Hun er helt selvstendig. Hun vil ikke leke med deg fordi hun ikke har noen interesse for det og hun har ikke tid til slikt.

Hun har sin egen timeplan som hun skal følge og hun vil ikke bry seg med dine obligasjoner.

Hun vil svare når du ringer og hun vil svare på meldingene dine så snart hun kan.

Hun vil ikke begynne å ringe deg rett etter at hun har sendte deg ei melding fordi du ikke svarte raskt nok.

Hun er lykkelig med seg selv og hun trenger ingen mann til å føle seg komplett.

Hun hører på deg når du snakker. Hun er der for deg når du har er problem. Du vet du kan regne med henne fordi hun ser deg som likeverdig.

Hun er ikke avhengig av deg og hun vil aldri la deg bli avhengig av henne heller. Hun trenger ikke en kjæreste; hun trenger en partner.

Når du finner ei jente som er vandt med å være selvstendig, så vil det bli ditt livs beste forhold. Hun trenger ikke din beroligelse.

Hun trenger ikke å høre hvor vakker hun er, for det vet hun. Hun trenger ikke å høre at hun gjør en god jobb, for det vet hun, også. Hun er helt selvstendig og du bør være stolt av det.

Du burde gå ut med en jente som kjenner til sin egen verd, ei jente som setter seg selv først. Hun var der før, i situasjoner hvor hun satte alle andre foran seg selv og hun ble brent.

Hun forsto at folk er egoistiske og at alle jobber for sin egen fordel. Og selv om du bøyer deg for noen, så vil det ikke alltid komme tilbake.

Riktigere sagt, når du behøver dem for å hjelpe deg, så vil de ofte være selvopptatte i det de snur ryggen sin til deg fordi de ikke hadde noen interesse i å hjelpe deg.

Det er derfor, hun nå setter seg selv først.

Gå ut med noen som vet at hun ikke er perfekt. Hun vet at hun er et arbeid i progress, at hun trenger mer tid til å bli noe hun har drømt om.

Selv om hun kommer seg dit, så vil hun ikke være tilfredsstilt fordi hun ser at det vil alltid være rom for forbedring.

Og dette frustrerer henne ikke – det gjør henne mer ambisiøs fordi hun ønsker å kunne være den beste versjonen av seg selv.

Gå ut med ei jente som ikke trenger deg, men som vet at du er der for henne allikevel. Hun vet at du er henne skulder å gråte på dersom hun skulle trenge det.

Hun vet at hun skal regne med deg om hun føler seg elendig. Hun vil spørre deg om råd når hun ønsker det.

Det vil ikke være noen hemmeligheter mellom dere, for hun vil fortelle deg alt som hun tenker på og hun vil spørre etter alt hun vil.

Ditt livs beste forhold vil være med noen som vet at hun ikke kan gjøre alt alene. Gå ut med noen som ikke er redd for å spørre om hjelp fordi hun er klar over at hun ikke er allmektig og at folk ikke er ment til å leve hele livet alene.

Vi alle behøver kjærlighet og støtte – uansett hvor sterke vi er. Gå ut med noen som ikke er redde for å innrømme dette; noen som ikke er så sta og så stolt.

Gå ut med noen som ikke later som om de er tapre. Hun er ikke redd for å innrømme at noen ting skremmer henne.

Og hun vil ikke avvise deg om du ønsker å steppe inn å være tapper for henne. Hun vil slippe deg inn fordi hun stoler på deg, og hun stoler på deg fordi hun stoler på seg selv.

Gå ut med ei jente som har sine prioriteringer under kontroll. Gå ut med noen som aksepterer seg selv for den hun er.

Gå ut med noen som er fornøyd med seg selv. Så vil du bli fornøyd også.

Vær med noen som vil inspirere deg til å gjøre det bedre. Noen som vil få deg til å ønske ting og som får deg til å gjøre noe med det.

Gå ut med noen som vil oppmuntre deg til å oppfylle dine drømmer. Gå ut med ei jente som ikke trenger deg, for ved å se alt hun kan gjøre selv, vil gjøre at du vil gjøre det også.

Går ut med noen som ikke trenger deg fordi hun vil ikke prøve å forandre deg. Hun har akseptert deg for den du er fordi hun ikke planlegger å endre på det heller.

Hun vet om alle dine feiler og uvaner, og hun vet hvordan hun skal leve med dem. Hun bærer ikke nag og hun vet hvordan hun tilgir.

Hun er klar over faktumet at alt du kan gjøre galt kan skje henne også. Hun har lovet å elske deg og hun kommer ikke til å ta det tilbake.

Ditt livs beste forhold vil være med ei jente som ikke trenger deg fordi hun vil elske deg helt ubetinget, og hun kommer ikke til å be om noe i gjengjeld.

Hun lar deg være deg selv fordi det er den versjonen av deg som hun falt for.

Vær med noen som henne fordi ingen vil elske deg på den måten som hun gjør, å la den kjærligheten gå vil være ditt livs største tabbe.