Du lurer kanskje på hvorfor du er her, eller om dette vil hjelpe deg med å forstå hva som skjer i forholdet ditt. Uansett hva det måtte være, vi alle lurer noen ganger på om han egentlig elsker deg eller ikke.

Dersom magefølelsen din forteller deg nei noen ganger, så er det det sterkeste instinktet du trenger. Og det er vanligvis det siste du trenger før du drar din vei. Men, om du ikke greier å tro på magefølelsen din, her er fem grunner til.

1. Han ser annerledes på deg

Han pleide å gi deg det blikket, som om det ikke fantes noen andre i verden enn bare dere to. Men, nå greier han nesten ikke å se på deg.

Det virker ikke som om han prøver å få den tilkoblingen til deg lengre som han en gang gjorde.

2. Det virker ikke som om han bryr deg mer

Når dere to begynte, føltes hver en krangel som et slag i magen på ham og han ville alltid fortelle deg at han var redd for å miste deg.

Nå når dere krangler, virker det som om han fint kunne ha levd videre om ingenting, mens du noen ganger gråter og han kommer ikke for å se til deg en gang. Når behøver han sin ‘nedkjølingstid’ istedenfor å se til om det går bra med deg.

3. ‘’Jeg elsker deg’’ høres sjeldnere

I begynnelsen kunne dere ikke si ‘’Jeg elsker deg’’ nok. Og du kunne helt klart ikke uttrykke det nok.

Men nå, er dere lengre ned i veien og ‘’jeg elsker deg’’ forsvinner fra forholdet, og det har gnisten hans også. Det virker som om han dytter deg vekk på alle tenkelige måter.

4. Manglende kommunikasjon

I begynnelsen av forholdet snakket dere nok mye. Dere fortalte hverandre alt dere gjorde, eller til og med hva dere tenkte på.

Men nå virker det som om dere aldri snakker så mye om noe som helst, og han velger heller å skape en krangel med deg. Det kan kanskje virke som om han prøver å dytte deg vekk ifra ham, slik at du vil forlate han, slik at han skal slippe å gjøre den skaden.

5. Manglende intimitet

I begynnelsen av forholdet var dere kanskje uadskillelige med sånt som kyssing, holde hender og kos, og nå er det nesten ingen kontakt i det hele tatt.

Når du ser tilbake og husker hvordan han holdte hånden din i all offentlighet, er ikke tårene langt unna i det tanken om hvordan det aldri skjer lengre streifer deg – han flytter seg bare unna så du ikke er for nært ham, eller det han rett og slett dytter hånden din vekk.

Selv når du prøver å gi han en klem i det private rom så nekter han og gir deg heller en rask side klem.

Noen ganger når noen er rundt hverandre i lang tid, så har de en tendens til å bli lei eller begynne å kjede seg med hverandre. Når du treffer en slik dump, så prøv å hold ut – ikke dra.

Du har sannsynligvis truffet en slik dump før i et langtidsforhold. Men, om du tror følelsene hans ikke er der lengre, så snakk med han, se hvor han står og om han går i forsvar eller blir sint bare ved spørsmålet, så trekk deg litt unna.

Ikke prøv å få noe til å skje; du kan ikke tvinge noe!