Du er spesiell. Og denne verden burde føle seg stolt over å ha noen som deg. Du er klippen som alle kan stole eller lene seg på, men enda viktigere, så kan du alltid stole på deg selv. Fordi du er en kriger. Du er unik.

Den lille hemmeligheten er at du har vært gjennom det verste og du er her fortsatt. Du står opp fremdeles.

Du har vært modig så mange ganger.

Fordi det var det eneste alternativet i livet. Du sto opp mot alt som skremte deg, og du har konfrontert dine redsler.

Men du er redd nå.

Fordi du ikke vil bo alene. Fordi du ikke ønsker å være din egen klippe for alltid. Du trenger en annen person til å være der for deg, og være det du er for andre.

Ikke fordi de er viktige for livet ditt, men fordi det ville vært mye enklere og mye hyggeligere å gå gjennom livet med noen som forstår deg.

Sannsynligvis har ingen noen gang fortalt deg dette, men du har lov til å gråte. Det betyr ikke at du er svak, og det er ikke et tegn på svakhet, det er et bevis på at du har vært for sterk for lenge

Du hadde alles rygg.

Uansett hvem som banket på døren din, ville de finne trøst i deg. Uansett hvor mange mennesker som trengte deg, har du alltid funnet en måte å møte deres behov og å være der for dem. Du er den aller beste vennen noen kan tenke seg, og de vet at de kan stole på deg. Du er den sterkeste jenta i familien din, du er ikke den som gir andre komfort og bekreftelse, men den folk kommer til når de trenger noen som er mentalt sterk.

Men når du trengte noen, var de ikke der.

Fordi de vet ikke når du behøver dem. I motsetning til deg, kan de ikke se små tegn på om du har det bra eller ikke, fordi tingen med sterke folk er at de blir aldri spurt om de er OK, eller om de har det bra. De blir aldri tilbudt noen form for hjelp fordi de har bevist for mange ganger til andre at de er sterke nok til å klare seg på egenhånd.

Du er ikke ute etter en prins.

Du er ikke ute etter noen som skal redde deg. Du er ikke ute etter noen for å løse dine problemer og du forventer ingenting fra andre, fordi du vet bedre.

Du leter etter ditt eget sverd.

Du leter etter verktøy for å bekjempe dine egne kamper. Du prøver alltid å vokse som person og å være i stand til å ta vare på deg selv, du har ikke engang den minste anelse om hvordan folk beundrer deg og ser opp til deg.

Saken er at livet gikk aldri lett for deg.

Du var ikke den som fikk noe lett i livet. Du fikk aldri noe uten kamp. Du måtte alltid bevise din verdi, og du måtte alltid kjempe hardt for alt du ønsket i livet fordi det var den eneste måten du kunne få det du ønsket. På grunn av dette, ble du ofte oppfattet som kald og noen ganger distansert.

Men du holdt det alltid gående.

Når livet kastet en ball på deg, har du alltid klart å treffe den hardt og skåre mål.

Du blir også trøtt og lei.

Du blir lei av å være sterk hele tiden. Du blir lei av at folk alltid forventer noe av deg, og du blir lei av folk hele tiden bare tar og tar fra deg – din kjærlighet, din tid, og alt annet det måtte være som de trenger.

Og likevel står du opp hver morgen.

Du står opp med et smil. Du står opp modigere hver morgen klar til å slå helvete ut av denne dagen. Det er din måte å si til livet: “Jeg er klar. Uansett hva du har for meg, bring it on!”

Du ser utfordringer i øynene og du kjører på.

Du har problemer med å finne menn som er verdig deg.

Fordi du leker ikke med gutter. Du trenger ikke hvem som helst fordi det er ikke så det fungerer for deg. Du trenger en sterk mann som kan håndtere deg.

Så du finner den verdien du leter etter, i deg selv.

Selv om det ville være kult å ha en mann som kan dekke alle dine behov, så er bare du bra nok for deg selv. Du er mer enn bra nok, og du er verdig på egen hånd. Du er en av de jentene som ikke er født med tanken at du behøver noen for å komplimentere deg, så når du blir sett på et evenemang for eksempel, alene, tør ingen å spørre: “Hvor er din andre halvpart?”.

Selv når livet er hardt, når livet kaster pinner og steiner på deg, når du faller ned til det punktet der du føler du ikke kan synke lavere, når alle andre mennesker ville gitt opp på livet og alt annet… Står du stødig og får andre til å lure på hvordan du fortsatt kan smile.

Du gjør det som heter ‘hva jeg vil’, og du bygger et solid grunnlag rundt det.

Det er OK hvis du faller og mister gnisten. Sørg bare for at når du kommer tilbake opp, stiger du som en hel jævla brann.