Kjærlighet er ikke ment til å være enkelt og du bør ikke forvente at det skal være det heller. Hvis du virkelig ønsker et lykkelig og langt liv må du jobbe for det og som det veldig kloke og sanne ordtaket sier: ´No pain, no gain´. Og veldig ofte er dette veldig sant!

Hvis du virkelig vil ha kjærlighet du føler at du fortjener, må du sette inn en innsats og jobbe hardt for det. Med det tatt i betraktning, må du huske at du må være veldig forsiktig med hvem du gir din oppmerksomhet til.

Du må være sikker på at personen du prøver å imponere fortjener din oppmerksomhet. Du vil ikke bruke verdifull tid av livet ditt på noen som ikke fortjener det. Du vil ikke lide kun fordi en fyr var en manipulativ drittsekk og stjal all din tid og energi.

Øyeblikket du innser at du elsker noen som aldri vil elske deg tilbake, noen som kun lar deg leve i håpet, må du være i stand til å trekke deg tilbake og gå videre med livet ditt uten at han bremser deg ned.

Dersom du ikke ønsker at din kjærlighet skal bli tatt for gitt og ikke vil vie livet ditt til noen som ikke er verdt det, se opp for disse tegnene:

1. Han er første prioritet

Han vil alltid være senteret av oppmerksomheten. Hele ditt forhold handler om han. Han bryr seg ikke om dine behov og han vil være glad så lenge livet hans er i orden.

Han er egoistisk og bryr seg ikke om andre, inkludert deg. Han forventer så mye av deg og gir aldri noe tilbake.

2. Dere er altfor forskjellige

Det er okei at dere er to forskjellige individer, men det er ikke greit når deres fundamentale verdier ikke overlapper. Det er vanskelig å finne felles grunnlag å stå på når deres verdier er forskjellige.

Du klarer ikke å være enige om noe og det er hovedgrunnen til hvorfor dere krangler hele tiden.

Dette er spesielt hardt å overkomme hvis en av dere nekter å gjøre et kompromiss, som gjør det nesten umulig å fungere sammen og gjøre at forholdet varer lengre.

3. Han har ikke tid til deg

Du er alltid det siste som er på listen hans. Alt annet er mer viktig enn deg. Dersom personen du deler livet med ikke har noen tid å vie til deg, da bryr han seg virkelig ikke om deg.

Du er ikke viktig for han og forholdet deres har ingen fremtid.

4. Han snakker om andre jenter

Ikke hvilke som helst jenter – han nevner ofte sine ekser i samtaler med deg. Det er til og med verre når hun begynner å sammenligne deg med dem.

Han gjør kun dette for å såre deg. Han gjør dette med vilje fordi han ikke har noen interesse i å ta vare på deg. Han elsker deg ikke og han vil aldri gjøre det heller.

Mest sannsynlig er du kun hans backup plan innen noe bedre dukker opp.

5. Han vil ikke snakke med deg

Du er den som alltid må starte samtalen. Du er den som alltid må animere han til å snakke, han gjør det aldri først.

Og til og med når dere snakker, må du fortsette å spørre spørsmål for å engasjere han inn i samtalen og late som at ingenting er galt så han ikke blir fornærmet.

6. Han sender deg miksede signaler

Han er varm og kald. Et øyeblikk er han snill og generøs, og i det neste hjerteløs og hensynsløs.

Vanligvis er han hyggelig mot deg fordi han vil ha noe fra deg, mens resten av tiden er han kald som is. Igjen fordi han ikke bryr seg om deg.

7. Han inspirerer deg ikke til å bli en bedre person

Han bringer ikke det beste i deg. Han gjør det totalt motsatte. Han provoserer deg og bringer ut djevelen inni deg.

Når du når bristepunktet, når du ikke klarer mer forlater han deg fordi du er knust og du ikke er til noe bruk for han lenger.

8. Han er påtrengende

Han har ikke noe liv uten deg og utenfor forholdet. Dette kan være veldig slitsomt og blir etterhvert uutholdelig etter en stund.

Du vil ikke ha en partner som kun bruker at han trenger noen til å kontrollere deg, slik at du ikke får frihet. Med andre ord, hvis han elsker deg vil han gi deg tid og avstand når du trenger det.

9. Han er ikke lojal

Han vil ikke forplikte seg til deg og er utro mot deg. Kanskje du tok han på fersken og han lovte deg å aldri gjøre det igjen, men en gang en juksemaker, alltid en juksemaker.

Kjærlighet betyr kanskje ikke så mye for han og han vil heller velge moro enn lojalitet. Du trenger ikke en slik mann i livet ditt.

10. Han er aldri der for deg

Han har aldri ryggen din, selv om du alltid er der for han. Du kan aldri regne med han når ting blir for tøft for deg.

Du kan aldri regne med at han vil hjelpe deg i vanskelige situasjoner i livet – og hvis det er ingen gjensidig støtte, vil forholdet deres aldri fungere.