Uansett om dere har datet lenge eller om dere nettopp har møtt hverandre, kan flørtende tekstmeldinger være virkelig hot. Sånt som dette kan ta forholdet opp til et helt nytt nivå, og det kan sprite opp et langvarig forhold. Saken er at alle jenter i hele verden har lyst å sende noen forførende ord til kjæresten sin men de er ikke helt sikker på hvordan de skal gjøre det. Noen er sjenerte, og ser rett og slett ikke seg selv gjøre det. Men det viktigste er at du føler deg forberedt til å gjøre det og du føler at dere har kommet så langt i forholdet at det ikke vil få ham til å tro at du er lett på tråden.

Jenter, ikke vær naive. Gutter liker å få en heit tekstmelding fra jenta si. Om du sender ham en grisete tekstmelding, vil han ikke tro at du er en dårlig jente. Han vil bare tenke du er tøff nok til å prøve noe nytt. Og stol på meg, han vil ikke tenke på en annen jente når du stjeler oppmerksomheten hans på denne måten – han blir bare din. Når alt kommer til alt er vel det poenget med alle forhold.

For alle dere der ute som har lyst å prøve dette spillet men ikke er sikker på hvordan dere skal gjøre det, kommer det her noen fantastiske tips for å tilfredsstille mannen din. Disse linjene vil virkelig skape seksuell spenning, så ikke bli overrasket om mannen din drar fra jobb og dukker opp på kontoret ditt for en kjappis med deg!

Bli værende, dette blir hett!

1. “Hva har du på deg akkurat nå?”

Den gode, gamle flørtende tekstmeldingen – og gjett hva? Den viker alltid. Med å sende en slik melding, vil mannen din øyeblikkelig anta at du ikke har noe annet på deg enn høye hæler og parfyme. Du vil bergta ham og han får lyst å komme til deg med det samme. Det vil få ham til å tenke på ville netter dere har hatt sammen og han vil ha deg med en gang. Det er bare et spørsmål om tid før han dukker opp på kontoret ditt og kidnapper deg fra nysgjerrige blikk. Jeg vedder på at du kan gjette hva som skjer så, hva?

2. “Jeg ligger i boblebadet og tenker på deg”

Denne tekstmeldingen vil tenne ham umiddelbart. Han vil se deg for seg ligge naken i et boblebad og ta på deg selv mens du tenker på ham. Det dumme er at han ikke kan være der sammen med deg og øke temperaturen på baderommet ditt. Stol på meg, den følelsen vil tære ham opp. Han vil forbanne skjebnen for at han ikke er nært nok til å vise deg hvordan det føles når en mann desperat trenger deg. Han vil tenke på alt han ville gjort med deg om han var der og han vil finne en måte for å komme på besøk til deg. Har du tenkt å være flink jente og invitere ham over?

3. “Jeg hadde en våt drøm i natt. Gjett hvem som spilte hovedrollen?”

Om en fyr får en slik tekstmelding, vil han definitivt smile bredt. Han vil tenke at du er morsom og omgjengelig og at det å friste ham er en av dine hobbyer. Om han virkelig liker deg, vil han gjøre alt han kan for å få drømmen til å bli virkelighet. En slik tekstmelding er noe enhver mann gjerne vil høre fra dama si og det vil virkelig få ham på gli. Så ikke bli overrasket om han kommer uinvitert og viser deg at han ville ha deg like mye som du ville ha ham. Jeg tror noen vil få seg i kveld!

4. “Kom akkurat ut av dusjen og lurer på hva jeg skal ha på meg. Kan du komme å hjelpe meg å velge?”

Fy søren, om jeg var en mann hadde jeg vært der straks. Men når en mann får en slik melding, vil han miste all sunn fornuft på et øyeblikk og skynde seg for å rekke frem mens du fortsatt er naken. Dette er en av de beste måtene å få ham kåt. Han vil ikke være i stand til å tro at han har noen som kan få ham kåt så lett som du og han vil få lyst til å tilbringe all sin tid sammen med deg. Han vil unektelig ha enda mer lyst på deg og han vil ikke være i stand til å slutte å tenke på deg. Se hva du gjorde med ham , du slemme jente!

