Har du noen gang lurt på hvorfor han oppfører seg så distansert? Du tenker umiddelbart at han ikke liker deg deg så godt som du først trodde. Men tro meg, det behøver ikke være tilfelle.

Gutter er ikke som oss. De fleste av dem er ikke vant til å uttrykke sine følelser, og de er faktisk redd for disse nye følelsene som kommer opp på innsiden av dem. Menn ville sagt noe sånt som: “Jeg er en macho mann, kjærligheten kan ikke erobre meg!” Og deretter BOOM, plutselig er de helt og fullstendig forelsket i deg.

Og husk, han er ikke distansert – han er bare overveldet av nye følelser og han kanskje ikke vet hvordan man skal håndtere dem. Så, når det er sagt, vær oppmerksom på hva jeg nå skal skrive.

Her kommer 25 klare tegn på at han liker deg, men er redd for å lytte til sitt hjerte og gi etter for sine følelser.

1. Han stirrer.

Du vet den følelsen når du føler at noen ser på deg? At han ser på deg? Du vet at han stirrer på deg og at han tenker på hvor heldig han er som han fått deg. Ja du vet, og det føles såååå bra. Du vil ikke løfte opp hodet fordi du vil ikke ødelegge øyeblikket. Hvis han innser at du er på ham, at han vet at du vet, at at han stirrer på deg, vil han stoppe fordi han er redd for å innrømme for deg og seg selv at han liker deg.

2. Han har blitt såret før.

Nå og da nevner han at han har blitt såret en gang før, og at han vil gjøre alt i verden for å unngå at det samme skal skje igjen. Det er grunnen til han ikke klarer å gi seg helt inn i dette forholdet. Han er redd for at du vil såre hans hjerte som den før deg gjorde. Og det er helt normalt. Sett deg i hans sko. Hvis en mann hadde knust ditt hjerte, ville du stolt på noen andre med en gang etterpå, eller ville du tatt det sakte til du var helt sikker på at det samme scenarioet ikke kom til å hende igjen?

3. Bør jeg, eller bør jeg ikke?

Dette er et tydelig tegn på at han bryr seg, men er redd. I det ene øyeblikket er han kjærlig, snill og omsorgsfull og det neste han er fjern og kald. Dette virker som en endeløs kamp på innsiden av ham. Kommer han til å fortelle deg om det, eller ikke? Han sender deg blandede signaler, og du ikke er sikker på hvordan du skal reagere. Kommer du til å la ham gå fordi du tror han leker med dine følelser, eller har du tenkt å gi han lang nok tid til å komme ut og si ‘JEG LIKER DEG!’ Det er opp til deg!

4. Han henger med deg.

Han tar deg med ut, han inviterer deg over for en film, og så videre. Dette betyr at han liker deg. Hvis han ikke vil henge med deg, eller om han var interessert i deg bare på grunn av èn ting som sex, for eksempel, vil han ikke ringe deg for å ta deg med ut på date, eller ville at dere to skal tilbringe så mye tid sammen som dere gjør. Han føler seg bra av å være rundt deg, men han vil ikke innrømme det for deg, ennå.

5. Han vil ikke ta det første skrittet.

Du er overbevist om at han liker deg. Alle tegnene er krystallklare, men han vil ikke ta det første steget. Du vèt at dette er sannheten fra måten han ser på deg, fra måten han snakker til deg på. La oss innse dette; når en mann liker deg, så vet du det bare, du føler det på deg. Og som jeg allerede har sagt, hvis han ikke tar det første steget til tross for at han egentlig vil, er han definitivt redd for å gjøre det. Noen knuste hjertet hans, eller kanskje han er litt redd deg, eller kanskje han synes du er for bra for ham. Så snart du innser hvilken av disse det er, la ham vite at det er OK å nærme seg deg, og at du vil at han skal gjøre det.

6. Han er nervøs rundt deg.

Har det noen gang hendt deg at han har sagt ting uten å tenke seg om, eller at han bare opptrer litt merkelig? Han er nervøs for noe, men du er ikke helt sikker på hva. Vel, min kjære, dette er et tegn på at han liker deg, men er nervøs. Han er redd for at han kommer til å gjøre eller si noe dumt som vil ødelegge ting. Han vil gjøre alt perfekt. Det er som når du må gjøre noe som er av stor betydning for deg, når du bryr deg om noe, så det er helt normalt at du vil føle deg litt nervøs og at håndflatene dine vil være svette, fordi du bryr deg så mye om utfallet. Det er det samme med ham, men at resultatet her er deg.

7. Hans venner vet det, men du gjør ikke det?

Dette er det største og mest åpenbare tegnet på at han er redd for hvor mye han liker deg. Hvis du er et ‘hot tema’ blant hans venner, så er du sikker jenta mi! Hvis han snakker til sine venner om deg, betyr det at han virkelig liker deg, fordi han kommer ikke til å snakke seriøst om en jente til kompisene hvis han ikke har planer om å være med dem. Hvis hans venner forteller deg alt dette, er du en heldig dame.

