Vi har alle fått hjertet vårt knust minst en gang iløpet av livet. Dersom du har vært gjennom denne smertefulle opplevelsen, vet du at du føler deg helt tappet for energi og ødelagt etterpå. Et knust hjerte er noe jeg aldri ville ønske for noen, selv for min verste fiende. Jeg følte det en gang på min egen hud og jeg vil definitivt ikke føle det igjen.

Men har du noen gang spurt deg selv hvorfor partneren din knuste hjertet ditt? Har det noe å gjøre med astrologi eller posisjonen til stjernene? Det vedder jeg på. Faktisk har astrologer funnet ut av hvordan en mann vil ødelegge hjertet ditt ifølge stjernetegnet hans. Hvis du vil vite mer, les videre.

1. Væren

Denne dyrekretsen er veldig grusom når han skal knuse hjertet ditt. Han vil gjøre ting veldig fort fordi han ikke vil ha noe annet å gjøre med deg. Han er en jakter, så han har sikkert allerede funnet et nytt offer.

Hvis du prøver å be han om å snakke og fikse ting, vil han bare ignorere deg. Når han er ferdig med et forhold, kommer han aldri tilbake til samme territorium igjen.

2. Tyren

Den viktigste egenskapen til en mann født under dette tegnet, er selvsentrisk. Han vil knuse ditt hjerte, men ikke fordi han har funnet noen andre eller fordi han kjeder seg, men fordi han elsker seg selv mer enn han elsker deg.

Å være i et forhold med han kan være veldig utmattende fordi han alltid tar vare på sine egne følelser, og han gir deg ikke noe tilbake. Så, hvis han forlater deg, kan du betrakte deg selv lykkelig.

Selv om hjertet ditt er ødelagt nå, reddet du deg selv fra tårer og et liv med en drittsekk.

3. Tvillingene

Tvillingene er det totale motsatte av Væren hjerteknuser. Han vil alltid gjøre det sakte, slik at det gjør mer vondt. Men sannheten er at han ikke er helt sikker på beslutningen, og han prøver å få tilbakemelding og å diskutere om dere kan bli sammen igjen.

En tvilling vil hjemsøke deg med telefonsamtaler og meldinger, og spørre deg 100 ganger om du er sikker på din beslutning. Og selv om han føler seg nede når han er med deg, totalt ødelagt på grunn av at forholdet er slutt, vil han aldri innrømme det i det offentlige.

4. Kreft

Dette tegnet er den mest følelsesmessige av alle stjernetegnene. Derfor er det veldig vanskelig for han å avslutte et forhold. Han er ikke flink på disse tingene, og det som du vil være aller mest trist over, vil ødelegge han.

Han vil være så trist at han vil at du skal være skulderen han kan gråte på, og det er veldig vanskelig siden dere allerede har bestemt dere for å gå hvert til sitt.

I tilfelle du slår opp med han, løp så fort du kan eller så vil du måtte se han hver dag gråte over hans dårlige skjebne.

5. Leo

Hans kjærlighets motto er: “Bekjemp ild med ild!” Det betyr at han vil hoppe fra ett forhold til et annet. Han liker å avslutte forhold foran mange mennesker, slik at du kan være sikker på at han vil gjøre det foran vennene dine.

Han liker kun å være i søkelyset og å avslutte et forhold på den måten, vil bety at du har gjort noe galt, og han eksploderte. Ikke la deg lure da, siden du gjorde ingenting galt.

Mannen din ønsket kun å avslutte alt dette, slik at han kunne date en annen han hadde på si, som også var en del av forholdet deres som du ikke hadde noen anelse om.

6. Jomfruen

En mann født under dette stjernetegnet er fokusert på sin karriere til det punktet han begynner å forsømme deg. Jeg vet at det er veldig viktig når menn prioriterer jobben sin veldig mye, men det burde være litt tid for jobb og litt tid for nære og kjære.

Så, med mindre du er jobben hans, bør du ikke forvente at han skal vise deg så mye oppmerksomhet. Til slutt vil du være den som vil forlate han, fordi han aldri ga deg den kjærligheten og oppmerksomheten du trengte.

7. Vekten

Tingen er det at en mann som er født i Vekten egentlig ikke ønsker å knuse hjertet ditt, men tenker heller over og overanalyserer ting som til slutt gjør at et forhold med han, ender opp rotete.

Han har en rullebane av følelser, og han vet ikke hva han vil ha fra et forhold. Hvis det fortsetter over en lengre periode, kan det være veldig utmattende.

Men det gode med en Vekt er at han alltid vil være noen du kan stole på, selv om du avslutter et forhold. Noen mennesker er bare ikke ment å være partnere, men de er i stedenfor ment å være gode venner.

8. Skorpionen

Når en skorpion mann knuser hjertet ditt, vil han være veldig slem. Han sårer alltid mennesker med sine ord, inkludert hans kjære. Så vær ikke overrasket hvis en skorpion forteller deg at du ikke er verdig og at han kan få hvilken som helst jente han vil ha.

Han tror faktisk at det er greit for han å ha noen på siden, men at du kun skal være dedikert til han. Dersom du viser en annen holdning, vil han bare gå bort fra deg, men før han gjør det, vil han såre deg så ille med hans ord at det vil ødelegge hjertet ditt.

9. Skytten

Dette stjernetegnet er en snikende drittsekk. Vet du hva han gjør? Mens han nyter et forhold med deg, vil han også sjekke ut andre jenter slik at han kan se hvordan den potensielle kjæresten hans kan være.

Når han knuser hjerte ditt og forlater deg, ser du ikke det som kommer. Han vil gå uten en forklaring, og han tror aldri at han gjorde noe dårlig.

Så, du kan forvente at han sover med deg den ene natten og deretter går til en annen jentes seng den andre. Han er dårlig til beinet, og uttrykket “drittsekk” passer han godt.

10. Steinbukken

Det verste med en Steinbukk er at han mest sannsynlig ikke har kommet over eksen sin. Han hoppet inn i et forhold med deg kun fordi han ikke ville være alene.

Han tenker nok fortsatt på henne når han kysser deg, og det er den verste måten å knuse hjertet ditt. Så, hvis du fant ut om dette, ikke la han komme unna med det så lett.

Få han til å betale for sine synder slik at du kan være fornøyd og klar for noen nye som vil behandle deg bedre enn han gjorde.

11. Vannmannen

Denne mannen vil knuse hjertet ditt på en gammeldags måte – han vil være utro mot deg. Og til tross for alle anklagene dine, vil han fortsatt forsøke å overbevise deg om at han ikke var skyldig i noe.

Ikke glem at han er en big-time-player og at han ikke bryr seg om dine følelser i det hele tatt. Han vil bare ha den beste tiden i livet sitt, og hvis du vil være blind for utroskapen hans, kan du være en del av den reisen.

Jeg håper bare at du ikke er så gal at du lar han gjøre det mot deg. Avslutningsvis er han bare en mann, og det er så mange flere og bedre muligheter enn han.

12. Fiskene

En Fiskemann vil føle seg så ille dersom han sårer deg på noen som helst måte, men haken er at følelsene hans er mye viktigere enn dine. Når du sier til han at det er noe galt i forholdet deres, vil han gi deg opp.

Han ønsker ikke å kaste bort tiden sin på å fikse noe som allerede er ødelagt. Derfor vil han bare fortsette og prøve å finne en annen jente som han lett kan bedra.