Jeg møtte en mann som tok meg med storm! Han var omsorgsfull, kjærlig og støttende. Han var alt det jeg var ute etter i en mann. Han var mannen i mitt liv!

Dessverre, etter et par måneder, fant jeg ut at han ikke var så perfekt allikevel. Jeg skjønte at han hadde problemer, og disse problemene laget et levende helvete i forholdet vårt.

Dessverre, min mann ble knust.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle møte noen som ville være følelsesmessig utilgjengelig og ødelagt. Jeg trodde noe godt vil skje med meg fordi jeg fortjente det. Jeg forstår ikke hvorfor Gud sendte ham til meg. Kanskje det var hans måte å lære meg en lekse. Kanskje skulle jeg redde min mann. Fra hans mørkeste hemmeligheter, fra et liv i smerte og depresjon, fra kulden.

Kanskje.

Saken er at i begynnelsen, ser du faktisk ikke om noen er ødelagt. Disse menneskene oppfører seg som alle andre. De forteller vitser, ler, og nyter livet. Men den ekte dem kommer frem når de er alene.

I de øyeblikkene trenger de ikke å late som de er noen andre. Disse øyeblikkene er der for å vise dem hva de har blitt forvandlet til. Og ingen ser hva som skjer, bortsett fra de 4 veggene i deres rom. I dette tilfellet, så jeg hvordan det føles å være nedbrutt.

Jeg så mange tegn på en ødelagt mann, og jeg kunne bare ikke overse dem.

I dag ønsker jeg å dele dem med alle dere som sliter med å elske en skadet mann.
Så, hør nøye på meg nå.

1. Han har traumer fra fortiden

En ødelagt mannen vil aldri snakke så mye om sitt tidligere liv. Saken er at disse menneskene har problemer med å stole fremmede, så du er nødt til å fortjene hans tillit og respekt for å faktisk få ham til å åpne sitt hjerte for deg.

Årsaken til at mannen din er ødelagt er fordi han har traumer fra fortiden. Det kan være barnemishandling, mistet en foreldre, eller problemer med å komme over utroskap. Alle disse tingene lagde arr på hans hjerte, og han sliter med å komme over det.

2. Han sammenligner seg med andre

Av en eller annen grunn tror din mann at han ikke er god nok for deg. Han vil hele tiden sammenligne seg selv med andre. Han vil til og med la deg gå så du kan finne en bedre mann enn ham. Dette er et tegn på en alvorlig skadet mann!

Han tror ikke hans liv er verdt noe, og han har ikke noen selvtillit. Hvis du ønsker å beholde ham, lær ham å elske igjen. Fortell ham at du trenger ham, og at hans tidligere liv ikke så meningsfullt som han tror. Med en kjæreste, er det lettere å takle livets problemer.

3. Han lar deg ikke komme innpå ham

Den mest åpenbare tegnet på en knust mann er at han aldri vil la deg komme nær ham. Han har problemer med å slippe nye mennesker inn i livet sitt. Det var så mange av dem som såret ham, og å fortjene hans tillit kan være nesten inntil umulig.

Det er opp til deg om du ønsker å holde deg til en mann som dette. Men uansett hva du bestemmer deg for, husk at han er i stand til å elske, han gjør det bare litt annerledes. Hvis du prøver hardt å vinne ham over, kanskje vil han gjøre deg til den lykkeligste kvinnen på jorden.

4. Han er engstelig

Enhver nedbrutt mann er engstelig. Punktum. Det er noe som vil følge ham til han dør. Han vil alltid inneha en dose av forsiktighet fordi han har gått gjennom så mye dårlig i livet sitt. Han ble såret, og han vil ikke glemme det.

Nå ønsker han å unngå å bli såret igjen. Det er derfor han vil oppføre seg så engstelig og nervøs når han møter nye mennesker. Saken er at han bare trenger litt tid til å bringe tilbake at troen på livet og mennesker igjen, og la andre gjøre livet hans rikere.