8. Han rødmer når du er rundt ham.

Jeg vet at dere tror kvinner er de eneste som kan rødme. Det er så feil! Menn har også en tendens til å gjøre dette foran jenter de liker. Hvis du ser ham rødme mens han forteller deg sin livshistorie, er dette et tegn på at han liker deg, men er redd for å innrømme det. Det betyr at han virkelig bryr seg om hva du kommer til å tenke om ham, og han ønsker å gi deg det beste inntrykket. Hva du trenger å gjøre er å prøve å få ham til å føle seg komfortabel, og stille ham spørsmål. Det vil føre din date i riktig retning!

9. Han svetter.

Vi har alle en tendens til å svette når vi står overfor nye utfordringer, så du kan jo bare forestille deg hvor engstelig og svett din mann blir når dere skal på en første date. Han vil prøve å være den beste versjonen av seg selv foran deg, men på samme tid, vil han vise alle symptomer på nervøsitet. Ikke vær for hard mot ham. Prøv å roe ham ned ved å le av hans vitser eller spør spørsmål om livet hans. Han gir deg tegn på at han bryr seg om deg, men er redd for å innrømme det. Vær så snill, respekter dette. Kanskje han er den rette likevel.

10. Han komplimenter deg.

Alle vet hva dette betyr. Hvis en mann komplimenter deg, er det et tegn på at han liker deg. Han gjør det så at han kan se din reaksjon. Og du må innrømme det, det føles bra når en mann du er på date med forteller deg hvor fantastisk du ser ut i den trange kjolen. Åh, jeg kunne lyttet til det dagen lang. Og hva med deg?

11. Han åpner døren for deg.

Dette er også et tegn på at han liker deg, men det er også et tegn på at han er en ekte gentleman. La oss innse dette damer – det finnes ikke så mange menn av det kaliberet lenger. Alle menn rundt oss er oftest idioter som bare ønsker å ligge. Hvis han gjør dette for deg på første date, og alle datene etter det, kan du se på deg selv som heldig, fordi han er en keeper.

12. Han ler av vitsene dine.

Du trenger ikke engang å være flink til å fortelle vitser, han vil fortsatt le av dem. Dette er et velkjent tegn på at han liker deg, men er redd for å innrømme det. Han prøver bare å skape en hyggelig atmosfære for dere to, og å le av vitsene dine er det første skrittet mot det. Hvis du får positive tilbakemeldinger, vil du være i stand til å slappe av og nyte resten av kvelden. Noen folk er født til å gjøre vår dag bedre, ikke sant?

13. Han lytter til dine problemer.

En mann som vil lytte til dine livsproblemer vil til slutt bli en god partner. Dette er et tegn på at han bryr seg, men er redd for å fortelle deg det fordi han er redd for at du vil bakke ut. Han viser at uansett hva som skjer, vil han være der for deg og han vil beskytte deg fra dårlige mennesker og hendelser. Du vil være velsignet av å ha en mann som dette i livet ditt, så sørg for at du støtter ham også.

14. Han bryter øyekontakt.

Kroppsspråk er svært viktig, spesielt hvis vi nettopp har startet å date noen, i de øyeblikkene når vi ikke vet om han liker oss eller ikke. Hvis du ser ham se på deg, og han plutselig bryter øyekontakten, er det et tydelig tegn på at han elsker deg, men er redd for å fortelle deg det. Faktisk, kanskje vil han aldri bli modig nok til å fortelle deg disse ordene i egen person. Kanskje vil han føle seg mye bedre hvis han kan tekste deg at han elsker deg og at han bryr seg som det. Dette er uansett et tegn på ekte kjærlighet, men også et tegn på at han fortsatt føler seg nervøs rundt deg. Jeg vedder på at du kjenner til noen gode teknikker for å få ham til å slappe av, ikke sant?

15. Han spør deg ikke med ut på date.

Du lurer kanskje på hvordan dette kan være et tegn på at han liker deg, ikke sant? Vel kjære jente, du må forstå at noen ganger er de beste guttene sjenerte. Kanskje har han prøvd å be deg med ut i flere dager, men han har ikke funnet det riktige tidspunktet for det. Kryss han ikke av listen umiddelbart. Gi ham en sjanse. Kanskje er han den søteste mannen du noensinne vil møte. Og kanskje vil han gjøre deg til den lykkeligste kvinnen på jorden.

16. Han virker beskyttende.

Hvis du har et problem, vil han prøve å gjøre selv det umulige for å løse det; det er hvordan han viser sin kjærlighet til deg. Dette er en av de mest åpenbare tegnene på at han elsker deg. Han trenger bare litt tid til å få sine følelser i orden. Og tro meg, det vil ta mye mer tid å faktisk innrømme at han elsker deg. Menn er sånn, og vi trenger å forstå det. Men hei, det er derfor vi liker dem tross alt!

