Gode jenter er det ultimate forholds materialet. Det er de som fortsatt tror på kjærlighet og romanse. De elsker ideen om kjærlighet og de er verdens største bekjempere for kjærlighet.

Vi snakker om de jentene som blir hos mennesker de elsker uansett hva, de jentene som ikke drar når ting blir tøft, som alltid setter andre foran dem selv og som blir og kjemper for de dem elsker.

De som finner håp på steder der ingen tenker å se og som blir igjen selv om andre ville dratt for lenge siden.

Men haken med gode jenter er at de har også grenser. Noen ganger til og med hvis det er noe de ikke ønsker å gjøre, går de også videre. Noen ganger uansett hvor mye de ønsker å bli igjen, må de dra.

Selv om de hater å gi opp, for å kunne redde seg selv, må de noen ganger gjøre det ingen andre ville forventet dem å gjøre – noen ganger går gode jenter også sin vei.

1. Gode jenter går sin vei når de blir tatt for gitt

De er forventet til å alltid være tilgjengelig og alltid sette deres liv på vent for andre- Men dette kan til tider være slitsomt.

Spesielt hvis alt de gjør blir tatt for gitt. Når ingen setter pris på dem, for hva de gjør men fortsatt blir sint når de prøver å si “nei”, da blir det vanskelig å være god.

Siden de hater å krangle og ikke kan gå fra en krangel med giftige mennesker som en vinner, går de enkelt og greit videre og viser dem hvordan det føles å leve uten dem.

2. Gode jenter går sin vei når de innser at de blir brukt

Når de blir tatt for gitt kontinuerlig, når de gjør alle disse tingene for andre men ingen er der for dem når de trenger noen, lyses lyspæren over hodet opp og det går endelig opp for dem at de kun blir brukt for andre menneskers behov.

Dette er noe som sårer dem mest og i stedet for å la andre såre og bruke dem enda mer velger de å gå sin vei.

3. Gode jenter går sin vei når de legger merke til at de blir manipulert

Det er mennesker som bare venter på at deres bytte faller i armene deres og så fort dem får det, gir de ikke slipp. Når gode jenter dukker opp i livene til giftige mennesker, vil disse giftige menneskene bruke dem så mye de kan.

Men den verste delen er at de manipulerer dem for å få det som dem vil.

Og selv om gode jenter vil trenge tid til å finne ut at de blir manipulert og brukt for å oppfylle andre sine behov, vil de pakke sammen tingene sine og dra.

4. Gode jenter går sin vei når de forstår at de er det siste på listen til noen som er deres prioritet

Det er sant at gode jenter blir igjen lengre enn andre vil og at de kjemper for kjærlighet, men så fort de innser at de kjemper for feil person, vil de gå sin vei.

De vil ikke sette noen på toppen av sin prioriteringsliste dersom de alltid ender på bunnen av listen til andre.

Når de ser at de blir forskjellsbehandlet, er den eneste tingen du vil se at de går videre med ryggen til deg.

5. Gode jenter går sin vei når de konstant må kjempe for oppmerksomhet

Gode jenter er ikke de som ønsker å være sentrum av oppmerksomheten din hele tiden. De vil ikke ende opp i raserianfall og de vil aldri være så egoistisk at de ber deg om å glemme verden og kun fokusere på dem.

Men de vil etterhvert bli lei av den konstante kjempingen for din oppmerksomhet. Hvis de må be deg om å legge merke til dem, da er det deg som ikke er verdt det og så fort de finner ut av det, går de også videre.

6. Gode jenter går sin vei når de føler at de ikke betyr noe

Hvis du viser dem via dine handlinger at de ikke betyr noe, men fortsetter å snakke som om de betyr noe for deg, vil de etterhvert begynne å se på hva du gjør, ikke hva du sier.

Når gode jenter føler at de ikke betyr noe, vil de ikke kjempe for å bevise at du tar feil, de vil bare gå sin vei og gi tiden deres til noen som setter pris på dem.

Så enkelt er det.

