1. Væren

En mann som er født under Væren er kjent for sin sjarm som vil låse deg fast i sengen hver eneste gang du møter ham. Alt som kommer ut av munnen hans er så utrolig sexy og ingen kvinne kan motstå å prøve en mann som dette i sengen.

Når han elsker med en kvinne som han elsker, så gjør det ikke han noe å gå den ekstra milen for å tilfredsstille henne. Så snart som han hører at hun er tilfredsstilt og at hun er nådd klimaks, så vil det bare tenne han enda mer, slik at han vil komme også.

Han liker røff sex og han liker å være den dominante, men det gode er at han vet hva han gjør til enhver tid!

2. Tyren

Vet du hvordan de mennene fra actionfilmer ser ut? Du vet, det forførende smilet og det blikket som tar pusten fra deg som menn bruker for å vinne kvinner over?

Vel, det er slik en Tyr ser ut. Ingen kvinne kan motstå hans snakk og berøring som gir gåsehud. Han er klar over at han er attraktiv, så han bruker det for å være aggressiv mot kvinner.

Jeg sier ikke at han slår ihjel kvinner, men å gi ris her og der er helt klart hans ting. Han liker mye oppmerksomhet i sengen, så være sikker på at du snakker skitten og løfter hans ego, fordi det vil virkelig få ham i gang!

3. Tvillingene

Tvillingene er kjent for å kjede seg lett med de samme tingene. Så, om du ønsker å tenne en mann som er født under dette stjernetegnet, så må du sørge for at du prøver nye ting i sengen.

Men igjen, om du gir han ledelsen, så bør du være forberedt på mye action og mange nye bevegelser som vil rocke verdenen din. Når han er ferdig med deg, så vil du ikke en gang vite hvor døren er og du vil be gud om at han er like sliten som deg fordi to ganger på en natt vil bli for mye for deg.

4. Krepsen

Dette stjernetegnet er mer lidenskapelig enn de andre. Med han vil det ikke bli noe knulling, men heller elskov.

Han er ikke typen som liker å vise frem sine seksuelle ferdigheter, men han vil bare nyte det å ha sex med deg, og hviske deg de søteste tingene du noen gang har hørt fra en mann. Forvent mange kjærlighetserklæringer og kyss, for det er det som beskriver denne mannen best.

Han tror at en ekte mann trenger å være romantisk både i sengen og i det offentlige, så du vil aldri mangle dette med han.

5. Løven

En mann født under Løven er noen du virkelig må prøve ut minst en gang i livet ditt. Han vil være kjærlig og omsorgsfull om du trenger det, men han kan også forvandle seg om til et vilt beist om du tillater det.

Han vil prøve ganske så hardt for å tilfredsstille alle dine behov og han vil ikke ha noe problem med å gjøre det heller. Han liker det når en dame forteller han at han gjør det godt i sengen og det at han gir henne alt hun har drømt om.

De ordene kan løfte egoet hans og gjøre at han kommer på kort tid.

6. Jomfruen

Ikke la navnet lure deg, for en mann som dette er så mye mer enn bare en jomfru. Han er sensuell og hans dames tilfredsstillelse er første prioritert for ham.

Han liker ren sex, uten så mye kroppsvæske og han sørger alltid for å bruke beskyttelse. På den måten, viser han hvor mye han respekterer partneren sin.

Når han er i et langtidsforhold, vil han stole på damen sin mer, så han vil eksperimentere med sexen med henne. Men igjen, i tidligere stadier av et forhold, så vil han bare holde seg til de typiske posisjonene og han vil ikke ta noen risikoer.

7. Vekten

Vekten er en mann som liker å være forelsket hele tiden. Men hva som er viktigere er at han noen ganger blir mer forelsket i ideen om kjærlighet og ikke det å faktisk elske noen.

Han er selvsikker og det er slik han oppfører seg i sengen. Han tror han kan handle hver en kvinnes ønske og det at han er den beste elskeren de noen gang har hatt.

Så, når du er ferdig med han, så vil du nok ikke være sulten. Du vil drikke all vinen og du vil nå klimaks er par ganger. Godt nok for en natt, ikke sant?

8. Skorpionen

Dette stjernetegnet oppfører seg som en fuckboy som ingen kvinne kan motstå. En mann som dette liker å vise seg fram med sine seksuelle evner, og vil fortelle om hvor mange kvinner han har greid å forføre.

Sex med han vil være som den beste treningsøkten du noen gang har hatt i ditt liv. Han vil vise deg alt han har og du vil helt klart være tilfredsstilt uansett hvor mange ganger du ligger med han. Hans mellomnavn er ekstrem og det er slik han elsker også.

9. Skytten

En slik mann er noen du bare må prøve i sengen. Han er en slank, frekk og hellig maskin som vil prøve alle mulige og umulige sexposisjoner.

Han er lidenskapelig i alt hva han gjør så han er slik i sengen også. Han liker å fortelle vitser, så du kan forvente mye latter i sengen med han.

Selv om dere har en klein situasjon, så vil han prøve å gjør den morsom. Han har ikke noe imot at du har sex med han etter det første stevnemøtet for alt dreier seg om sex mens hans enda er ung for han.

10. Steinbukken

For dette stjernetegnet er det stor forskjell mellom hvordan han oppfører seg offentlig og hvordan han oppfører seg privat, men når soveroms-døren er lukket, så forvandler han seg til en sexmaskin.

Han får alltid det han vil ha og han er ikke redd for å spørre en jente om å tilfredsstille ham slik han liker å bli tilfredsstilt. Noen kan kanskje si at han er selvopptatt, men han gir alt en jente kan drømme om i sengen.

11. Vannmannen

En mann som er født under dette stjernetegnet like ikke rutinert sex. Han er ofte kalt ‘den humanitære av stjernetegnene’ fordi hans partner alltid kommer først i forholdet.

Han like lidenskapelig og røff sex, så du kan forvente mange kjappiser og bytting av posisjoner mens dere er sammen. I tillegg, vil han noen ganger overraske partneren sin, så med han så kan du forvente det uventede.

12. Fiskene

Sex med en som er født under Fiskene kan være frigjørende, avslappende og hjertesmeltende. Han er en mann som ville ha gjort hva som helst for den kvinnen han elsker.

Det dårlige med han er at hans sexliv vil variere etter humøret hans, så om han er i godt humør, så vil nok ende med å ha utrolige orgasmer og om han er nedfor, så vil han bare være en slapp sjøstjerne mens du må gjøre alt arbeidet.

Men, uansett så er sex med ham helt klart verd forsøket, så aldri si ‘nei’ til denne gamle sjelen for han vet hvordan han skal tilfredsstille deg.