Så, det er denne fyren som har gitt deg masse oppmerksomhet, men du greier rett og slett ikke finne ut om han om han mener alvor eller om han bare leker med deg. Det er selvfølgelig forståelig.

Du kan ha blitt såret noen ganger tidligere og før du satser på et seriøst forhold med ham, vil du virkelig forsikre deg om at han er den ene som kommer til å gjøre deg lykkelig.

Du kan ikke slå deg til ro med manipulatorer flere ganger og du ønsker virkelig å finne noen som kommer til å respektere og sette pris på deg.

Men menn er veldig kompliserte når det kommer til hvordan de viser oss sin kjærlighet og det er derfor vi må følge nøye med på hva de gjør for oss.

Men det finnes også noen tegn på at han har sterke følelser for deg og at han elsker deg og derfor vil han komme til å gjøre fantastiske ting for deg som andre ikke ville gjort.

1. Han kjemper sammen med deg

Finnes det noe mer spesielt enn en mann som er villig til å kjempe sammen med deg mot alt som livet kommer opp med for dere begge? Han er der for å hjelpe deg med studiene.

Han er der for deg når du er syk og han forlater ikke din side før du føler deg bedre. Om han ikke hadde hatt sterke følelser for deg hadde han nok sannsynligvis ikke brydd seg med å investere tid og energi på å være der for deg, for å få deg til å føle deg bedre eller lykkes.

2. Han husker små ting

Han husker alt! Han vet når du har bursdag etter at du har fortalt det bare en gang, han husker alle små detaljer fra barndommen din. Hva betyr det? Det betyr at han lytter.

Om han ikke hadde brydd seg om deg, tror du virkelig at han hadde lagt inn noe som helst ekstra innsats bare for å huske disse tingene? Nei.

Men fordi han virkelig har sterke følelser for deg, er han villig til å huske selv de minste detaljer.

3. Han er hyggelig mot familien og vennene dine

Han vet hvor viktig familien din og vennene dine er for deg, så han gjør alt som er nødvendig for å være hyggelig mot dem og for å gjøre dem lykkelige: En slik mann er verdt å ta vare på.

4. Han er sårbar

En mann som virkelig bryr seg om kvinnen han er sammen med vil vise henne sin sårbare side. Det vil være vanskelig for ham, men han er klar for å vise deg alle sider ved seg selv.

Han vet at du ikke vil ha mulighet for å bli virkelig kjent med ham før du kjenner alle sidene av ham.. Derfor er han klar for å snakke med deg om misbruket i barndommen eller om kjæledyret som døde og at han aldri skaffet seg et nytt fordi ha er redd for å miste enda et.

5. Han respekterer grensene dine

Med en mann som har sterke følelser for deg, betyr et “Nei” alltid “Nei”. Han vil ikke bønnfalle deg om å gå til sengs med ham uten at du er klar for det.

Han vil ikke forhaste seg eller får deg til å gjøre ting du ikke er klar for å gjøre. Det betyr at han respekterer deg og grensene dine.

Han vil aldri trå over dem og han vil aldri få deg til å gjøre noe som er utenfor komfortsonen din. Han vet bedre.

6. Han forandrer seg

OK, først av alt så burde du ikke forvente at han forandrer seg. Om du ikke liker ham som han er, da er han ikke den rette for deg.

Men om han ser at du plages av noe han gjør men han fortsatt vil ha deg der, vil han forandre seg for deg. Dette er virkelig stort, for vi vet alle hvor st maenn kan være!

7. Han vil la deg fritt få si din mening

Når vi starter et nytt forhold, kan partneren vår skuffe oss med å si at vårt synspunkt ikke er viktig, men ikke om mannen virkelig er glad i deg.

Selv om han ikke er enig med deg, vil han la deg fritt få si din mening og han vil respektere ditt synspunkt.