En jente med en romantisk sjel, men et skittent sinn er nesten en truet art. Hun har et godt og stort hjerte, men hun kan endre tanker når hun føler for det.

Et liv med henne vil aldri bli kjedelig og med henne vil du lære å leve på kanten. Så, hvis du noen gang er heldig nok til å møte en jente som dette, hold på henne.

Hvis du fortsatt ikke helt sikker på hva hun kan gjøre for deg, her er noen grunner som vil få deg på hennes side. Så les videre!

1. Dine behov er viktigere for henne enn hennes egne

Hadde du en dårlig dag på jobben? Ingen problem, hun vil gjøre alt for å muntre deg opp. Hun kommer til å glemme alle hennes problemer mens hun prøver å hjelpe deg med å komme over dine.

For den rette mannen, er hun villig til å gjøre alt han ønsker bare å få ham til å føle seg bra. Faktum er at hennes gode hjerte og romantiske sjel vet ikke hvordan hun skal behandle deg på en annen måte.

Men la oss ikke glemme det som skjer i soverommet heller, fordi det denne jenta gjør er freaking magi!

2. Hun elsker ditt smil

Egentlig er det viktigere for henne enn hennes eget smil. Hun er sterk nok, og hun vet hvordan å le selv om livet blir tøft, men du er noen som hun bryr seg om og hennes livsoppgave er å redde deg fra tårer.

Det er derfor hun vil gjøre alt i sin makt for å muntre deg opp. Hennes hjerte smelter når hun hører du ler. Innerst inne, vet hun at hun gjør drømmemannen sin lykkelig og det er alt hun noen gang har ønsket i et forhold.

Og hvor det er latter, finnes det også noen sexy og spennende spill under laknene.

Så, hva venter du på?

Før Du Faller For En Jente Med En Romantisk Sjel Men Et Skittent Sinn, Vit Dette

3. Hun liker å krangle med deg

Faktisk, hun liker å erte deg til å gjøre ting som du ikke ønsker å gjøre. Hun er noen som vil drive deg gal en million ganger om dagen, men til slutt er hun den eneste personen du kan føle deg vel med.

Ved å argumentere med deg, ønsker hun å vite at du valgte henne og du ønsker å være en del av livet hennes, og hun har ingen intensjon om å la deg gå.

Når det gjelder hennes vilde side – vel, du vet vel at forsonings sex er fantastisk etter en stor krangel? Nok sagt.

4. Hun elsker å kompliment deg

Hun er den type jente som vil legge merke til selv den minste endring i deg. Uansett om du har endret din frisyre eller du har kjøpt et par nye joggesko, vil hun være den første til å legge merke til det.

Hun er noen som ser alt som skjer med henne kjæreste, som er et tegn på at hun er en del av livet ditt, og ikke bare en som nikker på hodet til alt du sier.

Ved å være nær deg, vil hun klype deg i rumpa og fortelle deg at du ser fantastisk ut i dine nye par jeans.

5. Hun vil planlegge viktige datoer for deg

Hun er veldig aktiv, og hun vil ikke vente på at du skal planlegge en date for dere to. Vær forberedt på de fineste restaurantene, hvor hun er kledd i noe super tettsittende.

Det du ikke vet er at hun har planlagt denne kvelden i lang tid, og hun har allerede kjøpt sexy undertøy for å tilsette krydder i sexlivet.

6. Hun liker å skjemme bort deg

Uansett om du feirer bursdagen din eller en annen spesiell hendelse, kommer hun være den som vil organisere alt. Hun elsker å få hennes mann til å føle seg spesiell og hver dag hun takker hun Gud for han sendte en mann som deg til henne.

Det er derfor hun gjør alt for deg, og hun blir aldri lei av å gå en ekstra mil for sin mann. Hun ville ikke vært den hun er hvis hun ikke hvisker noen skitne ord til deg akkurat når du er i ferd med å kutte en kake. Hvem ville ikke elsket henne?

Dette var noen ting hver romantisk jente med en skittent sinn gjør for å behage mannen sin. Hvis du noen gang møter henne, ikke la henne gå, fordi hun er virkelig verdt ventetiden.