17. Han sender deg tekstmeldinger.

En mann som liker deg vil ønske å vite hvordan dagen din var. Kanskje vil han tekste deg og ønske deg en god morgen, eller så kan han be deg ut på lunsj i pausen. Saken er at han ønsker å bruke så mye tid som mulig med deg. Dette er et tegn på at han liker deg, men er redd for å innrømme det. Han vil bare bli bedre kjent med deg før han bryter seg fri og forteller deg de 3 vakreste ord: “Jeg elsker deg!”

18. Han oppfører seg sjalu når en annen mann er nær deg.

Selv om dere to er ikke er et par offisielt, vil han fortsatt bli sjalu når en annen mann kommer nær deg. Han ser deg som en potensiell kjæreste, og derfor føler han seg ikke bra når en annen kommer for nær deg. Han prøver å beskytte deg mot alle menn og ønsker at du skal være hans eneste. Dette er et tegn på hvor mye han liker deg, men han er for feig til å innrømme det. Han vil heller jage vekk andre menn rundt deg, enn å innrømme sine følelser overfor deg. Hva kan jeg si, menn er kompliserte.

19. Han vil ikke sette en merkelapp på forholdet, men det er åpenbart at han liker deg på måten han ser på deg.

Når du er rundt ham, har han alltid valpeøyne, og han kan ikke ta øynene sine fra deg. Han synes at du er den perfekte kvinnen, og han vil at du skal være en del av hans liv. Han elsker deg hele veien fra ditt smil til øynene dine og din søte stemme. Faktisk så er denne mannen oppover ørene forelsket i deg, men han er redd for å innrømme, til og med for seg selv.

20. Han nevner aldri andre kvinner.

Det ser ut som han har funnet det han har vært på jakt etter, og han har ikke noe behov for å snakke om, eller med andre kvinner. Foreløpig er han bare er interessert i deg, og han kan ikke hjelpe det. Hans venner erter ham for at han er en pyse, men han bryr seg ikke om det. Han ønsker bare én kvinne i sitt liv, og den kvinnen er deg!

21. Han gir deg all sin støtte.

Når du har et problem, eller hvis du opplever en vanskelig fase i livet ditt, er han der for å gi deg sin trøst. Han vet at det er veldig viktig å være sammen med en du er glad, så han gjør sitt beste for å være sammen med deg når du trenger ham. Han er virkelig en mann du kan stole på, og han har ikke noe imot å gå en ekstra mil for deg.

22. Han er oppmerksom på detaljer.

Hvis han kan huske din hunds navn eller hvor du sist var på ferie, betyr det at han har følelser for deg. Hvis en mann er ikke interessert i deg, vil han ikke gjøre en innsats for å huske ting som det, men dette er et tydelig tegn på at du virkelig betyr mye for ham, og at han er veldig interessert i deg.

23. Hans venner avslører hans hemmelighet.

Hvis hans venner forteller deg at han liker deg, er det ingen tvil om at det er sant. Han vil fortelle dem om han liker noen og i dette tilfellet, er den personen deg. Så nå er det opp til deg om du vil gi ham en sjanse, eller om du kommer til å knuse han skjøre hjerte. (P.S. Håper du er ikke så hjerteløs)

24. Han er trist når du er trist.

Hvis du er lei deg på grunn av noe dårlig som har skjedd deg, vil han dele din sorg. Hvis han liker deg, vil han ikke være i stand til å være glad og å le om du er deprimert og trist. Dette er en mann som virkelig bryr seg om jenta han liker, og han er definitivt verdt å gi en sjanse til. For ikke å nevne at han er gifte materiale og at han trolig vil gjøre alt han kan for å gjøre deg til den lykkeligste kvinnen i verden.

25. Han forteller deg at han liker deg.

Han kan klarer ikke lenger å være sammen med deg hele tiden uten å fortelle deg hva hans virkelige følelser for deg er, så han bryter isen og innrømmer dem til deg. Han forteller deg at han er forelsket i deg, og at han ville bli smigret om du kunne gi ham en sjanse. Han liker deg såpass mye at han glemmer hvor sjenert han egentlig er rundt jenter. Og jeg trenger vel ikke å fortelle deg at dette er det mest åpenbare tegnet på at han virkelig har falt pladask for deg.

Dette er bare noen av tegnene han gir for å vise at han liker deg, men han er redd. Den beste måten å finne ut om en mann liker deg er å spørre ham rett ut. Men hvis du ikke er modig nok til å gjøre det, kan du stole på noen av disse påviste tegnene på menns tankegang når de liker noen.

Poenget er at du vil føle det på deg om han virkelig liker deg eller ikke. Dette kan hjelpe deg hvis du har problemer med å finne ut om han bryr seg om deg eller ikke. Hvis du er helt POSITIV på at han liker deg, heng igjen bare litt til, og han vil snart sprekke opp skallet sitt og gi slipp på sine følelser overfor deg. Det er bare et spørsmål om tid!