1. Han spør om din mening

Fordi en slik mann ser deg allerede som en del av sin verden og han ønsker å snakke med deg om de viktigste tingene i livet sitt.

2. Han presser ikke på for å ha sex

Når en mann er forelsket i en kvinne, vil han ikke presse på for å oppnå noe, og spesielt ikke sex. Han vil vente til du er klar og han vil elske med deg på den mest sensuelle måten fordi han ønsker at du skal ha det bra

3. Han ønsker å treffe foreldrene dine 

Om en mann elsker deg, vil han ønske å møte menneskene som hjalp deg finne frem til den kvinnen du er i dag. Forholdet han har til foreldrene dine vil være meget viktig og han vil forsøke å vise dem at han elsker deg betingelsesløst.

4. Han vil ikke mishandle deg på noen måte

En slik mann vil aldri mishandle deg, følelsesmessig eller fysisk. Han vet hva slags kvinne han har ved siden av seg og han vil aldri svikte deg. Han vil behandle deg slik du faktisk fortjener og det vil aldri forandre seg.

5. Han liker vennene dine

En slik mann vet at vennene dine var en del av livet ditt lenge før ham, og derfor vil han ta like godt vare på dem som sine egne. Han vil aldri prøve å isolere deg fra dem, heller ikke prøve å få deg til å krangle med dem

6. Han respekterer deg 

Han respekterer deg som kvinne og som menneske. Han verdsetter din ærlighet og ønsker å få alt mellom dere til å fungere. Hver eneste innsats du gjør betyr hele verden for ham og han vil alltid gi deg kreditt for det.

7. Han husker de små tingene

Kanskje noen menn ikke finner det viktig å huske de små tingene rundt jenta de dater men faktum er, det er de små tingene som teller mest. Og en ordentlig mann vil skjønne det.

8. Han vil aldri skuffe deg 

Faktisk, for en slik mann, vil du være det ene valget han har, lyset i andre enden av tunnellen og regnbuen som etterfølger regnet. Din lykke vil være viktigere for ham enn hans egen og han vil alltid gjøre det som er best for deg.

9. Han avlyser sine planer for å være sammen med deg 

Når du er den viktigste personen for ham, vil han avlyse alle sine planer for å være sammen med deg. Og vet du hvorfor? Fordi det ikke er noe annet sted han heller vil være enn i armene dine.

10. Han leier hånden din med stolthet

Det han liker aller best er å leie deg i hånden når dere går nedover gaten. Han elsker å se andre legge merke til dere og tenke for et fantastisk par dere utgjør. Og følelsen av hånden din i hans får ham til å ville rope ut fra hustakene at han elsker deg.

11. Han er ikke sjalu

Han er ikke sjalu fordi han vet hvor mye sjalusi kan ødelegge er forhold. Derfor vil han prøve å håndtere ting på en rolig måte og spørre deg om noe plager deg. Han vil alltid spørre og aldri lage sine egne formeninger.

12. Han prøver å få deg til å le

En riktig mann vil alltid prøve å få sin partner til å le. Han vet at latter får mennesker til å føle seg bedre og han vil alltid prøve å gjøre det når du er der. Tingen er at han prøver å imponere jenta han er glad i og det gjør ham ikke noe å gjøre en ekstra innsats for henne

13. Han slutter aldri å prøve

En slik mann vil aldri slutte å prøve fordi han vet at han vil miste deg om han gjør det. Så han vil prøve å få deg til å smile, føle deg bra og skjemme deg bort. Til slutt , dette er jo det alle jenter fortjener, ikke sant?

14. Han støtter karrieren din

Når en mann føler at en kvinne er viktig for ham, vil han støtte alt hun gjør, inkludert karrieren hennes. Og det er ekstremt viktig, for det er veldig mange karer som rett og slett ikke vil støtte den jobben damenes deres har, fordi de er alt for sjalu på henne. Om du finner en mann som støtter deg slik, må du aldri la ham gå.

15. Han vil like selv den verste utgaven av deg

Han vil ikke bry seg om at du ser ustelt ut, for han elsker deg. Han vet at alle noen ganger har dager hvor vi ikke føler oss på topp og vi ikke orker å gjøre noe. Men en virkelig mann vil elske deg akkurat som du er, fordi du jo er hele pakka.

16. Han vil kysse deg offentlig

En riktig mann vil aldri skjemmes over å kysse deg foran vennene sine eller andre offentlige steder. Ved å gjøre det, vil han vise deg hvor mye du betyr for ham og at han er velsignet som har deg i livet sitt.

17. Han forteller deg at du er vakker, selv om du ikke har noe sminke på 

For ham betyr det ingenting om du er kledd for krig med tung sminke og høye hæler på. Han elsker den ekte deg. Han elsker hver eneste lokk av håret ditt om morgenen og her eneste rynke i ansiktet ditt. Og han vi at du akl føle deg bra som du er.

18. Han viser at han er stolt av deg

Når du har oppnådd noe stort, vil han alltid fortelle deg hvor stolt han er av deg. Han vil alltid være din beste venn og støttespiller i alt du gjør. Og med ham, vil du føle som du har vunnet i Lotto.