Krepsen

Kvinner som er stjernetegnet Kreps er ofte svært emosjonelle og dedikerte. De bærer sine hjerter åpent for alle å se. Dessverre, å være følelsesmessig åpen som det fører vanligvis til kjærlighetssorg. Men til tross for at de er lett å såre, er de som er Kreps klassiske eksempler på kvinner som er klare for et stabilt og langsiktig forhold.

De elsker ideen om ekteskap; det er noe som gir livet mening. De er ekstremt omsorgsfulle og de vil gå en ekstra mil for å passe deres mann og barn, bare fordi de vil, og fordi de har mye kjærlighet å gi. De er ærlige og de vil aldri lyve til deg. Så når en som er stjernetegnet Krepsen forteller deg noe, kan du være sikker på at hun er ærlig. Hun er den perfekte kvinnen å gi din tillit til.

Hvis du tilfeldigvis er heldig nok til å gifte deg med en kvinne som er Kreps, vil du ikke bli skuffet fordi hun vil gjøre livet ditt bedre enn det noen gang har vært. Hun vil berike livet ditt med ren og uselvisk kjærlighet. Det er derfor Kreps kvinner er rangert som de beste koner ifølge horoskopet.

Fiskene

Kvinner som er Fisken er veldig troverdige. De vil aldri skuffe noen, selv om den personen ikke har gjort noe for å fortjene deres tillit og kjærlighet. De vil alltid gi deg en ny sjanse.
I starten kan de virke litt sjenert, men så snart de slipper deg inn på dem kommer du til å oppdage en helt ny verden av kjærlighet og hengivenhet. Ikke vær en tosk å utnytte dette.

På grunn av sin kreativitet, er de svært intelligente, og de har en nydelig side du aldri vil være i stand til å glemme. De liker å leve sofistikerte liv, nyte god mat og god musikk. De kan være litt lunefulle, men deres godhet og lojalitet gjør opp for det. Og hvis du tenker på hvor mye godt hun har i sitt hjerte, vil du tilgi henne for hennes skiftende humør.

Vekten

Vekten er veldig emosjonelle, og de er det snilleste stjernetegnet. De prøver alltid å være positive og glade, men det stopper dem ikke fra å håndtere eventuelle konfrontasjoner i et ekteskap. En Vekt vil ikke være i stand til å sove før hun løser problemene med partneren sin, og det er derfor hun vil insistere på å løse eventuelle problemer så snart som mulig.

I tillegg til dette er Vekten noen som inspirerer sine partnere til å oppnå sine mål. Det er det som gjør at deres partnere ønsker å bli bedre mennesker De vil aldri få noe fra sine partnere gjennom utspekulerte planer – kun med vennlighet, som er deres beste egenskap. De er gode elskere og mestere av romantikk.

Tyren

Når hun finner noen å elske, vil en kvinne som er Tyren bli svært dedikert til den personen. Ingenting vil være mer viktig for dem enn den personen de elsker. De vil vie sitt liv til sin bedre halvdel, og de vil gå en ekstra mil for dem bare fordi de elsker dem. Disse kvinnene er svært intelligente og de ønsker mer i et forhold enn bare fysiske ting.

På grunn av det faktum at de er så intelligente, hvis du ønsker å få Tyrens oppmerksomhet, må du engasjere og utfordre hennes sinn sammen med kroppen, og det er ikke en lett oppgave å få til. Du må være hennes perfekte match, intellektuelt og emosjonelt.

Poenget er, de er veldig lojale når du kommer gjennom til dem, som ikke alltid er så lett, og de er veldig beskyttende overfor sin familie, spesielt når det kommer til sine barn.

Vannmannen

Disse kvinnene er svært impulsive, fordi de kan ikke håndtere kjedsomhet. Hvis de får følelsen av at de sitter fast, vil de gjøre noe med det med en gang. Så hvis du ønsker å gifte deg med en kvinne som er Vannmann, må du være forsiktig med å la ditt forhold stagnere ellers vil hun gå ifra deg. Fordi hvis hun ser hun ikke får noe ut av forholdet, vil hun dra og finne noe mer spennende å gjøre.

I tillegg til dette så er vannmannen veldig smart, og de ønsker at deres partner skal matche dem. Så hvis du er i stand til å holde tritt med deres begeistring og intelligens, gift deg med en av dem, og du vil ikke angre!