7. Gode jenter går sin vei når de innser at de er den eneste som gir en innsats

Hva er poenget med å gi alt av deg til noen som ikke bryr seg om å løfte en finger for deg? Vel, mildt sagt – det er ikke noe poeng.

Dersom gode jenter ser at de er de eneste som gir en innsats, vil det ikke ta lang tid før de ser at det er bedre å dra og prøve med noen som faktisk vil hjelpe dem i prosessen i å bygge opp et sunt forhold.

8. Gode jenter går sin vei når de ikke ser noe fremtid

Enhver normal person vil dra når de ser at det dere to har ikke egentlig fungerer og at det er ingen fremtid.

Hvis du ikke lager noen plass for dem i livet ditt, og hvis de alltid må lure på hvor de står med deg, betyr det at du ikke har planer om å dele fremtiden din med dem.

Og hvorfor skal de kjempe for en plass i fremtiden deres når det er noen som vil være mer enn begeistret til å lage rom for dem uten å måtte spørre om det?

9. Gode jenter går sin vei når innsatsen deres ikke blir verdsatt

De vil prøve så hardt de kan og de vil prøve så lenge de kan også. Selv om andre vil ha gitt opp for lenge siden blir gode jenter igjen og kjemper.

De dobler innsatsen og prøver enda hardere, men så fort de ser at innsatsen deres ikke lenger blir verdsatt, når de ser at alt de har gjort er for ingen nytte og ikke blir lagt merke til, forteller det røde flagget dem at det er på tide å dra.

Og de vil dra vitende om at de prøvde alt de kunne, men at det rett og slett ikke var ment å være.

10. Gode jenter går sin vei når de ikke får den kjærligheten de fortjener

De største kampene de må kjempe er om de skal gå fra de dem elsker. Fordi noen ganger elsker ikke mennesker dem like mye som gode jenter elsker dem – som vil si at de ikke får den kjærligheten de fortjener.

Mennesker som blir elsket av gode jenter tar ofte deres kjærlighet uten å gi noe tilbake, og så fort gode jenter har gitt alt de har av deres kjærlighet og fortsetter men ikke får noe tilbake er den eneste løsningen å dra.

11. Gode jenter går sin vei når de har blitt nok såret

Noen ganger gir de all sin kjærlighet til feile mennesker. Noen ganger blir all håp og drømmer ødelagt når de ser at kjærligheten de gir andre får en enveis billett.

Når dette skjer er det veldig ødeleggende for dem.

Når personen de elsker kun forårsaker smerte, og de konstant blir stukket i hjertet, samt når kjærligheten de føler gjør altfor vondt, pakker de sammen følelsene, tar kjærligheten deres med seg og drar sin vei.

12. Gode jenter går sin vei når de føler at de ikke er gode nok

I de fleste tilfeller er gode jenter oppmerksom på hva de er verdt. De vet hva de fortjener og de vet at de er gode mot andre. Men veldig ofte skjer det at mennesker behandler dem som om de ikke fortjener å bli elsket.

Ofte får mennesker dem til å føle at de ikke er gode nok og at de ikke fortjener å bli verken elsket eller behandlet på riktig måte.

Og når hjernen deres skriker om en ting og du fortsetter å fortelle dem at de ikke er gode nok, vil de dra sin vei og redde sin tilregnelighet.

13. Gode jenter går sin vei når de har fått nok

Det er sant at gode jenter kjemper hardest. Det er sant at de blir igjen lengst og at de trosser alle normer og standarder på hvor mye smerte noen kan takle.

Når det er sagt finnes det også de som ser røde flagg høyt og klart og opptrer deretter. Uavhengig av deres kjærlighet, hvis de blir brukt, manipulert, feilbehandlet, tatt for gitt eller undervurdert, går de sin vei.

Og selv om å dra sin vei kan såre henne som bare det, vil de aldri angre på det fordi de vet at de gjorde alt de kunne – men for feile mennesker, er til og med de beste gode jentene ikke godt nok.