Sex er tingen deres. Det er en viktig del av deres biologiske trang. Det er få tegn som nyter sex mer enn andre og de vil gjerne ha det hvor som helst og når som helst.

La oss ta en titt!

1. Vannmannen

Vannmannen er en ekte hippie. De alle er for det å løpe rundt halvnaken og høye, akkurat som på 60-tallet. Det var den perfekte tidsalderen for dem. Det var tiden da Vannmannen regjerte.

De er noen kåte hunder som vil ha sex så å si hvor som helst og når som helst. Deres libido er helt enorm, så de kan ikke noe for det – pluss at de meget god til det!

2. Tyren

Tyren er virkelig noen beist i sengen. Så snart de kommer i riktig stemning, så vil de begynne å fantasere og de må følge trangen – og det raskt. Hvis ikke, så vil de bli helt gale og bli sinte. Du ønsker ikke å se en sint Tyr.

3. Vekten

Vekten kan kanskje virke helt avslappet og samlet – som om ingen verdens ting kan rokke dem. Men så snart som dere seksuelle drifter slår til og de føler at de er i riktig humør, så vil de miste grepet helt.

Vekten vil ligge med omtrent alle som de måter på, så om det er natt eller dag, i bilen eller i en bakgate. De velger det ikke. Det gjør dem til ett av de stjernetegnene som har mest sex.

4. Steinbukken

Vanligvis, i livet, er Steinbukker meget seriøse og de liker å kalkulere. Alt må skje slik akkurat slik de forestilte seg at det ville gå. De er ikke så spontane. Men, når det kommer til sex, så liker Steinbukkene å trosse alle stereotypene – de vil gi deg en overraskende opplevelse.

Den beste type forhold de kan ha er den typen hvor man er ‘venner med fordeler’. I tillegg så regjerer de såkalt ‘kjappis’ og de vil aldri si ifra seg muligheten til å ha en.