Væren

Din sjelevenn vil være noen som er helt uforutsigbar. Du tror du vet alt om en person, men hver dag så vil du antagelig lære noe nytt om dem. De har en fri sjel og de kan ikke holde seg på en plass for lenge.

De ønsker å holde seg i bevegelse og oppleve nye ting, noe som så absolutt passer deg helt perfekt. Med dem, så vil du ha en følelse av at livet går fremover. Du vil aldri føle at du slår deg til ro med noe mindre verd enn hva du fortjener.

Tyren

Din sjelevenn er noen som vet hva du trenger. De vet at dypt inne, så er du kjærlig og sensitiv, men noen ganger så er du usikker på deg selv.

Selv om ditt ytre er røft og du har på deg en maske av noen som kan ta seg hva som helst helt alene, så vil din sjelevenn se rett igjennom deg og de vil gi deg den støtten og hjelpen du trenger, selv om du ikke spør dem om det. De vil føle det når du behøver deres hjelp.

Tvillingene

Din sjelevenn er din stein og en skulder å gråte på. Du kan alltids stole på deres hjelp. De vet at du har to sider ved deg; en som er den gøyale og lyse siden av deg, mens den andre er den mørke hvor du kan drifte av.

De vet det og de kan dra deg ut av mørket når enn du har strandet det. De vil bruke alt de ha for å bringe deg tilbake og de vil ikke bry seg om hva andre har å si. Det eneste som betyr noe for dem er din lykke.

Krepsen

Din sjelevenn vil være noen som er veldig lett å elske. De vil gi deg så mye kjærlighet og omsorg – akkurat så mye som du fortjener. Du vil ikke føle deg trengende ved deres side fordi de vet hvor emosjonell du er og hvor mye kjærlighet du trenger.

Din sjelevenn vil gjøre ting for deg og de vil ikke la deg gjøre ting for dem fordi de vet at du alltid setter alle andre før deg selv. For dem, så er du deres eneste prioritet.

Løven

Din sjelevenn er noen som vil være din match i alt. Dere vil være på samme nivå, emosjonelt og intellektuelt. De vil støtte deg i alt du gjør fordi de virkelig bryr seg om de tingene du føler er viktige.

De vil aldri la deg være sjefete og de vil hjelpe deg med å avduke dine gode sider. Ved å støtte deg på denne måten, så vil de la deg bli den beste versjonen av deg selv.

Jomfruen

Din sjelevenn er den personen som vil elske hele deg. De vil elske dine positive sider, til intellekt, og din viten, men de vil også elske dine negative sider, slik som din angst og dine overveldende behov for organisering.

De vet at ingen er perfekte og at det er derfor de vil elske hele din kropp og sjel. Når enn du føler deg usikker, så vil de være der for deg, få deg på beina igjen og du vil få deg på riktig bane igjen.

Vekten

Din sjelevenn vil være noen som vil elske det faktumet at du er elskende, utadvendt og virkelig populær. De vil aldri være truet av deg og de vil se opp til deg og din selvsikkerhet; det vil få dem til å bli mer lik deg.

I tillegg, så vil de intrige deg med deres intellekt og de vil utfordre deg daglig.

Skorpionen

Din sjelevenn vil fremkalle kun de beste i deg. De vil konstant stimulere og utfordre deg. Din lidenskap og besluttsomhet er noe som driver dem framover og får dem til å ønske å være mer som deg.

De er de som står opp for seg selv, men og de som utfordrer deg daglig. Ved å framkalle kun det beste i deg, er de dine beste livsmake.

Skytten

Din sjelevenn dytter deg til å gå enda lengre enn hva du allerede har. De heier på deg for alt du gjør og gir deg ubegrenset støtte.

De vil aldri la deg gi opp om noe ikke går slik du ønsker det. I tillegg, når du trenger en virkelighetssjekk, så er de der for deg og vil hjelpe med å få deg på jorden igjen.

Steinbukken

Din sjelevenn er noen som aldri vil prøve å forandre deg. De vil elske deg for den personen du er, men alle dine dårlige og gode sider. De elsker det at du er ambisiøs, men de vil også være der for deg for å minne deg om at jobben din ikke er alt i denne verdenen, og at det er mer enn det.

De vil støtte deg i dine i dine drømmer og dine mål, men de vil fortsette å påminne deg om hvor viktig dine venner og familie er. De vet det er viktig for deg og noen ganger ta deg tid til å slappe av og tilegne tid til deg selv, så de vil prøve å gjøre dette til en virkelighet.

Vannmannen

Din sjelevenn vil være den personen som forstår dine sårbare sider og det at du vil ha vanskeligheter med å stole på folk og det å være åpen med dem. De vil gå den ekstra milen for å få deg til å stole på dem og de vil prøve å gå i dine sko for å kunne forstå hvordan du føler det.

Fordi de gjør hva enn de kan for at du skal stole på dem, forventer de at du vil gjøre det samme for dem. Ved deres side, så vil du kunne slappe av og stole på dem ubetinget.

Fiskene

Din sjelevenn ser ditt potensial og de ønsker at du bruker det maks. De vil aldri la deg slå deg til ro med mindre enn hva du fortjener. De vet du fortjener kun det beste og de vil få deg til å forstå det.

Ved å utfordre deg daglig, så vil de få deg til å tro på deg selv fordi dypt nede så vet du at du kan gjøre det du bestemmer deg for. På denne måten, så vil du aldri være alminnelig eller vanlig.