Kontrollerende forhold kommer i en rekke former, og dessverre kan vi være låst i et uten å engang innse det, før det er for sent. Tekstmeldinger som kan virke søte og herlige kan fort forvandles til kontrollerende og uvennlige.

Behovet hans for å vite hvor du er hele til enhver tid forvandles til aggressiv stalking. Det er visse tegn som avslører hans kontrollerende personlighet før lek og moro forvandles til et helvete.

1. Hvor er du og med hvem??

Hans konstante behov for å vite hvor du er og med hvem viser at han ikke stoler på deg, ikke litt en gang. Han bryr seg ikke om dine følelser og at du blir såret, fordi han trenger å lette på hva enn det er som skjer i hodet hans.

Det er en ting å vise at man er engstelig for sin partner, men å forlange konstant rapport om livet deres er rett og slett urovekkende.

2. Du kommer til å være i trøbbel om du ikke svarer meg nå.

Han bryr seg ikke om du er opptatt eller ikke er i stand til å ta opp telefonen og han bryr seg ikke om du sover, er på et møte eller er syk; han er så sikker på at du gjør noe du ikke burde gjøre at han trenger å høre fra deg på det eksakte øyeblikket han sender deg melding.

3. Hva skjer med disse avslørende bildene?

Dersom du poster et bilde på sosiale medier der du ikke går i annet enn en onesie som også dekker over ansiktet ditt, hater han det.

Uansett hva du går med, hvor mye sminke du bruker eller hvor fint kledd du er, tror han at du viser frem kroppen din til å lure andre menn inn. Han tror at du kun gjør det for å gjøre han sjalu.

4. Jeg tror ikke at du helt elsker meg. Du lytter aldri til meg.

Han sa spesifikt til deg at du må ringe han klokken 2 om natten, han fortalte deg at han hater den kjolen, han fortalte deg at han vil at du skal være hjemme når han kommer tilbake fra jobb.

Det er din feil at det er trafikk, det er din feil at du elsker den kjolen som matcher øynene dine, det er din feil fordi du ikke lytter til han. Det er som om du ikke elsker han.

5. Du kan ikke gå på byen uten han.

Hvordan våger du å ha det gøy uten at han er til stedet, hvor det er så mange andre menn? Hvordan våger du å oppføre deg horete, når han elsker deg så mye og han gir deg hele verden?

Han vet hva menn virkelig vil ha og det er hvorfor du ikke kan gå noen steder uten han. Det er hvorfor han trenger å ha deg ved sin side hele tiden. Fordi, du vet han bare elsker deg så mye.

6. Bryr du deg virkelig om meg når du lager planer uten å sjekke med meg først?

Du har laget planer med jentene fordi dere ikke har sett hverandre på lenge. Og plutselig er han den som er såret, er han den som blir ignorert.

Han ønsker å gå med deg, og du må velge mellom å ta han med deg og ødelegge jentekvelden eller bli hjemme og kun ødelegge kvelden din.

7. Hva gjør du med han?

Du er på en ferie med kollegaer fra jobben eller har en familie reunion med en haug av kusiner (der noen såklart er menn) og han freaker ut fordi du tilbringer tid med noen bortsett fra han.

Dersom han konstant spør spørsmål om dine forhold med de mest randome mennene i livet ditt, da er det et klart tegn på at du har å gjøre med en veldig sjalu og kontrollerende person.

8. Jeg tror ikke dette er min feil.

Han begynte å klikke på deg fordi du ikke lyttet til han. Han klikket fordi du dro uten å la han vite hvor du skulle, eller så var du ikke hjemme når han kom dit.

Uansett hvor hardt du prøvde, fant han alltid en måte å skape krangel ut av noe du gjorde galt (selv om du ikke var klar over at du gjorde det) og fant alltid en måte å klandre deg for det.

9. Til og med mine venner tror du er gal.

Vanligvis blir en tekst som denne fulgt med noen av hans elleville krav, fordi han har rett og du tar alltid feil. Og til og med hans venner kan se dette, så hvorfor kan ikke du?

Han vil få deg til å tvile på din tilregnelighet, fordi på den måten kan han kontrollere deg lettere.

10. Du kan ikke snakke med han; dra dersom han kommer på festen.

Enten det er en fyr fra jobben, eksen din eller en venn som du har kjent kjempe lenge, er han så sjalu på han at han krever at du drar i det øyeblikket han kommer til festen eller til og med til baren du henger på.

Med mindre han er der med deg, fordi på denne måten kan han etablere dominans over han.

11. Send et bilde bevis på at du er hjemme.

I det øyeblikket han begynner å starte å kreve bevis eller bilder fra deg, er all moro og lek borte for lengst. Dersom du ikke har dratt før dette, da er det på tide å endelig gjøre det. Ingen mann er verdt å miste friheten sin for.

12. Det er over om du gjør dette.

Han sender deg praktisk talt blackmails og trusler for at du skal være hos han. Er dette et forhold som virkelig er verdt å satse på?