Du vet hva de sier, at menn er fra Mars og kvinner er fra Venus? Vel, det er noe sant ved det fordi menn og kvinner ikke oppfører seg på samme måte når det kommer til sex. Kvinner vil forsøke å forfalske det at de liker en mann, men menn bekymrer seg ikke for det i det hele tatt.

Selv om noen av dem ikke vil ha den kvinnen de er tiltrukket av, så sier kroppsspråket deres noe helt annet. Så, i tilfelle du ikke har mestret tegnene til en manns seksuelle attraksjon, her er noen av de mest opplagte.

1. Han har øynene på hele deg

Når en mann ikke klarer å ta øynene vekk fra deg, så betyr det at han er seksuelt tiltrukket av deg. Det er et tegn til at han virkelig liker hvordan du ser ut og at han ønsker å være med deg.

Dette er noe de fleste menn ikke kan kontrollere, så om du ser at han stirrer på deg hele tiden, så betyr det at han virkelig liker deg og det at han har en trang til å ta på deg eller å kysse deg. Så, nå er det opp til deg om du vil smile og gi han et hint om å komme nærmere eller om du bare vil ignorere ham.

2. Han skiller leppene sine

Japp, det er du gjør når du får øye på en nydelig kjole mens du er på vindusshopping. Du åpner munnen, stirrer på den som om du aldri har sett noe så vakkert før som dette.

Vel, velkommen til menns verden, for dette er akkurat slik han ser ut når han får øye på en dame som de er tiltrukket av også. De greier bare ikke å få øynene vekk fra henne og munnen står og måper. Og det verste er at de ikke engang er klar over det selv.

3. Han hever øyenbrynene

Dette er også en ting menn gjør, mens de selv ikke tror de gjør noen ting som helst. Når han ser ei fin jente, så vil han øyeblikkelig heve øyenbrynene fordi han tror at øynene hans vil åpne seg mer og at han vil kunne se henne bedre på den måten.

Men, selvfølgelig så gir ikke dette noen mening fordi han kunne ha sett henne vel så bra uten å måtte heve øyenbrynene i det hele tatt. Så, neste gang du ser en mann med hevet øyenbryn mens hans stirrer rett på deg, så kan du være sikker på at han er seksuelt tiltrukket av deg.

4. Han holder seg svært nært deg

Når en mann er seksuelt tiltrukket av deg, så vil han holde seg så nært deg som han bare kan. Det er hans måte å forsøke å ta på deg ved et uhell og for å tilfredsstille hans begjær etter å være nær deg.

Så, om du ser at han kommer nærmere og nærmere deg, med et ønske om å snakke med deg, mens hans sjekker deg ut hele tiden, så er det et sikkert tegn til at han er virkelig seksuelt tiltrukket av deg. For noen jenter, så kan dette virke ganske sjarmerende, mens andre igjen, kan synes at dette er ekkelt.

5. Han rødmer når han er rett ved deg

Når en mann er seksuelt tiltrukket av deg så vil han rødme når han er like ved deg. Det vil kanskje være meget ubehagelig for ham å være så nært deg når han liker deg og han ikke helt vet hva han skal si eller hvordan han skal oppføre seg rundt deg.

So, når du spør ham om noe, så vil han antagelig være forvirret og han vil rødme fordi ditt nærvær gjør ham nervøs. Dette er et tydelig tegn til at han liker deg og at han ønsker å være med deg.

6. Han holder øyekontakt

Dersom en mann liker deg, så vil han se på at deg hele tiden. Han vil prøve å få øyekontakt med deg og han vil holde på den så også.

Dette vil være et tegn til deg for at han liker deg og at dersom du fortsetter å se på ham, så får han en sjanse til å nærme seg deg. Så, om du liker ham, så kan du fortsette å se på han og gi han sjansen til å komme nærmere slik at dere to kan bli bedre kjent med hverandre.

7. Han sprer beina sine

Om han sitter med beina sine spredt mens han ser på deg, så betyr det at han ser på deg som sexy. Selv om han ikke er klar over at han gjør dette selv, så har allerede fantasier hvor han har sex med deg i alle mulige stillinger som finnes.

Han ønsker å få deg til sengs, for å tilfredsstille han mannlige drifter. Og hva som er viktigere er at han ikke vil kunne lyve til deg ved å si at han ikke gjør det, fordi hele kroppen hans vil skrike navnet ditt.

8. Han søker etter oppmerksomheten din

Når en mann er seksuelt tiltrukket av deg, så vil han ha all din oppmerksomhet. Om du snakker med en annen mann så vil han antageligvis bli ganske sint fordi han tror ikke den andre mannen er like god for deg som det han selv er.

Og han vil ha oppmerksomheten din uansett hvor dere to befinner dere; i en kafé, i en restaurant eller på en fotballkamp. Det som er bra er at dette er et tegn til at han virkelig liker deg, men det negative er at det kan få han til å se ut som en meget klengete person.

9. Han flørter med deg

Om ikke dette er et klart tegn til at han er seksuelt tiltrukket av deg, så vet jeg ikke hva som er. En mann som flørter med en dame vil alltid ha noe fra henne og han er klar til å gjøre alle de gale tingene for å vise henne at han ønsker å være med henne.

Nå er det opp til deg om du vil akseptere flørtingen og svare på samme måte tilbake eller om du ikke ønsker å se deg selv med ham, så du bare vil ignorere ham istedenfor.

10. Han lager planer med deg

Dersom en mann lager planer med deg, så betyr det at han virkelig bryr seg om deg og det at han ønsker å tilbringe mer tid sammen med deg.

Han er ikke bare en fuckboy som ønsker å ha deg bare for en natt for å så dumpe deg, men heller en som virkelig ønsker å bli bedre kjent med deg og vil prøve å forme et stabilt og sunt forhold med deg. Om du bare gir han en sjanse, så vil du se at han er verd tiden din og din kjærlighet.