Det er millioner av måter å få ham avhengig av deg, milliarder av gode råd, og mesteparten av dem burde vært glemt igjen på 1800-tallet der de hører hjemme. Å forandre deg selv på en måte som får en mann til å bli avhengig av deg, er det vi har kjempet mot i lengre tid.

Vi skal akseptere dem men også forandre oss for dem?

Hele idéen om kjærlighet er å finne noen som ikke er perfekt men som er perfekte for oss. Ingen er perfekt, så hvorfor i all verden skal vi lete etter fullkommenhet?

En god lytter, noen som vil gi oss støtte og skjemme oss bort med lojalitet – der har du en perfekt mann. Der har du en mann som aldri vil be deg om å forandre deg, fordi at du for ham allerede er perfekt.

Og når du finner en slik mann vil du, selvfølgelig, bekymre deg for hvordan du skal beholde ham. Det er fullstendig normalt å søke råd og veier til å beholde ham i ditt liv, og det er derfor denne artikkelen er her. Vi gir deg ti påviste måter å få ham avhengig av deg, som ikke inkluderer at du smører smørbrød til ham og nikker høflig mens han snakker

Jeg ønsker jeg kunne sagt at jeg spøker, men det er faktisk et råd jeg fant på internett. Det viser bare at internettet er et mørkt og skremmende sted.

1. Kommuniser med ham

Kommunikasjon er i utgangspunktet nøkkelen til ethvert sunt forhold. Om det ikke finnes kommunikasjon, finnes det ingen ærlighet, det finnes ingen deling av de viktige hendelsene i livet sammen med din andre halvdel.

Og det er selvfølgelig heller ingen kunnskap om hvordan det faktisk står til med forholdet, for du løser alle problemene i ditt eget hode, og det samme gjelder ham

Det er viktig å kommunisere, å oppmuntre ham til å snakke med deg. På denne måten vil dere lære å stole på hverandre og å være hverandres beste venn, noe som er utrolig viktig for at forholdet skal vokse.

Når du vet at partneren din er der for deg, at partneren din alltid vil være tilstede for å lytte til problemene dine, å dele stillheten og gi deg råd, virker ikke livet så skremmende i det hele tatt. Så den første måten å gjøre ham avhengig av deg er å være hans venn

2. Aksepter og støtt ham

Det å bli akseptert og forstått er grunnleggende menneskelige behov. Det er noe vi alle lengter etter, uansett hvor trygge og tøffe vi er. Vi trenger bare noen som ser alle våre feil og elsker oss for dem.

Vi trenger alle noen som vet at vi ikke er noen superhelt, men fortsatt ser på oss som en. Akkurat som du selv ønsker å bli akseptert skal du akseptere ham også.

Elsk ham for hans feil og snodigheter, ikke til tross for dem, og husk at ingen er perfekt. Det eneste som betyr noe er hvor godt dere passer sammen

Dette tar oss til viktigheten av støtte. Livet er tøft, og jeg mener bikkje tøft. Det ene øyeblikket går alt på skinner og i neste sekund forsvinner all grunn under føttene på deg og du aner ikke hva du skal gjøre videre.

I slike øyeblikk, er det viktig å vite at du har noen i ryggen, at det noen er din størstet fan. Og dere bør være denne noen for hverandre.

Oppmuntre ham når han trer ut av komfortsonen og være der for å trøste når ting ikke går som planlagt. Om noe vil styrke forholdet deres, så er det dette.

3. Lev livet ditt fullt ut

Vær ikke redd for å ha litt alenetid. Det å ha drømmer du vil følge og noe du er lidenskapelig opptatt av, er noe av det som gjør deg ekstraordinær. Han forelsket seg i deg når du var fri som fuglen, når du fulgte ditt hjerte og levde livet ditt fullt ut.

Det er ikke noe poeng i å gi opp alt fordi du er i et forhold. Etter som tiden går, vil han begynne å føle seg skyldig for at du har gitt opp drømmene dine for ham og du vil uunngåelig begynne å føle deg ulykkelig for at du ikke gjorde alt det du pleide drømme om å gjøre.

Ikke vær redd for å ha et liv utenfor forholdet, du vil bli overrasket over hvor mye litt avstand kan gjøre for å holde et forhold lykkelig.

4. Krydre sexlivet!

Krydre sexlivet på soverommet, utenfor soverommet, hvor du måtte ønske. Tanken er å holde på spenningen, for mange par kommer inn i en rutine og begynner å gjøre ting automatisk. Tenk deg å kysse ditt livs kjærlighet på autopilot, og det er akkurat slik det virker.

Du kan foreslå noen nye stillinger i sengen, overraske ham med et par sex-meldinger eller kanskje en kjappis på morgenkvisten før jobb. Det viktigste er at du føler deg komfortabel når du gjør det, det er ikke noe poeng i å krydre sexlivet om du ikke er 100% med på det.

Han vil merke det og det vil ikke være like spennende som det ellers ville vært. Så, gjør dette når du er klar for det og når du føler at tiden er inne.

