Kreften

Kvinner som er født i stjernetegnet Kreften er dronninger. De er dypt emosjonelle og de rocker. Hun vil elske deg betingelsesløst, og hun vil vise det for deg hver sjanse hun får.

Hun vil lage et koselig hjem for deg og hun vil gå en ekstra mil bare for å gjøre sin familie lykkelig. Hun er ekte mamma materiale på grunn av sin ubetingede kjærlighet. Hennes barn og hennes familie vil alltid komme først.

Noen ganger kan de være drama queens, men det er på grunn av den enorme mengden av følelser de har. Likevel, hvis du gifter deg med en kvinne som er Kreps du vil ikke angre det, noensinne.

Væren

Hun er en ekte ‘overachiever’. Hun vil bokstavelig talt gjøre alt for å oppfylle sine mål. Hun er eventyrlysten, lidenskapelig og viktigst, så er hun ikke redd for å si hva hun tenker og å stå opp for seg selv eller noen andre for den saks skyld.

Hun er en ekte alfa kvinne, og hvis du er modig nok til å tilbringe resten av livet ditt med denne sterke personligheten, husk at du må holde det gående med pasjon og lidenskap og hun vil alltid være der for deg å støtte deg uansett hva.

Hvis du blir sammen med en alfa kvinne som er født i Væren, vil du ikke angre fordi hun vil frem det beste i deg. Hun vil gjøre livet mer gøy med energien hun tar med seg.

Hun er en veldig bestemt og streng, men også en kjærlig mamma som vil oppdra deg til å bli en vinner og leder.

Løven

Hun er en kriger. Hun trenger sin spotlight, men hvis du finner veien til hennes hjerte, vil hun slippe deg inn og dele sin spotlight med deg. Hun vil være lojal, og hun vil aldri skuffe deg. Hun behøver noen som er like bestemt og sterk som hun er. Hun vil aldri falle for en vanlig mann.

Hun vil sette sin familie foran alt, og hun vil være familiens overhode. Hun vil gi dem ingenting annet enn ren, uselvisk, og betingelsesløs kjærlighet.