Er det i det hele tatt mulig å se alle tegnene på at han virkelig faller for deg?

Selv om det er alminnelig kjent at ikke alle menn er ømme og følsomme individer og de ikke vanligvis viser følelsene sine åpenlyst, er det ikke så vanskelig å finne ut hva de faktisk tenker. Det stemmer, de er ikke så hemmelighetsfulle som du tror..

Det er kroppsspråket og måten de oppfører seg på som avslører dem. Om du ser nærmere etter og følger med på hvordan de oppfører seg, vil du ikke ha noen problemer med å lese tegnene på at han virkelig faller for deg.

Når en fyr liker deg, kan det foregå på to måter. Han kan være sjenert og prøve å skjule det men nervene hans og det faktum at han mister kontrollen når du er i nærheten vil avsløre ham med en gang; eller han trenger ikke være sjenert men av en eller annen grunn liker han deg, men skjuler det.

Om det er tilfelle, sender han ut alle mulige signaler for å gjøre deg oppmerksom på at han liker deg og om du reagerer på agnet hans, gir han alt. Han nåtte bare være sikker på at du likte ham også..

Men summen av det hele er at om en fyr virkelig faller for deg, vil du definitivt merke det, men bar eom du følger nøye med på hvordan han oppfører seg. På den andre siden, om du fortsatt ikke er sikker på hva han føler for deg, les disse små, men bombesikre tegnene på at han virkelig liker deg.

Tegn på at han virkelig faller for deg:

1. Han gjør det han sier han vil gjøre

I tillegg til tillit, bygges forhold også på avtaler. Om typen din sier en ting og gjør noe annet, er det galt; han er uærlig. Du kan sjekke dette først ved å gi ham enkle oppgaver, som å møte deg presis. Om han sier han møter deg foran en restaurant klokka 18 presis, og han ikke gjør det, kan dette vise seg å bli et stort problem på lang sikt.

Om han planlegger å gjøre ting sammen med deg og holder hva han lover, da er dette en mann som virkelig bryr seg om deg og forholdet deres. Dette er en fyr som tar forholdet deres og deg seriøst og ønsker å bygge en fremtid sammen med deg.

2. Han kjøper gaver til deg og skjemmer deg bort

Okay, det behøver ikke være slik og det er feil å forvente at noen skal oppføre seg sånn. Men om han virkelig kjøper gaver til deg og overrasker deg bare fordi han har lyst, kan du være sikker på at følelsene hans for deg er ekte. Alt han ønsker på dette tidspunktet er å gjøre deg lykkelig og glad. Den største belønningen han kan få er å se ansiktet ditt sprekke opp i et stort smil.

Om han er virkelig, vilt, vanvittig forelsket i deg, vil han skjemme deg bort og forsikre seg om at du ikke mangler noe i livet ditt. Du er jenta hans, og livsoppgaven hans er å være sikker på at du er den lykkeligste kvinnen på jord. Er ikke det bare perfekt?

3. Han stirrer på deg lengre enn vanlig

Dette er absolutt ikke det samme som når han bare sjekker deg ut. Dette er mye mer enn det. Du vet disse øyeblikkene når du holder på med noe men du vet at han er i nærheten og du kan føle øynene hans på deg? Så, selv om du fortsetter å konsentrere deg om det du holder på med, tar du bare en titt fordi du vet innerst inne at han stirrer på deg. Og da tar du ham!

Du tar ham i å stirre på deg men han ser ikke bort. Istedetfor bryter han ut i et smil og stirrer på deg enda lenger. Han prøver å fortelle deg med øynene at han virkelig faller for deg men han kan ikke si det høyt, ikke enda.

4. Du kan føle det når han rører ved deg

Berøringen hans er ikke en hvilken som helst berøring. Berøringen hans er en form for berøring som får hele kroppen din til å skjelve og du blir mo i knærne. Berøringen hans er spesiell fordi det er en berøring fylt med sterke følelser for deg.

Det er måten han klemmer deg p¨når han kommer fra jobb. Det er måten han kysser deg på om morgenen før vekkerklokken hans ringer for andre gang. Han tar ikke bare på deg, han elsker deg med alle bevegelser han gjør.