5. Han er deprimert

Selvfølgelig vil han være deprimert – noen såret ham, og nå må han komme seg over det. Han må finne en måte å helbrede sitt knuste hjerte på. Han trenger å føle seg levende igjen. Han trenger å stole på folk og la dem komme nær. Ellers vil hans liv ikke gi noen mening.

Vi er alle sosiale mennesker, og faktum er at vi ikke kan fungere uten andre mennesker i våre liv. Hvis din mann har disse tegnene, vær der for ham. Ta et skritt om gangen for å vise ham at tross alt, så kan livet være vakkert. Du må bare å la noen ting gå.

6. Han føler seg bedre alene

Et tegn på en ødelagt mann er at han vil heller velge å være alene enn i en folkemengde. Han har det scenarioet i hodet om de som såret ham, og det er svært vanskelig å komme seg tilbake på sporet igjen.

Å elske en mann som dette kan være vanskelig, men hvis følelsene er oppriktige, er det ingenting som kan stoppe deg fra å bringe det beste ut av ham. Du trenger bare å være tålmodig, det vil fungere i din favør, og i hans, selvfølgelig.

7. Han drikker alkohol

Å drikke alkohol er en god måte å riste stresset bort på. Det er noe en knust mann kjenner veldig godt til. Han har tilbrakt så mange søvnløse netter med en flaske whisky i hans hender mens han tenker på folk som har såret ham, han tenker på kvinnene som forlot ham. Hva noe du kan gjøre i en situasjon som dette er å snakke med ham.

Fortell ham at hvis han drikker alkohol, vil hans problemer ikke forsvinne. De vil bli enda større når han våkner opp neste morgen med bakrus. Fortell ham at det er okei å starte om igjen fordi det er noe vi alle gjør. Og viktigst, fortell ham at du vil være der uansett hva som skjer, du vil gi ham en hjelpende hånd og du vil være hans støtte i eventuelle dårlige dager som vil komme.

8. Han mistet sine venner

Når en mann blir knust, vil han ikke føle for å henge med sine venner. Dette er en av de tydeligste symptomene på et knust hjerte. Ved å gjøre dette, sender han en melding til omverden. Han vil vi skal vite at han føler seg bedre alene, og at han trenger litt tid til å ordne ting i hodet.

Og hva du trenger å gjøre i denne situasjonen er å la ham være. Gi ham tid til å leges helt. Vis ham at du bryr deg nok til å vente på ham. Jeg sier ikke at det vil være lett, men i det minste vil du vite at en mann stolte på deg og at du reddet ham fra demonene inni ham.

9. Han vil ikke gå en ekstra mil for deg

La oss innse det, han har nettopp møtt deg, og han tror du er de som alle andre. Du kan glemme at han vil gå en ekstra mil for å gjøre deg lykkelig. Han har blitt såret, og den eneste personen han ønsker å se lykkelig er faktisk ham. Det er noe som må være fortjent.

Hvis du bryr deg nok om ham, vis til han at livet ikke alltid er dårlig. Vis ham at du ikke er som de andre dårlige menneskene som ødela livet hans. Vis ham at du vil være der uansett hvor mange ganger han nekter deg. Vis ham at du ikke er en som gir opp. Stol på meg, dette vil bety verden for ham.

10. Du har BARE èn sjanse

En ødelagt mann kommer ikke gi deg mer enn èn sjanse. Selv det er for mye for ham. Så ikke gjør noe dumt, og ikke ødelegg alt. Vær deg selv og lær ham hvordan du fungerer. Kanskje har dere to mye til felles, men du behøver bare finne ut hva.

Ikke vær hard mot ham fordi han føler seg på denne måten. Han ønsker å være normal, men han klarer det ikke. Han lærer fortsatt hvordan han skal elske den nye ham. Og han ville satt så mye pris på det hvis du kunne vært hans største støtte i hans livs reise.

Å være en ødelagt mann er ikke en dårlig ting. Det betyr bare at en slik mann har gått gjennom flere ting enn de fleste.

Og hva han ønsker seg mest er en kvinne som vil vise ham at etter alt dette, kan han fortsatt bli den gamle ham igjen – den som var ubrytelig!