1. Hun vil tilføre livet ditt en utrolig positivitet

Hun elsker deg, hun elsker verden, og denne kjærligheten fyller hver eneste celle, bein, muskel og kurve i kroppen hennes.

Kjærligheten skinner gjennom hele hennes eksistens hver eneste dag og den vil være så sterk og positiv at den vil oppmuntre deg hver eneste dag.

2. Hun vil få deg til å glemme alle tidligere forhold, smerter eller tillitsproblemer

Hun elsker deg for mye til at du kan tenke på noen annen kvinne. Hun er den hvis tilstedeværelse utilsiktet krever din oppmerksomhet.

Hun distraherer deg med sin sjel, med sin lykke, med sitt smil. Hun vil elske deg så dypt at alle gamle arr og all gammel smerte vil blekne.

Du vil glemme ødeleggelsene, de dårlige forholdene fra ditt tidligere liv og sammen med henne, vil du lære å elske igjen.

3. Hun vil vise deg hvordan kjærlighet virkelig føles

 

Ikke den halvveis-kjærligheten du har visst om. Ikke den kjærligheten som svinner bort når ting blir vanskelig eller når noen nye kommer forbi.

I stedet vil hun elske deg konsekvent, tålmodig, villig og fryktløs gjennom alle opp- og nedturer. Hun vil ikke trekke seg unna.

Hun vil ikke stikke av. Hun vil elske deg på en måte som fyller tomrommene i livet ditt og gjør deg til en hel, mer komplett variant av deg selv.

4. Hun vil aldri la deg føle deg tom

Hun vil kontinuerlig fylle deg med sin kjærlighet – på dårlig dager, i tøffe morgentimer, etter utrolige tap, gjennom vanskelige tider.

Med henne, vil du aldri føle deg utilfreds, aldri føle deg ensom. Hun vil gi alt hun har og enda mer.

5. Hun vil lære deg tilgivelse

Hun elsker verden og fortsetter å elske verden, selv når hun ser hvor ødelagt den er. Hun vil tilgi all ondskap mot seg selv, og i hennes eksempel, vil hun lære deg det.

Hun vil vise deg hvordan du skal slippe taket på de små, smertefulle bitene du ikke kan kontrollere. Hun vil vise deg hvordan du skal trekke smerten ut fra bena og kaste den bort med vinden.

Sammen med henne vil du lære å bli bra igjen, du vil lære å gi slipp og du vil lære hvor befriende denne prosessen er.

6. Hun vil være voldsomt lojal mot deg

En jente som elsker “for mye” vil aldri gå tom for kjærlighet til deg. Hun vil verdsette deg så høyt at hun aldri kan gjøre noe som kan såre deg.

Hun elsker kanskje hele verden, men det er ikke den kjærligheten hun deler med deg – den kjærligheten er hellig.

7. Hun vil åpne hjertet ditt for følelser

Hun er emosjonell. Hun har følelser, og hun er ikke redd for å være åpen og ærlig om dem. Hun er den type jente som som vil skrelle bort skallet ditt og eksponere de delene av deg du forsøker å holde skjult.

Hun vil vise deg den rå, uredigerte versjonen av seg selv og i tur og orden vil du gjøre det samme, lære å elske på den realistiske, vakreste måten..

8. Hun kommer til å kjempe med deg og enda viktigere, for deg

Hun vil kjempe med deg fordi hun elsker deg. Hun vil argumentere, hun vil utfordre deg, hun vil presse deg og hun vil drive deg til vanvidd Men det er fordi hun bryr seg om deg.

Hun bryr seg nok til å gå gjennom helvete sammen, bare for å komme ut på den andre siden enda tettere, enda sterkere. Og hun vil kjempe for deg.

Hun vil være partneren din, din alt eller ingenting, din andre halvdel, som kjemper mot verden for din kjærlighet.

9. Hun vil alltid velge å jobbe seg gjennom problemene fremfor å gå fra deg

Kjærligheten henner er voldsom, men det vil ikke si at forholdet deres er perfekt. Dere vil har problemer, men hun vil alltid velge å snakke, å fremheve tingene, å inngå kompromisser, å jobbe seg gjennom grumset.

Hun vil ikke pakke kofferten og dra i samme sekund som tingene blir vanskelige; hun elsker deg og hun gir alt.

10. Hun vil elske dine mørkeste steder

De utilgivelige stedene. Stedene og minnene og angrer og tanker du skjuler i de dypeste, mørke krokene i sjelen din – hun vil elske disse.

Kjærligheten hennes vil være lyset som bryter gjennom dette mørket, renser spindelvevet for alt du har skjøvet bort og prøvd å glemme.

Hun vil elske deg og alt som følger med – din fortid, din usikkerhet, din frykt og din ondskap.