5. Ikke være redd for å være emosjonell

Å la følelsene tårne seg opp er aldri bra, spesielt ikke om du lagrer dem dypt i ditt indre. De må ut til slutt, ellers vil du drukne i dem og klikke. Heldigvis har du noen du kan snakke med, noen som vil bli glad for å kunne hjelpe deg uansett hva som måtte plage deg

Vis ham at du stoler på ham og setter pris på hans hjelp. Selv om han ikke har like gode råd som venninnene dine, har han fortsatt en skulder du kan gråte på og ører å lytte til deg med.

Han vil føle seg beæret over at du bestemte deg for å vise ham din sårbare side, og du vil føle lettelse. Og ikke vær redd for å uttrykke hvor mye du elsker ham og hvor mye du setter pris på at han er i ditt liv.

Menn trenger å høre at innsatsen deres ikke er forgjeves og du er den eneste som kan forsikre ham om det, så ikke hold det for deg selv når han gjør noe som du faller fullstendig for.

6. Vær trygg på deg selv

Selvtillit er det som gjør at menn faller pladask for deg og det samme gjelder din mann. Ikke vær redd for å kle deg i rocka kjoler og sko om det gjør at du føler deg vel. Prøv nye ting, dra på spa-weekender og vinsmaking sammen med vennene dine.

Gjør det som måtte få selvtilliten din til å stige til nye høyder, og stol på meg, han vil bli avhengig av deg på kort tid. Saken er, at menn føler seg straks bedre når de kan vise frem partneren sin. O

g hva så om du ikke er like perfekt som modellene i alle verdens magasiner? De er redigert med Photoshop uansett. Rock din egen perfeksjon og omfavn den. Når alt kommer til alt, er det ingenting mer attraktivt enn en kvinne som er trygg på og elsker seg selv.

7. Hold på eventyrlysten

Dette er min favoritt. Lag en liste over alle de tingene du har lyst å prøve og de tingene partneren din har lyst til., siden han helt sikkert har nevnt dem for deg.

Når listen er ferdig, begynn å planlegge gjennomføringen. Du kan til og med lage en bucket liste over tingene dere vil gjøre i løpet av året.

Gjør det spennende og adrenalinfylt, som fallskjermhopping og strikkhopp. Dere kan til og med gå på tur eller dra til en fornøyelsespark om det er noe dere ikke har gjort på lenge. Poenget er at dere gjør disse tingene sammen og at dere har det morsomt og føler dere vel.

Omfavn barnet i dere og gjør alle de tingene dere en gang drømte om. Selv om det er sprøtt, som å kjøre rundt i en brannbil, så lenge dere har det fantastisk sammen og produserer minner, gjør dere det riktig.

8. La ham bli en del av livet ditt – ikke hele livet ditt

Når vi har våre hvetebrødsdager, kan vi ganske enkelt ikke få nok av hverandre og det er fullstendig normalt. Men når hvetebrødsdagene er over, er det ikke lenger normalt å være sammen absolutt hele tiden og gjøre ham til hele din tilværelse. Gjør ham til en del av livet ditt men ikke hele livet ditt.

Fortsett å forfølge drømmene dine og følge dine lidenskaper, og be ham å følge deg og holde deg med selskap på veien. Dere to er bestevenner, elskere og sjelevenner.

Men det betyr ikke at resten av verden opphører å eksistere bare fordi dere to ble forelsket. Nyt livet ditt i fulle drag og nyt det både med ham og sammen med venner og familie. Nyt det sammen med deg selv først, for alenetid er utrolig viktig for at du skal være lykkelig og frisk også.

Du kan ikke tømme av en tom kopp, så ta vare på deg selv først. Vær ikke redd eller skamfull over å prioritere deg selv noen ganger. Du fortjener også å være lykkelig.

9. Respekter ham og be ham respektere deg

Trolig er to av de viktigste elementene i et forhold respekt og lojalitet. Siden lojalitet kommer når man respektere hverandre, betyr det at respekt er den ulimate ingrediensen i et vellykket forhold, ved siden av kjærlighet.

Respekter grensene og tiden hans på samme måte som du ønsker at han skal respektere dine. Om han sier han skal ut med venner, oppmuntre ham til å gjøre det.

Vis ham at han har din tillit. Respekter viktigheten hans like mye som du ønsker han skal respektere din. Og respekter ønskene og verdiene hans.

For å få et forhold til å lykkes, er det mange offer og kompromiss som må gjøres. Men at noen skal ofre fritiden sin, drømmene og ønskene sine for å gjøre den andre parten lykkelig er en enveisbillett til katastrofe.

Å gi opp det man tror på er enda verre – noe som leder oss til det siste punktet i denne artikkelen.

10. Vær deg selv og oppmuntre ham til å være seg selv også

Vær deg selv. La ham være seg selv. Som jeg har sagt mange ganger, ingen er perfekt. Så, det er ingen grunn til at du skal gi fra deg deler av deg selv som gjør deg til den du er og heller ikke be ham om å gjøre det om du ikke er villig til å gjøre det samme.

Hele idéen bak et forhold er å gjøre ting sammen, vokse og bli gamle sammen, forandre og utvikle hverandre. Du vil ikke være den samme personen du var i fjor og det vil ikke han heller.

Men så lenge dere er dere selv, så lenge dere snakker sammen om problemer og det som foregår i livet deres, vil dere ha det greit. Ikke være redd for å vise ham din sårbare side, så vel som din tøffe og voldsomme side.

Han forelsket seg i deg, hele deg. Ikke bare i de gode delene. Husk det.