelig opplevelse.

4. Offentlig sex

Om du ikke har prøvd å ha sex på et fly eller på toalettet i en kaffebar, vil jeg si du har gått glipp av mye moro. Det er en spesiell sjarm med en kjappis i offentlighet, der andre lett kan se dere.

Men det er den følelsen som gjør det super morsomt og spennende. De som prøver denne typen sex piffer opp sexlivet sitt og gir forholdet en frisk pust.

Og jeg må si at dette ikke er bare for de som er spesielt eventyrlystne, men de som er beskjedne og forsiktige kan også prøve dette. Og om noen ser dere er det ikke noe å bry seg om, for unge mennesker bør få prøve alt uten fordommer – så lenge de ikke skader noen selvfølgelig.

5. Dominans 

Jeg tror at hver eneste jentes drøm er å få dominere minst en gang i forholdet (og i seng selvfølgelig). Dette er noe dere absolutt burde prøve for du vil bli kjent med den ville siden av deg selv og det kan hende du liker det veldig godt.

På den andre side, kjæresten din vil få se hva du er i stand til i sengen og han vil bli helt vill etter deg. Dere kan bruke sex leketøy for å gjøre det enda morsommere, som håndjern eller bind for øynene og du kan fortelle kjæresten din hva han skal gjøre hele tiden for å gjøre det mer interessant.

Bare å se ham adlyde alle dine krav vil få deg til å føle deg så dominant at det vil føles som du har all kontroll over ham. Forstår du hvorfor du må prøve dette eller må jeg fortsette å fortelle deg enda flere grunner?

6. Sex med en fremmed

Du må, du bare må, prøve dette minst en gang i livet. Sex med noen du ikke kjenner kan være utrolig spennende. Du vet ikke hva denne personen foretrekker eller hvordan du skal tilfredsstille ham og du vil være nødt til å prøve mange ting for å faktisk se hva som får ham på gli.

Men det vil ikke være så vanskelig for deg, hva? Når du prøver denne formen for sex, trenger du ikke late som du er en høflig eller kysk jente.

Bare vær vill og tilfredsstill alle dine lyster. Du lever bare en gang og dett er er noe du vil angre på at du ikke har gjort, så kom igjen og gi det et forsøk. Jeg er sikker på at du vil like det

7. Sex mellom ansatt/sjef

Jeg håper bare sjefen din er heit ellers vil det ikke være noen gnister mellom dere, i alle fall ikke fra din side. Denne typen sex er ganske populær nå for tiden, for i tillegg til nytelse, kan det også gi deg andre fordeler.

For eksempel, om du vil ha en lang, betalt ferie, kan du bruke det Moder Natur har gitt deg til å forføre sjefen. Det vil være helt fantastisk å gå til sengs med mannen som betaler lønnen din og mest av alt vil det være fantastisk å være den dominante i sengen.

Dette er den type sex du virkelig må prøve minst en gang i livet men bare om du har en heit sjef. Det er ingen vits i å gjøre det med en feit, gammel og skallet middelaldrende mann.

8. Se partneren din masturbere

Bare slapp av og se på at kjæresten mastureberer uten å røre ham. Du kan snakke grisete med ham for å gjøre ham kåtere men det er forbudt å røre ham.

Han er den eneste som kan røre ved seg selv, så følg med hvor og hvordan han gjør det så du kan gjenta det senere. Det er viktig å se på kroppsspråket hans og ansiktsuttrykkene hans mens han gjør dette, slik at du kan lære en hel del om hva han liker eller ikke liker.

Og når han får nok av seg selv vil han komme og se på at du gjør det samme. Interessant, ja?

9. Uniformer 

Å du store, er det noe hottere enn en mann i uniform? Jeg tror ikke det! Dette er en super måte å krydre sexlivet og å få dere på gli. Du kan være den som har uniform en dag, og neste gang er det kjæresten din sin tur.

Når du ser alle musklene hans i en politiuniform, kjære, han vil feie deg overende. Du vil ikke snakke, du vil bare ha ham for deg selv, hele natten lang.

Med en gang du har prøvd denne formen for sex vil du se at det er riktig så interessant og det vil ikke være noe dere gjør bare av og til, men nesten hver kveld! Og hvem kan laste dere for det?