Steinbukken

Disse kvinnene er ekte go-getters. Når de setter sitt fokus på noe, vil de oppnå det – på en eller annen måte. De er absolutte dronninger når det gjelder multitasking – å ta vare på barna, huset, jobben og, viktigst av alt, å leve i et lykkelig ekteskap.

Hvis du ønsker å gifte deg med denne type kvinne, må du vite at du må være veldig organisert. De hater latskap og mennesker som ikke holder det de lover. Noe mindre enn perfekt organisasjon og å ikke oppnå målene dine, er deal-breakers.

Tvillingen

Kvinner som er født i tegnet Tvillingen er vanskelige. Et øyeblikk er de den beste kona du kan ønske deg, med kjærlige ord og omsorgsfulle gjerninger, og i neste øyeblikk kan de ombestemme seg totalt, på et brøkdels sekund.

Om du ønsker å gifte deg med en som er født i Tvilling tegnet, må du vite at det alltid er to sider av henne at du må leve med. Det er lett å leve med hennes hengivne og kjærlige side, men hva med når den andre siden kommer frem i lyset? Er du klar for det?

Skorpionen

Kvinner født i tegnet Skorpionen er ikke det verste valget å tilbringe resten av livet med. De har en tendens til å få ut det beste i deg, men på en spesiell måte som ikke appellerer til alle.

Det er et faktum at de har svært høye standarder; og om du ikke er i stand til å følge henne og oppnå de målene hun har satt, vil du ikke kunne være med henne. Det er derfor bare de sterkeste er i stand til å ‘temme’ en Skorpion.

Jomfruen

Jomfruer er latterlig organiserte og de tror de vet nøyaktig hva som er galt og hva som er rett. For å være i stand til å leve med en kvinne født i Jomfruen, må du akseptere det faktum at alt må gå hennes vei.

Men på en annen side, hvis du har humor med henne, vil du oppleve en så utrolig kjærlighet og bra behandling som du aldri før har hatt fordi innerst inne vil hun forstå hva du går igjennom med henne, for henne, og hun vil gjengjelde tjenesten. Likevel, hvis ekteskapet varer, blir du vant til hennes mønster av atferd.

Løven

Hvis du blir sammen med en kvinne som er Løven har du truffet jackpot! Men her er en advarsel – Hvis hun ikke får det som hun vil, er det noen som kommer til å bli skadet. Og jeg mener alvorlig skadet. Hun vil ikke sutre – hun vil bli fly forbannet!

Så tenk deg om to ganger før du blir involvert med Løve kvinner. Men en ting som må bli sagt, er at når du har hjertet til en Løve, vil du oppleve ubetinget kjærlighet. Når de elsker, elsker for alltid. Hun vil ikke ha noe imot å dele rampelyset med deg.

Hold deg bare ikke rundt henne når hun blir sint, hold avstand til hun har roet seg ned.

Væren

Kvinner som er født i stjernetegnet Væren er svært kompetente, fantastiske og strålende. Det er ingen tvil om at du umiddelbart vil falle og bli forelsket i denne type kvinne.

Hun er veldig lojal i et ekteskap, men hun forventer noe i retur. Hvis du ikke gir henne det hun behøver, hun vil forlate deg og finne noen som vil gi henne det og tro meg, det er nok av dem der ute som er desperate etter å ta din plass.

Skuff ikke en Vær, hun vil rive deg i filler.

Skytten

Hvis du vil være forvirret og uvitende om hva som skjer, gift deg med en kvinne som er Skytten. Disse kvinnene er veldig pasjonerte og de klarer ikke å bli på ett sted for lenge da de ikke takler kjedsomhet eller stagnasjon. Så snart de føler at de blir holdt igjen, vil de dra og aldri komme tilbake. Aksepter dem for hvem de er og aldri prøv å temme dem fordi du vil bare mislykkes og angre.

De ønsker seg frihet mer enn engasjement og det er noe du ikke kan endre på. Den eneste løsningen for deg er å være like frisinnet som de er.

Om du er er klar for å oppføre deg og se verden slik de ser den, vil du få et perfekt ekteskap med denne kvinnen. Hvis du synes hun er verdt det, gå for det 100 % !