5. Han snakker om deg hele tiden

Du skjønner, han er så stolt over at du er kjæresten hans. Han er ikke i stand til å la være å snakke om deg. I alle samtalene han har med vennene sine, nevner han deg. Enten vil det være tilfeldig eller så vil han fortelle dem en historie angående deg som er knyttet mot temaet de snakker om.

SNoen kan synes detter er for mye og at disse mennene er klengete men når du ser på det, er der bare søtt, er det ikke? Hvem ville ikke hatt en gutt ved sin side, som ikke kan slutte å snakke om deg, som elsker deg så mye og er stolt over hver minste ting du gjør?

6. Han lytter til deg

Han vil ikke bare være der fysisk når du prater, han er ikke den typen som vil tenke på noe helt annet mens du snakker. Det faktum at han er vanvittig forelsket i deg vil få ham til å følge med på hvert eneste ord du sier. Han vil se deg rett inn i øynene og absorbere alt du sier.

Ikke bare det, men han vil huske det du har fortalt ham. Om du forteller ham at du har lyst å¨gå på en italiensk restaurant men at det er umulig å få bestilt bord der, bare vent å se, for noen dager senere, kommer kjæresten din til å ta deg med på en italiensk middag.

7. Han legger planer for fremtiden med deg

Han vil forplikte seg til deg og legge planer sammen med deg. Forpliktelse er den siste puslespill brikken i et forhold. Når du får typen din til å forplikte seg til deg, kan du være sikker på at kjærligheten vil vare evig.

Først begynner du med små tingene, slik som å få ham til å holde løftene sine og legge små planer for fremtiden, som hvor dere skal spise middag og senere, blir middagen til en konsert og konserten blir til en liten tur på landet og så videre.

8. Han legger merke til ting ved deg som ingen andre se

Dette er den letteste måten å se om en fyr liker deg og det beste tegnet på at han virkelig er forelsket i deg. Han legger merke til ting ved deg som andre mennesker ikke legger merke til . Dette kan være søte ting, men det kan være feilene dine også.

For ham, betyr det ingen ting. For ham, uansett om det du gjør er forskjellig fra alle andre, og uansett hva du gjør som gjør deg unik, tilber han det..

9. Han tilbringer all sin fritid sammen med deg

Han blir aldri lei av deg. Han vil tilbringe all sin fritid sammen med deg samtidig som han ikke vil du skal bli lei av ham, så når du trenger rom, vil han gladelig gi deg det. Du trenger ikke å legge spesielle planer for å “lokke” ham hjem til deg.

Du trenger ikke nevne sex eller romantikk. Han kommer selv om dere bare ligger på sofaen og ser på film med en bolle popcorn og ingenting annet.

10. Han vil overleve en jente-film

Selv om han sannsynligvis kjeder seg i hel. Men om du vil se den, vil han ta det som en mann og holde ut bare fordi han er forelsket i deg. Og mens han holder på, vil han late som han har det kjempefint. Han vil ikke la deg se at han kjeder seg fordi han vet at det vil ødelegge kvelden din.

En mann som elsker deg høyt vil gjøre alt han kan for deg. Han vil gjøre ting som ikke interesserer ham bare fordi det vil gjøre deg glad og han vil aldri be g gjengjelde det. Men hvordan kan du la være å gjøre det når du vet hva han gjør for deg hele tiden og hvor mange jente-filmer han har sett bare for å gjøre deg glad?

11. Han legger ikke merke til andre jenter

Øynene hans er fokusert kun på deg. Han trenger ikke å gå på Instagram for å søke opp heite jenter han kan følge. Han trenger ikke søke etter tilfeldige jenter på Facebook eller i det virkelige liv bare for å ha dem som backup. Han har deg og det er mer enn nok for ham. Se deg og røre ved deg hver dag er alt han behøver.

12. Han forteller deg han elsker deg

Dette er siste fase, frasen som er enklest å føle men vanskeligst å si høyt. Selvfølgelig, noen karer bruker denne frasen når de er ute etter å få en jente til sengs, de bruker den når de ikke mener det bare for å få det som de vil.

Men om han gjør alle tingene fra denne listen, eller de fleste av dem, og han sier han elsker deg, da trenger du ikke bekymre deg, for da har du halt i land et jackpot forhold.