Væren 

Dette er en fyr som bruker mer sminke enn du gjør. Hans behov kommer først. Og på andreplass også. Og tredjeplass.

Så, i ett øyeblikk tenker han noe slikt som: “Hvem i helvete er du?” Han tenker kun på nakenhet og selv om du er i en begravelse og han tekster deg, er sjansene store for at pikken hans er det første du ser når du åpner meldingen.

Han er kåt 24/7 og om du kan følge hans sinnsyke tempo, vil han knulle deg til du besvimer!

Tyren

Han oppfører seg alltid som husets leder, uten engang å spørre hva dine ønsker er. Om dere går ut, vil han bestille maten din fordi han tror han vet best. Den sørgelige sannheten er at han bryr seg ikke om deg i det hele tatt.

Alt han vil ha er penger, sex, og massevis av alkohol. Han er en sann hedonist og når han får det som han vil, vil han bare forsvinne. Absolutt verdiløs, ikke sant?

Tvillingene

Dette tegnet er umulig å tolke på grunn av deres vekslende natur. Et øyeblikk vil han virkelig ha deg men i det neste kan han ikke engang huske navnet ditt.

Han virker interessert, men stol på meg – når han får det han er ute etter, vil han aldri mer tekste deg tilbake. Alt han bryr seg om er seg selv, så du vil sannsynligvis bli tvunget til å høre på de “interessante” historiene hans om og om igjen. Et riktig gnagsår, ja!

Krepsen

Siden dette er et av de mest emosjonelle tegnene, vil det å gå ut med ham føles som å date en jente. Han vil overeagere for hvert eneste problem og lage drama av ting du har gjort.

I sengen vil han at du skal kalle ham navn som hever egoet hans. Sannheten er at du trenger å opprettholde en konstant innsats om du vil ha en lykkelig forhold med ham. Så si meg, kan du leve med det?

Løven

Denne fyren er en usikker narsissist som flørter med alt som har puls bare for å føle seg bedre. Problemet er at han glemmer deg fullstendig når han er med andre jenter.

Han mister all fornuft når han flørter, så det kan være en svak berøring, kyss, og BOOM – han har allerede vært utro mot deg. Om det skjer, vil han på en eller annen måte finne gode grunner for hvorfor han gjorde det, og til slutt vil han gi deg skylden for alt sammen.

Jomfuen

Denne fyren vil bare ha sin del. Når han finner en jente han liker, tenker han at han er ferdig. Han vil aldri ta henne med noe sted og heller ikke gjøre noen ekstra innsats for å piffe opp forholdet.

Han tar alltid jenter for gitt, så du burde ikke bli hos ham uten at han har millioner i banken. La oss innse det, vi trenger en form for kompensasjon, ikke sant?

Vekten

Du kan mene at du selv hater følelser, men Vekten hater følelser helt jævlig. Det verste med dem er at de aldri forteller hvilke følelser de faktisk har til sin partner.

Selv etter å ha vært sammen mange år, vil han ikke avsløre sine sanne følelser for deg – noe som på en måte får deg til å lure på om det er noe for deg i hans hjerte.

Skorpionen 

Skorpionen hater følelser og alt han vil er å få seg et ligg. Han plukker jenter ut ifra størrelsen på enden deres eller rumpa deres og snakker aldri noengang om følelser.

Han mener han bare har ett liv og det skal leves til fulle. Jo flere jenter han får til sengs, jo større blir egoet hans.

Favoritt hobbyen hans er å sende nakenbildene sine som om han vil skryte av det han har. En gal jævel, ikke sant?

Skytten

Han vil snakke med deg, samtidig som han med andre øyet flørter med en heit servitrise på klubben. Følelser er ikke hans kopp med te og han knytter aldri tette bånd med en kvinne.

Han har sexy scenarier rundt hver eneste jente han møter, og han drømmer om å dra av dem trusene og sette i gang. Det verste med en Skytte er at han alltid har en fot utenfor døren slik at han kan stikke av før du våkner.

Du trenger ikke engang bry deg med å ringe ham for han vil skamløst spørre deg hvem du er – selv om han lå med deg natten før

Steinbukken

Det staeste tegnet av alle stjernetegnene – han vil aldri la deg vinne en krangel. Han er klar for å diskutere med deg i timevis om blomstene du ville kjøpe til huset, for å overbevise deg om at du ikke liker den fargen.

Han er en fordømt galning når det kommer til å ha rett. Om du noen gang lykkes i å overbevise ham om at du har rett – gratulerer. Sannheten er at han ikke er fornøyd med livet sitt, så han bruker all sin kraft på å få deg til føle deg miserabel også.

Vannmannen

Dette stjernetegnet er litt snålt. De tror alltid at andre ikke forstår dem, men de gjør ikke noe for å hjelpe andre å forstå dem. Derfor virker det av og til som de ikke har noe hjerte i det hele tatt.

Som det er en tom plass i brystet deres og det aldri har eksistert kjærlighetsild der. Så, du undrer deg sikkert over hvorfor så mange jenter tiltrekkes av dem, eller hva? Vel, vi skal ikke glemme deres unike personlighet og intellekt, og jeg tror det er grunnen til at kvinner holder på dem så lenge.

Fiskene 

Dette er en fuckboy du sannsynligvis vil falle for fordi du synes synd på ham. Han er en trist manipulator som vet hvordan han skal manipulere seg rett inn i hjertet ditt.

Han tror han ikke behøver å bidra med noe til forholdet fordi han mener du er heldig nok til å få være sammen med ham. Han er ikke egoistisk men han er fullstendig blind for verden rundt seg og enda viktigere – han er blind for deg!