Vær singel frem til du møter en fyr som ved et trylleslag fjerner all usikkerheten din.

Vær singel frem til du møter en mann som vil ta hånden din og vise deg frem til verden. En mann som vil rope ut navnet ditt fra hustakene. En mann som elsker deg mer enn hele verden.

Vær singel frem til hjertet ditt smelter for noen som plutselig vil kysse deg uten annen grunn enn at han virkelig ønsker å gjøre det.

Vær singel frem til du møter noen som kommer hjem til deg midt på natten bare for å si at han savner deg og at han elsker deg.en mann som vil bruke all sin fritid på å bare være sammen med deg.

Vær singel frem til hjertet ditt smelter for noen som dummer seg ut med vilje, bare for å få bort negativ oppmerksomhet fra deg. En mann som alltid vil sette deg først og stå ved din side i alle situasjoner.

Vær singel frem til du møter en mann som vil ta hånden din og lede deg bort fra veikanten en regnfull dag, slik at du ikke blir sprøytet ned av en bil. En mann som vil hindre deg fra å støte inn i fremmede på gaten fordi tankene dine er et helt annet sted.

Vær singel frem til du møter en mann som vil snike seg frem og kysse deg mens du sover. En mann som vil hviske myke ord inn i øret ditt mens han stryker håret ditt og trøster deg når alt føles trist..

Han som vil fortelle moren sin om deg.

Han som vil introdusere deg for vennene sine andre dagen dere møtes.

Vær singel frem til du møter noen som vil elske og ære deg for den du er. En mann som vil akseptere deg med feil og alt. En mann som aldri vil drømme om å forandre på deg for du er perfekt som du er.

Vær singel frem til du møter noen som konstant vil snakke om deg og dine prestasjoner. Noen som er stolt over å være kjæresten din.

Vær singel frem til hjertet ditt smelter for en mann som gir deg sommerfugler i magen hver gang telefonen ringer og hans navn kommer opp på skjermen.

Vær singel frem til du møter en mann som er det siste du tenker på før du sovner om kvelden og det første du tenker på når du våkner opp om morgenen. En mann som sender deg en god morgen melding hver eneste dag bare for at du skal få en fin dag.

Vær singel frem til hjertet ditt smelter for en mann som ringer deg bare for å si at han savner deg.

Denne mannen vil lure frem et smil rundt munnen din, selv om det å smile er det siste du har lyst å gjøre. Han vil være din lysstråle når alt rundt deg er mørkt.

Vær singel frem til du møter en mann som ofrer tiden sin for å være der når du trenger ham. En mann som er uselvisk og her et tonn med kjærlighet å gi deg.

Vent på en mann som vil oppmuntre deg til å nå drømmene dine og gjøre deg enda mektigere enn du allerede er. En mann som aldri vil tillate deg å miste deg selv eller forandre deg bare for kjærlighetens skyld.

Vær singel frem til hjertet ditt smelter for en mann som alltid sier det han mener og forteller deg når du har gjort en feil. En mann som lytter nøye til til hva du har å si selv om han vet det er feil. Han vil la deg bli ferdig og gi deg et modent svar. Ingen roping og hyling. Han er en mann – ikke en gutt.

Vær singel frem til du finner en film kjærlighet. Der er ikke en klisjé – den er virkelig og den finnes. Du må bare være tålmodig og være i stand til å gjenkjenne den i tide, for noen ganger er ekte kjærlighet så nært, at det praktisk talt slår deg i ansiktet, men du er for blind til å se den.

Vær singel frem til du møter en mann som vil respektere deg og behandle deg som sin likemann – akkurat som du fortjener.

En mann som aldri ville gi deg et løfte han ikke kan holde.

Vær singel frem til hjertet ditt smelter for en mann som er modig nok til å innrømme at han tok feil.

Han er ikke noen mammadalt. Han er en ekte mann og det å si “unnskyld” er noe han aldri vil nøle med å gjøre.

Han vet at om han oppfører seg umodent, vil han miste deg og det er det siste han vil.

Vær singel frem til hjertet ditt smelter for en mann som vil hjelpe deg å bli den beste utgaven av deg selv. En mann som vil gjøre deg til et bedre menneske.

Vær singel frem til du møter en mann som bare ser fremtiden sin sammen med deg.

Han vet at det var fordømt vanskelig å få deg.

Han vet det er enda vanskeligere å beholde deg, så han prøver. Hver eneste dag fortsetter han å prøve. Ikke fordi han må, men fordi han elsker deg.

Vær singel frem til du møter en fyr som vil få deg til å føle deg som den vakreste i verden bare ved å stå ved siden av ham.

Vær singel frem til du møter en fyr som vil gjøre deg trygg. En mann som vil få deg til å ville ha ham og ingen andre. En mann som vet at du vil elske ham resten av sitt liv.

Frem til da. Vent. Vær singel.