Rundbrennere er en spesiell art som bare tenker på en ting – å pule! De bryr seg ikke om at du er gift eller allerede har en kjæreste.

De vil bare komme seg i buksa di og får det de vil ha. Problemet er at de har gode historier og de er eksemplariske skuespillere, så det er lett for dem å lede an unge og native jenter.

Så, for å spare deg de tårene, har vi her noen ting som hver en rundbrenner vil si for å få det han vil.

1. Han gjør deg til en prioritering

Til å begynne med, så vil du være den han ringer hver morgen for å si ‘’hei’’ og for å ønske deg en nydelig dag på jobb.

Han vil være den som sender meldinger og den første til å planlegge ting som dere to kan gjøre sammen. Han gjør bare dette for at du skal kunne føle deg helt i skyene og for at du skal tro at du endelig har funnet Herr Rett!

Vel, beklager for at jeg må være ødelegge dette for deg, men han er ikke en gang i nærheten av å være Herr Rett.

Han leker bare med hodet ditt og andre taktikker for å få deg til å gå til sengs med han, og så snart han har fått det han vil ha, så vil han forlate deg som et tomt skall.

2. Han sier at han savner deg 

Selv om dere ikke har gått ut så mange ganger sammen enda, så har han denne pinlige trangen til å fortelle deg at han har savnet deg hele tiden. Rart, ikke sant?

Jeg håper at du ikke kjøper dette tullet, for han gjør det bare fordi han vil at du skal stole på han slik at han kan utnytte deg på lettere måter enn før.

En virkelig rundbrenner, ikke sant?

3. Han komplimenterer deg hele tiden

Han begynner å bli kjedelig med alle disse komplimentene om hvor vakker, pen og heit ei jente du er.

Jeg mener, en kompliment er en fin ting og det vil gjøre hver en kvinne føle seg ønsket, men om en mann gjentar seg hele tiden, så vil det ikke lengre gi mening.

Men å opptre slik, vil han bare vinner deg over slik at han kan kontrollere deg og nå sine mål for en gangs skyld.

4. Han liker alt ved deg 

Om du er en romfartsekspert, så vil ha late som om han er interessert i nettopp dette fordi han vil ha det han vil.

Du vil ta han i å ‘like’ alt du legger ut på sosiale medier, si ‘hei’ til vennene dine og sender hilsener til foreldrene dine.

Denne fyren vet virkelig hvordan han spiller et spill, men jeg tror du er den som kommer til å vise han hvordan det skal spilles.

5. Han ringer først

Har du prøvd å gjette når han kommer til å ringe eller sende deg ei melding?

Ja, når som helst etter midnatt er en god tid for denne telefonsamtalen og for hans tekstmeldinger for han er kåt som faen og han vil at du skal sende han nakenbilder.

Han bryr seg ikke en gang om at du er trøtt og om du må opp tidlig for å dra på jobb neste dag – han vil ikke slutte før han får det han vil ha.

6. Han injiserer hver en berøring

Når han er alene med deg, vil han ikke holde hendene sine for seg selv. Hans favoritt-stevnemøte er når dere to er hjemme hos deg for å se på Netflix, slik at han kan starte leken av å forføre.

Et lite kyss på de riktige plassene, litt søt snakking og BOOM, så er du med.

Før du vet ordet av det så er han oppå deg, når sitt klimaks og roper et navn som ikke er ditt. Så pinlig!

7. Han lager unnskyldninger konstant 

Denne mannen er utrolig. Han lager unnskyldninger på daglig basis og han er utrolig god på det også.

Så, sist gang han ikke svarte når du ringte og forsvant i 2 dager er fordi romvesener tok han og brukte han i et eksperiment.

Ja, sikkert! Stol på meg: du ønsker ikke å høre at noen kvinner kjøper dette vrælet!

8. Han snakker mye om sex 

Hver gang dere to møttes, la han merke til klærne dine og sminken din. Han forteller om hvor bra du ser ut i den trange kjolen og at det tenn ham å se deg kledd for å drepe.

En slik mann ser sex i alt som beveger seg, så ikke ta han seriøst. Han vil bare tilfredsstille sine egne behov og vil bruke alt han har for å få det han vil ha.

9. Han sier at han vil se deg ofte

Og gjett hva som skjer når han ser deg? Han vil øyeblikkelig begynne å kysse og ta på deg uansett hvor du er.

Denne mannen vil bare ha sex med deg og så snart han har fått hva han vil, så vil han dumpe deg og finnet nytt offer.

Han vil ikke slå seg til ro og han vil ikke definere forholdet.

10. Han sier at du er den vakreste kvinnen han noen gang har møtt

Jeg sier ikke at du ikke er vakker, men problemet er at han selger denne historien til alle damene han har i sitt selskap.

Dette er ett av de eldste trikset som alle rundbrennere bruker for å få kvinner til å føle seg bedre i sitt eget skinn og for å få dem til å ligge med ham.

Denne sjekkereplikken er en gammel en, men mange unge kvinner nå for tiden vil falle for den.