1. Løven

Hvis du er heldig nok til å møte en kvinne som dette, bare husk at hun vil være alt du har drømt om. Hun vil alltid gå den ekstra milen for å vise deg hennes kjærlighet og hun vil aldri gjøre noe for å såre deg. Hun vet at med ekte kjærlighet må man ofre mye så hun vil alltid prøve å løse alle dine problemer ved å prate. Mange menn vil misunne deg fordi hennes skjønnhet er uimotståelig og smilet hennes får enhver person til å smelte.

Du vil beundre henne fordi hun vil alltid være der for deg. Hun vil være din livspartner, din menneskelig dagbok, din bestevenn og en person du ikke kan se for deg livet uten. I et forhold med henne vil du innse at ekte perfeksjon egentlig ikke eksisterer fordi hun har et rent hjerte og en sjel og kropp som en gudinne. Hun vil aldri være egoistisk og vil alltid overraske deg med små ting fordi hun vet de betyr mest.

Du vil nyte å tilbringe tid med henne og noen ganger vil du spørre deg selv om hvordan du i all verden fortjener en kvinne som dette. Men vit at hun også vil ha like mye kjærlighet som hun gir deg, så derfor må du ikke overse hennes følelser og tanker. Hennes gode hjerte og hennes skjønnhet fortjener noen som vil behandle henne riktig, så se til at du gjør alt du kan for å tilfredsstille hennes behov som om hun gjør det for deg hver eneste dag.

2. Skytten

Hvis du trodde at du allerede visste hva ekte kjærlighet betyr, vil du se at du tok feil i øyeblikket du kysser denne kvinnen. Livet med henne vil være det mest vakreste eventyret og du vil bli så spent på å tilbringe resten av livet ditt med henne. Hun vil være den som løfte deg opp på dårlige dager og den som vil le med deg på lykkelige dager. Hun vil bringe så mange positive energier inn i ditt liv og hennes intellekt vil få deg til å tro at hun den perfekte maken for deg.

En kvinne som dette er en god mor og dedikert kone og hun vil alltid vite hvordan å ta ordentlig vare på hennes familie. Hun vil beskytte barna dine fra alle dårlige ting som kan skje med dem og hun vil være din støtte gjennom hele livet. Hun vil trenge kjærlighet, kompromiss, hengivenhet og støtte fra deg så vær derfor sikker på at du gir henne alle disse tingene. Hun trenger også å vite at du er klar for å gjøre ofringer for henne slik hun gjør for deg. Hun vet at et forhold ikke er ensidig, og hun vil spørre om like mye som hun gir. Ved å kun bringe glede og positivitet inn i livet, vil hun føle at hun gjør noe godt for mannen hun elsker.

Du må være sikker på at du ikke kveler henne fordi hennes frie sjel kunne aldri taklet det. Dersom du respekterer henne vil hun finne måter å belønne og tilfredsstille deg på måter kun hun vet om.

3. Kreps

En kreps kvinne er emosjonell, godhjertet men samtidig sterk, uavhengig og fryktløs. Hun søker kun en mann som vil være der for henne når hun er nede og som kan løfte henne opp. Hun er noen som uttrykker hennes kjærlighet for mennesker ved å kysse og klemme dem, så du kan fort bli sjalu på alle mennene som nyter hennes selskap.

Hun kan være din engel hvis du behandler henne riktig, men hun kan også bli forvandlet til en djevel hvis du sårer henne. Offentlig vil hun oppføre seg som en ekte dame og vil aldri gjøre noe for å flaue deg ut. Hun kan være en perfekt ektefelle for mannen som behandler henne med kjærlighet fordi hun kan ikke leve uten det. Hennes magiske sjarm vil gjøre at alle problemer forsvinner og du vil la henne ta avgjørelser for dere fordi hun er veldig god på å gjenkjenne de beste tingene.

Hun er en naturlig og eventyrlig kvinne. Mennesker liker henne på grunn av hennes positive energi, hennes smil og gode hjerte. Hun trenger en mann som kan være sterk nok til å takle henne på sine dårlige dager og en som kan le med henne på de gode.