Mange mennesker er mistenksomme når det kommer til vennskap mellom kvinner og menn, de tro det alltid ligger noe mer bak. Men de kvinnene som har langvarige vennskap med menn vet hvordan de skal sette pris på dette spesielle båndet. Det å ha en mannlig venn har flere fordeler enn du kanskje tror og her er noen av dem.

1. Han vil hjelpe deg å forstå menn

Når du har en mannlig venn, kan du endelig se på verden fra en manns synsvinkel og det er noe alle kvinner ønsker. Du har alltid ønsket å vite hva som foregår i en manns hode og dette er din beste sjanse til å finne ut av det.

Din mannlige bestevenn er en person som vil fortelle deg alt du alltid har hatt lyst å vite om menn. Råd som kommer fra din mannlige venn kan utvide perspektivet ditt og han vil gi deg et annet synsvinkel enn alle dine jentevenner.

Denne karen er selv en mann og derfor vet han hvordan gutter tenker og kan bedre forutse hvordan de vil oppføre seg. Han kan hjelpe deg med å vinne guttenes gunst ved å tolke alle de miksede signalene du får og ved å håndtere all dramatikken i forholdet. Husk, hans råd er noe du aldri bør tvile på, for han ønsker deg bare alt godt.

2. Det er mindre drama

Uansett hvor mye du prøver å kjempe imot, når du for det meste er omgitt av kvinner, vil du finne deg selv involvert i en eller annen form for drama før eller senere. Men når du har en mannlig bestevenn, kan du forvente et drama- fritt vennskap og det er akkurat det du trenger.

Selvfølgelig så betyr ikke det at du aldri diskuterer med din mannlige bestevenn, men selv når det skjer, trenger du ikke forvente at han bærer nag eller slutter å snakke til deg. Han vil alltid fortelle deg hva som plager ham ved oppførselen din og når dere er uenige, finner dere fort en løsning uten unødvendig drama.

Dessuten, når du har en jente bestevenn, må du være konstant på vakt for å se om hun er sjalu på deg og det er noe som aldri vil skje om du har en mannlig bestevenn.

3. Han vil beskytte deg

Det er i en manns natur å beskytte en kvinne som betyr mye for ham. En mannlig bestevenn vil alltid beskytte deg og støtte deg. Når du har en mannlig bestevenn, har du alltid hans skulder å gråte på.

Han vil alltid passe på deg og du vil ha hans fulle støtte samme hva. Denne karen vil ikke stikke av fra deg når ting blir for tøft. Han er den beste personen som kan ta vare på deg når du har hjertesorg og du vil alltid ha noen som kan oppmuntre deg uansett når du måtte føle deg nedfor.

Om denne karen virkelig er din bestevenn, vil han se på deg som sin lillesøster og han vil behandle deg deretter. Han vil aldri tillate noen mann å såre følelsene dine, for han verdsetter deg så høyt.

Uansett om du har gutteproblemer eller om noen bare er ekkel mot deg, kan du forvente at din mannlige bestevenn alltid passer på deg og til og med truer med å gjøre noe absurd bare for å beskytte deg. Slik skyts kan ikke måle seg med hvem som helst

4. Du kan stole på ham

Din mannlige bestevenn er en person du kan regne med, under hvilke som helst omstendigheter. Enten du trenger hjelp med noe håndtverk i huset eller du bare trenger noen til å trøste deg og være en skulder å gråte på, vil han alltid være der for deg.

Dette er en person du kan ringe midt på natten og forvente at han møter opp. Om dere to virkelig er bestevenner, vil han aldri ha det for travelt til å høre på deg og gi deg råd.

Denne karen vil aldri tenke at dine problemer er dumme og han vil til og med hjelpe deg med ting gutter vanligvis synes er kjedelig, slik som å plukke ut antrekket ditt for kvelden. Selv om han mener noe ikke er viktig, vil han være der for deg, fordi han vet det er viktig for deg

5. Han vil være ærlig mot deg

En mannlig bestevenn vil være ærlig mot deg, uansett hva. Denne karen har ikke ambisjoner om å gjøre vennskapet om til romanse og derfor har han ingen intensjon om å fremstå bedre enn han er.

Han er den som vil fortelle heg den bitre sannhet, uansett hvor smertefullt det kan være. Han vil alltid være ærlig mot deg og aldri godsnakke med deg fordi han er redd for å såre følelsene dine.

Selvfølgelig vil han ikke såre deg, men han vet at du trenger å se realiteten i øynene av og til. Så, om du noengang er i tvil om en gutt utnytter deg eller om du burde gi ham en sjanse, er din mannlige bestevenn definitivt personen å gå til.

Når du har en mannlig bestevenn trenger du aldri å bekymre deg for om han snakker om deg bak ryggen din. Dette er mannen som vil stå ved din side foran alle andre men som forteller deg om feilene dine når han ser deg inn i øynene..