Folk forandrer seg over tid. De går igjennom alt mulig slags ting i løpet av livene deres og dette etterlater konsekvenser. Så du kan egentlig aldri være hundre prosent sikker på at din partner aldri vil være utro mot deg. Bare husk hvor mange historier du har hørt om par som trudde at de aldri ville slå opp, men de endte til slutt med å gjøre det likevel og det kom alltid som et sjokk. Han var utro mot henne og du trodde kjærligheten deres var noe du ville ha osv.

Dette er hvorfor du ikke kan være hundre prosent sikker på at han aldri vil være utro mot deg.

Men til tross for historier du har hørt tidligere, vil du såklart tro at mannen din aldri vil gjøre det mot deg. Og i de fleste tilfeller har du rett. Hvis han elsker deg, vil han bevise ovenfor deg hver eneste dag at du betyr noe for han.

Dessverre kan vi ikke hjelpe usikkerhetene som sniker seg innpå oss fra tid til en annen. For å fjerne disse usikkerhetene for godt, bør du lese noen av tegnene på at mannen din aldri vil være utro mot deg:

1. Han stoler helt på deg

Du vet at tillit er en av de viktigste tingene i et forhold. Du bygger alt du har på tillit. Dersom du ikke stoler på mannen din, vil forholdet mest sannsynlig ende på grunn av tillitsproblemer, som ofte fører til sjalusi og andre problemer. Han vet dette og stoler på deg. Han elsker deg så mye at han vil holde det han lover. Han vet at du vil aldri bryte ordet ditt og at du vil gjøre det du sier hver eneste gang.

Han vil stole på dine handlinger, selvom han ikke er enig med deg. Han vil kanskje fortelle deg om det er noe han synes er en dårlig ide, men han vil la deg gjøre det uansett fordi et sted dypt inne så vet han at du har en god grunn for å gjøre hva enn det er du prøvde å gjøre. Han stoler så mye på deg fordi han vet at du aldri vil la noe ødelegge det dere har.

2. Han er helt ærlig

Det er ingen hemmeligheter i forholdet deres, i det minste ingen av de store. Jeg mener alle har hemmeligheter, men så lenge de ikke påvirker eller forandrer retningen forholdet ditt går, betyr det ikke så mye. Han vil alltid fortelle deg hva som er på hjernen hans fordi han vet at du forstår han og at du aldri vil dømme han for det han gjør.

Han har så mye tiltro til deg at han vil fortelle deg flaue ting om seg selv som andre ikke vet om. Dette er et annet tegn på at han ikke har noen grunn til å være utro mot deg, fordi han mener at forholdet deres vil vare.; ellers ville han aldri ha fortalt deg nesten alt om seg selv.

3. Han tar deg alltid til forsvar

Han vil være en del av livet ditt ved å involvere seg så mye som han kan uten å være klengete. Han vil vise deg støtte for alt du gjør og han vil være der for deg når du virkelig trenger noen å lene deg på. Dette betyr ikke at han vil forstyrre livet ditt. Han vet fortsatt at dine valg er dine egne og han respekterer det. Men, om du gjør noen feiltagelser, vil han aldri fortelle deg “Jeg sa det til deg!” i stedet vil han hjelpe deg å komme deg ut av det sterkere og bedre.

Han vil støtte deg ved å la deg lære fra dine feil fordi han respekterer og elsker deg. Når han ikke er enig med deg, vil han ikke prøve å få deg til å tenke og gjøre noe annerledes – han vil være der for deg når du gjør feil og om du faller vil han hjelpe deg opp på beina igjen.

4. Du kan fortelle han hva du vil

Det er ingen begrensninger mellom dere. Når dere er alene så vet du og han at dere er på et trygt stadie, der dere kan fortelle alt til hverandre. Han vil investere alt han har i forholdet deres fordi han vet at det er ingen grenser. Han vet at han dele sine følelser med deg og at du alltid vil forstå han og aldri dømme han.

5. Han respekterer deg

Dine meninger og stemme er akkurat som hans egne. Han vil aldri stoppe deg i midten av en setning, ved å komme frem som mye smartere eller mer intelligent enn deg. Han vet at du er et vakkert og intelligent vesen som er i stand til å snakke for seg selv. Han vet at du har en stemme som trenger å bli hørt, og på grunn av dette vil han gi deg flere grunner til å komme frem slik at du aldri trenger å være redd for å si hva du tenker.

Han viser deg respekt ved å snakke om deg til sine venner og viser deg gjerne frem hver sjanse han får. Han er stolt over deg som person og hva du har oppnådd i løpet av livet. Han vil aldri undervurdere deg eller dra deg ned foran andre.

6. Han har begravet fortiden

Det er ingen flammer i hans liv fordi du er mer enn nok for han og han er takknemlig for at han har deg. Han har glemt alle gamle flammer han en gang hadde. Han lever ikke lenger i fortiden og konsentrerer på den vakre nåtiden med deg, i tillegg til en enda vakrere fremtid.

Det er ikke enkelt å motstå seksuell spenning med en gammel flamme og det er alltid enkelt å gå tilbake til noe du allerede er kjent med, men han er tøff nok til å risikere det med deg ved å gi avkall på enhver jente fra fortiden for alltid.