Menn er ikke så lette å lese som man skulle tro og vi har jo stadig dette evige tilbakevendende temaet om forpliktelser.

Jeg vet at du tror de fleste menn har fobi mot forpliktelser, og det har de. Jeg vet ikke hva grunnen er, men det virker som de ønsker å ha “friheten” sin mer enn noe annet.

Det ser ut som de kjemper imot følelsene sine selv om de er forelsket og ønsker å tilbringe resten av livet sammen med kvinnen i sitt liv.

De vil bare ikke bli bundet fast. De vil ha alle muligheter åpne.

I lys av dette, unngår de fleste kvinner å snakke om forpliktelser med mennene sine fordi de er engstelige for å skremme dem vekk med å være det menn vil se på som “for pågående”.

Slutt å være besatt av tanken på forholdet ditt og hvor det fører dere; les disse tegnene for å forsikre deg om at han er klar for forpliktelser sammen med deg:

1. Han ringer deg for å avtale en ordentlig date

Menn assosierer dating med det å være i et seriøst forhold med noen, og dermed også forpliktelser. Om han er den som tar initiativ til at dere skal gå ut på en date, kan du være sikker på at han mener alvor.

I motsatt fall ville han bare latt det gå med noen hjem-til-meg-eller-deg telefoner og tilfeldige møter, ingenting alvorlig.

Og om han spør om dere skal gå på byen, spør alltid om han mener som en date, for du vil jo ikke bli sittende med noen som egentlig ikke bryr seg.

2. Han forteller deg om drømmene sine

Om han virkelig liker deg, vil han dele drømmene og målene sine med deg.

Han vil fortelle deg hva han ønsker å oppnå i livet og hvordan han ønsker fremtiden skal se ut. Ved å fortelle deg om disse tingene, vil ha finne ut om dine ambisjoner er lik hans.

Om han liker det han ser, vil han holde kontakten med deg. Menn vil ha kvinner som støtter dem i alt de gjør.

En mann ønsker å være den beste utgaven av seg selv og sammen med en kvinne som hjelper ham å oppnå akkurat det.

Om du spør ham om hans drømmer og mål og han virker overfladisk og prøver å unngå å svare, er han sannsynligvis ikke veldig interessert i deg og du bør konkludere med at han ikke ønsker å forplikte seg til deg.

3. Han ønsker å tilbringe tid sammen med deg

Han tar initiativ til å være sammen og han gjør hele tiden en innsats for å kunne være nær deg.

Han vil være sammen med deg på fritiden sin, noe som er et sikkert tegn på at han virkelig liker deg og vil mer enn bare være venner.

Men ikke trekk forhastede slutninger, se etter andre tegn på at han liker deg også, og om du finner dem, er det bare å gå på.

4. Han lar det aldri gå utover deg

Han respekterer deg nok til at han ikke lar alle problemene sine gå ut over deg. Om noe plager ham, vil han trekke seg tilbake til mannehulen sin og takle det alene.

Ikke tving ham til å snakke med deg. Han vil snakke når han føler tiden er inne for det.

Men poenget er at han vil ikke beskylde deg for problemene sine Om han virkelig ønsker å forplikte seg, vet han at du har rett til egentid og og at han ikke har rett til å legge problemene sine på deg.

5. Han vil du skal møte venner og familie

Dette er et sikkert tegn på at han mener alvor. Han har tro på deg og ønsker å ha deg i livet sitt fra nå, derfor vil han at du skal møte de som er kjærest og nærest for ham.

Han vil også gjøre det han kan for at de skal like deg, og selv om de ikke gjør det, gir han deg ikke opp.

Totalt sett vil han at du skal møte de viktigste menneskene i livet sitt fordi du også er en viktig del av det

6. Han kommuniserer med deg regelmessig

Han er ikke en av disse karene som leker med deg.

Han er ikke interessert i å gjøre seg kostbar fordi den leken er noe gutter driver med, og det er han ikke.

Han ønsker å være klar og tydelig mot deg, han ønsker å legge kortene på bordet så du kan se dem.

Husker du guttene som tekstet deg i dagevis, for så aldri la deg høre noe mer? Vel, den som ønsker å forplikte seg vil aldri gjøre noe sånt.

7. Han er seg selv sammen med deg

Og det er du med ham også. Dere er begge ekte mot hverandre og trenger ikke forestille dere når dere er sammen.

Du vet han ikke vil dømme deg for at du er deg selv og han føler at han trygt kan være seg selv sammen med deg.

Faktisk så er dette hele poenget. Det er ikke noe poeng i å late som man er noen annen enn den man er, for om partneren din liker den personen du forsøker å være, da liker han jo ikke deg.

Og hvor lenge tror du noen kan fortsette å forestille seg? Masken vil før eller siden falle, og da er det over.

Dere er ikke slik, og det vet han. Han vet at han kan være seg selv sammen med deg og det er grunnen til at det ikke vil være vanskelig for ham å forplikte seg til deg.