Januar

Du er ekte alfa-kvinne Alle ser på deg når du kommer inn i rommet. Menn ser deg som ambisiøs og sterk. Mannen din elsker deg fordi du alltid motiverer ham til alltid å prøve å være en bedre person. Han ser opp til deg.

Du er alltid godt forberedt og organisert og kjæresten din må virkelig gjøre en innsats om han vil overraske deg. Noen ganger kan du være veldig sta og stolt, men han er heldig som har en så fantastisk kvinne som deg.

Februar

Du er en supersøt drømmende jente med en eventyrlysten sjel. Du greier ikke sitte stille uten å gjøre noe, og derfor tar du hele tiden med typen din på forskjellige aktiviteter. Du har mange interesser og hobbyer, og du har alltid lyst å prøve nye ting. Du er definitivt ikke jenta for alle.

Du vil at mannen din skal være en fri sjel som du selv, slik at dere kan utforske verden sammen. En ting er sikkert – det blir aldri kjedelig sammen med deg, for du har alltid nye idéer

Mars

Du er emosjonell og hengiven. Selv om du kan virke fjern for enkelte mennesker, er du faktisk en veldig empatisk og sensitiv jente. Du er en veldig bestemt kjæreste og du vet nøyaktig hva du vil ha. Når du er forelsket, er du er ekte fighter og du gir aldri opp mannen din.

Denne enorme mengden kjærlighet kan noen ganger føre til at du tar raske beslutninger. Folk rundt deg bør ikke forveksle godheten din med svakhet, for du er veldig tøff.

April

Du er en sann perle for du er vennlig, morsom og intelligent. Du er veldig kresen når det gjelder menn, men når du først blir forelsket, elsker du helhjertet. Du forhaster deg aldri inn i et forhold, for du vil ikke bli såret.

Du velger klokt og derfor ender du opp med bra menn. I begynnelsen, kan det være vanskelig for deg å stole på partneren din og slappe av, men når du gjør det, er han den lykkeligste mann på jord

Mai

Du er den kunstneriske jenta som liker vakre ting i livet. Du ser alltid etter noen som kan inspirere deg og som du kan være kreativ sammen med. Du vil ha en mann du alltid kan stole på. Du unngår løgnere og dårlige menn.

Du vil ha total ærlighet og respekt. Det er vanskelig for typen din å imponere deg med noe, for du har en spesifikk smak i alt. Du er en som ønsker å nyte livet i fulle drag.

Juni

Du er en nydelig, romantisk jente. Du er så søt at gutta ikke kan annet enn å bli forelsket i deg. Du har et stort hjerte og partneren din føler seg alltid elsket ved din side. Du blir fort knyttet til kjæresten din og du noen ganger kan du bli veldig sjalu.

En person som er forelsket i deg må være klar for å flytte fjell for deg for du tar ikke til takke med noe mindre. Når du elsker, elsker du vilt.

Juli

Du er veldig selvstendig og du lytter alltid til din indre stemme når det kommer til kjærlighetsforhold. Det er vanskelig å få oppmerksomheten din. Typen din må være perfekt for deg, ellers velger du å heller være singel.

Du har en veldig sterk personlighet, men du er veldig beskyttende overfor de du elsker. Om kjæresten din har en dårlig dag, vil du gjøre alt du kan for å oppmuntre ham. Du er bestevenn og kjæreste i en og samme person.

August

Du er festens hjerte og sjel. Gutta elsker din utmerkede sans for humor. Du er veldig trygg og observant. Når du blir forelsket, kan du bli til en barnslig men veldig lidenskapelig kvinne.

Å elske deg er ikke lett, men det er verdt det, for det å være sammen med deg er et livslangt eventyr. Andre par liker å gå ut sammen med dere fordi du er så morsom. Typen din er en utrolig heldig mann!

September

Du er en veldig ryddig og sofistikert jente. Når det kommer til forhold, er du den perfeksjonistiske kjæresten. Du vil at mannen din skal være en moden og intelligent fyr som er klar for forpliktelser. Siden du er veldig ansvarlig og smart jente, vil du ikke gå ut med tapere.

Du vil ikke slå deg til ro med noen som er gjennomsnittlig. Du er en veldig praktisk, objektiv og stabil person. Du unngår konflikter med kjæresten din og du hater drama.

Oktober

Du er slik en positiv jente og det å være sammen med deg er alltid en behagelig. Smilet ditt kan få alle til å falle for deg. Du ser alltid lyst på livet og gutta elsker ditt solfylte perspektiv. Du er også veldig tydelig på hva du mener og ingenting kan undertrykke deg.

Du har klare holdninger og mannen din må være en sterk mann om han skal holde tritt med deg. Optimismen din er en stor fordel i forholdet.

November

Du er veldig intuitiv. Du vet alltid når tiden er inne til å gjøre eller si noe. Du vet absolutt hvordan du skal gjøre mannen din lykkelig og fornøyd. Men du vet også hvordan du skal kjempe og bruke ord som våpen.

Du har alltid gode råd og du er veldig klok for en ung kvinne å være. Menn liker deg fordi de kan slappe av og være seg selv uten å måtte prøve å være noen andre for å forføre deg. Du setter pris på ærlige samtaler mer enn noe.

Desember

Du er fyr og flamme! Du kjeder deg lett, og derfor vil alltid lete etter en kar som kan gjøre dagen din aktiv og interessant. Gutta er gale etter din frie sjel og spontanitet. Mannen din bør være en som alltid støtter deg i dine håp og planer, for drømmene dine er store.

Du elsker menn som er litt annerledes enn deg. Du ser etter noen som er tålmodig, noen som kan utfordre deg og inspirere deg til å bli bedre.