5. “Du er ikke klar over alle skitne tingene jeg vil gjøre med deg i kveld”

FARE! HØYSPENT – Slike meldinger kan bokstavelig talt få en mann til å krype foran deg og gi deg kroppen sin så du kan gjøre hva du vil med den. Du bør være forsiktig når du har lyst å sende ham en slik melding, for om han er ute å kjører bil, kan han ende opp i en fryktelig bilulykke. Noen ganger liker de å være underdanige om de føler at deres dominante frue vet hva hun gjør. Så, vet du hva du gjør?

6. “Bare tanken på deg gjør meg så våt” 

Dette er en av de beste måtene å friste en mann via tekstmelding. Med denne meldingen, har du vist ham alt du har, og nå er det opp til ham om han vil akseptere dette kinky og morsomme spillet. Og som de fleste menn, vil han akseptere det og han vil at du skal fortsette og fortelle ham noe annet som vil gjøre ham kåt. Om han får en slik flørtende melding, kan du være sikker på at han vil føle seg overlegen fordi, hei, han er grunnen til at trusene dine er våte! Yess!

7. “Bare sjekker for kvelden – lyset på eller av?”

Åhhh, dette er en bra en! Den vil definitivt etterlate ham målløs. Spesielt om dere to akkurat har begynt å gå ut sammen og du foreslår noe slikt, vil han ønske å beholde deg for alltid. Detter er bare et hint om hva som kommer til å skje om han blir hos deg lenge. Dette vil vise ham at med deg vil det aldri bli kjedelig og at det vil skje morsomme ting på soverommet hver gang dere møtes. La oss bare innse det – han har ikke gyldig grunn til å dumpe deg, siden du er feen som vil oppfylle alle hans drømmer.

8. “Jeg kan ikke slutte å tenke på alt du gjorde med meg i natt”

Bingo! Du har akkurat mestret å tekste fristemeldinger. Denne vil gjøre typen din gal etter deg, og han vil sannsynligvis si at han ikke kan slutte å tenke på deg heller. Det vil minne ham på hvor hett dere hadde det i natt og han vil få lyst til å prøve noe lignende med deg med det samme. Det dere hadde i natt var en forbasket bra fest. Og ja, han vil gjerne komme på etter-festen også!

9. “Denne lollipopen smaker så søtt – men ikke søtere enn deg” 

Du må være forsiktig når du sender en slik melding for det kan bokstavelig talt forårsake at typen din får hjertestans. Det er et velkjent faktum at gutter liker oralsex, så om du tekster en slik forførende melding, vil han øyeblikkelig se for seg at du suger ham. Ikke bli overrasket om han sier han ikke greier mer og at han er på vei til deg for å elske deg vilt og hemningsløst. Om det ikke er opphissende, vet jeg ikke hva som er det!

10.“Jeg elsker følelsen av deg inni meg”

Når en fyr får en slik flørtende melding, betyr det at han har lykkes med å tilfredsstille kvinnen sin. Mange, mange ganger! Og nå ønsker hun at han skal få bakken til å riste under henne igjen! Dette vil styrke egoet hans så mye at han vil føle seg som en gud. Ikke vær redd, han vil akseptere invitasjonen og komme raskere enn du tror. Spørsmålet er: “Er du klar for flere omganger?”

11.“Om du var her nå, kunne jeg ikke tatt hendene mine bort fra deg”

Denne flørtende tekstmeldingen vil få hans bakken til å skjelve under ham. Seriøst, han vil bli så fanget i øyeblikket at han kommer til å ringe deg for å si hvor oppgiret han er. Han vil ikke være i stand til å slutte å tenke på deg, så ikke bli overrasket om han forbereder en spennende overraskelse til deg for kvelden! Han vil gjøre alt du vil og han vil gi seg selv helt hen. Han vil bare være din! Oi, dette blir nok din happy hour! Nyt!

12.“I kveld skal jeg gjøre all jobben. Og du? Du vil bare skrike!”

Om dette ikke er en invitasjon til sex, vet ikke jeg hva som er det! Om du sender en fristende melding som denne vil mannen din bli så overveldet av øyeblikket at han ikke vil være i stand til å slutte å tenke på deg! Han vil se for seg alle de rampete tingene du kommer til å gjøre med ham og han vil lide fordi han ikke er nært nok til å rive av deg klærne og ta deg på en måte som bare han kan. Så er spørsmålet:: “Kan du takle så mye testosteron?”