Selvfølgelig så kan du ikke være helt sikker på om du er sammen med en psykopat, siden de er mestre i å forkle seg.

Du vil aldri se dere ekte side fordi de er såpass gode til å spille rollen. De kan gjemme sine ekte sider for så lenge de behøver det.

År kan gå forbi før du innser at du er totalt emosjonelt brukt av en veldig farlig mann.

Og når du innser det, så er det allerede for sent å løpe din vei fra smerte og hjertesorg. Du har allerede falt i fellens hans.

Folk tror vanligvis at psykopater ikke kan føle noen form for kjærlighet, men det stemmer ikke. Vanligvis så har de en person som de er svært tilknyttet til.

Det er deres mor eller en av deres besteforeldre. Men, når det kommer til romantiske forhold, så kan du være sikker på at de ikke har noen følelser for deg.

Sjekk noen av tegnene til en psykopat og bruk dem som en advarsel neste gang du er på et stevnemøte.

Der er ingen måte å komme seg ut av et forhold med en psykopat raskt, men det er et håp om å unngå en om du reagerer raskt nok.

1. De er overdrevent sjarmerende

Det er en forskjell mellom de som er naturlig sjarmerende og de som overdriver det. Psykopater kan sjarmere deg i senk med deres historier og deres sjarm.

Deres historier vil ofte høres for gode ut til å være sanne og de vil snakke seg selv opp i skyene. Etter å ha snakket med den, så vil du tro at du akkurat har møtt den mest perfekte personen i verdenen.

Det burde være ditt første røde flagg om at du går ut med en psykopat.

2. De vil leke med følelsene dine

De vil bruke sympatiske historier for å leke med følelsene dine. De vil overbevise deg om at de søte og rolige, og at de hater drama.

Senere, vil du se at drama er hovedsakelig det eneste å finne rundt dem fordi de provoserer det.

De vil også antagelig sin ekskjæreste som er en total bitch og som selvfølgelig fortsatt er forelsket i dem, men de mirakuløst greide å komme seg unna henne.

3. De har et enormt ego

Det kan ligne på narsissister, men allikevel være annerledes. Narsissister vil være overlegne og den beste i enhver situasjon de befinner seg i, mens psykopater ønsker å være i kontroll over andre mennesker.

De vil bruke dem til deres egen fordel og de vil aldri føle anger. De vil heller føle seg godt når de har gjort noen vondt.

4. De lager unnskyldninger for deres oppførsel hele tiden

De er eksperter på å endre virkeligheten din. Selv om de vil oppføre seg totalt drittsekker og gjøre deg vondt om og om igjen, vil de skrive om virkeligheten og får det til å være din feil.

Om du møter dem med bevis og prøver å bevise for dem at det ikke er din feil, så vil de ignorere deg helt og omdirigere samtalen til en annen retning og komme seg unna med det.

Til slutt, vil du ende med å krangle om noe som ikke hadde noe med den første samtalen å gjøre.

5. De er som født til å lyve

Du møter løgn etter løgn. Løgnene dere vil være så lett å tro på og fylt med detaljer. De kan finne på falske svar på spørsmålene dine på kun få sekunder.

Du vil antagelig ikke riktig vite om de snakker sant eller ei.

Om du prøver å ta dem i en løgn og konfrontere dem om deres løgner, så vil de sørge for å ta hevn og gjøre deg vondt med vilje fordi du skadet deres ego.

6. De lager forkledd kaos

De vil gjøre deg sjalu med vilje og de vil provosere deg. I

kke bli overrasket over at etter å ha gitt all sin oppmerksomhet til deg, så vil de gå på nettet og legge ut bilder med sine ekskjærester eller kommentere på deres statuser hvor de spøker om noe bare de vet, kun får å rote med hodet ditt.

Kaos er deres serum.

7. Manglende skyldfølelse

Når de gjør noe ekkelt mot noen, så vil ikke ikke føle anger eller skyldfølelse. De eier ikke den følelsen.

Andres lidelse betyr absolutt ingenting for dem. De vil gjøre som de selv vil, uansett hvordan det påvirker andre.

De bryr seg ikke om noen andre enn dem selv.

8. De mangler empati

Om du forteller dem en historie om hvordan noen knuste hjertet ditt eller noe ille som skjedde med deg, så vil du ikke få en emosjonell reaksjon av en psykopat.

De vil prøve å late som om de er emosjonelle, men du vil kunne se rett igjennom det. Det vil være en falsk følelse.

Hva de gjør er å studere hvordan folk reagerer til forskjellige situasjoner og prøve å kopiere dem fordi de ikke får til å provosere fram de følelsene i seg selv.

Generelt, må du være forsiktig. Det er høye sjanser for at du vil komme borti en ekte psykopat en eller annen gang i livet ditt.

Kan det ikke er noen du går ut med, det kan også være en kollega fra jobb.

Men om du er sammen med en psykopat og du ikke vet det, så er risikoen stor.

Du kan ende opp med et knust hjerte, fattig, hjemløs og om du er av den emosjonelle typen, til og med død.