Ville det ikke vært flott hvis du kunne fått innpass på hodet til en mann og finne ut om han liker deg?

Det ville gjort livet ditt så mye enklere fordi du vil få vite om den spesielle fyren er verdt å vente på. Jeg vet, det er helt umulig, men jeg bare sier det.

Jeg har møtt en rekke jenter som sliter med å finne ut om gutten de liker er tiltrukket av dem. Den eneste tingen de måtte gjøre var å observere dem og ikke noe annet. En fyr vil gi deg tegn på at han liker deg – du trenger bare å se og høre. Så enkelt er det faktisk!

Denne artikkelen er til alle dere der ute som ikke er helt sikre på de miksede signalene han sender.

Her er en liste over de 15 mest vanligste tegnene som forteller deg at du har en sjanse med han.

Så, følg med!

1. Han holder ofte øyekontakt 

Dette er en av de viktigste tegnene på at en fyr liker deg. Det at han faktisk ser på deg og at han er interessert i hva du har å si sier sitt.

Hvis du tar han i å stirre på deg i et rom full av mennesker, betyr det at han ser noe i deg, noe han virkelig liker. Nå er det opp til deg om du vil akseptere eller avslå dette morsomme spillet.

2. Han smiler til deg

Det kan være et sjenert smil eller et blomstrende et – tingen er at det betyr at han liker deg veldig mye. Du har definitivt en sjanse med han fordi en mann som smiler til en kvinne er alltid interessert.

Alle smilene hans er grunn nok for deg å ta det første steget. Så gå fremover og prøv lykken – kanskje stjernene kjeder seg i kveld og gjøre at et mirakel vil skje.

3. Han gir komplimenter

Dersom en fyr gir komplimenter til deg, kan du være sikker på at han liker deg. Det betyr at du har en sjanse med han og at han er mer enn interessert i deg.

Dersom han oppdager de minste endringene i din oppførsel eller utseende ditt, betyr det at han vil prøve noe mer enn vennskap. Hvis du ikke er sikker enda, er dette et unektelig tegn på at du har en sjanse med han.

Med andre ord å få alle disse komplimentene kan virkelig gjøre dagen din, ikke sant?

4. Han er alltid rundt deg

Hvis en mann alltid er rundt deg, betyr det at han ser etter noe. Kanskje det er DEG han ser etter! Kanskje han er rundt deg hele tiden fordi han føler seg lykkelig når han snakker med deg eller henger med deg.

Når en mann gjør dette betyr det at han er interessert i deg og han ønsker å være en del av livet ditt. Du kan være sikker på at han ikke vil dra før han får det han vil ha.

Så, det er opp til deg om du vil falle for han eller om du vil avvise han.

5. Det er de små tingene som betyr noe

Husker han navnene til kjæledyrene dine eller spør han om din nye parfyme? Hvis du har en fyr som dette, kan du være glad, fordi han er verdt å ta vare på.

Han ser mer enn klærne og de høye hælene du går med. Han er interessert i deg som person og ønsker å få et dypere bånd til deg.

De små tingene kan ta forholdet ditt til det neste steget, og du kan også finne ut om han er en bedre person enn du først antok.

6. Han tilbyr deg hjelp

Uansett om du jobber på et prosjekt og fristen er rett rundt hjørnet eller om du lager en kake for kusinen din sin bursdag, vil en ekte mann tilby deg hjelp.

Dette betyr at du har en sjanse med han fordi han bruker sin private tid for å tilbringe tid med deg. Og sannheten er at han ikke ville gjort det om han ikke ville tilbringe tid med deg.

7. Han gir deg kallenavn

En mann som gir deg kallenavn er interessert i deg. Selv om det kun er en forkortning av navnet ditt, er det veldig viktig.

Ved å gjøre dette vil han at du skal huske han. Han flørter med deg, men du er fortsatt ikke klar over dette. Når gutter gir kallenavn til jenter, betyr det at de faktisk tenker mye på dem og de vil at de skal føle seg spesielle ved å gi dem en merkelapp.

Dette er enda et tegn på at han liker deg og at du definitivt har en sjanse med han!

8. Han snakker om deg til sine venner 

Hvis vennene hans vet alt om deg, men du ikke har møtt dem før er dette et tegn på at han liker deg. Det betyr at han tenker på deg hele tiden og at han trenger å fortelle alle mennesker om deg.

Han ønsker at du skal være en del av livet hans og ved å snakke om deg til andre mennesker, forbereder han dem sakte på at de skal akseptere deg slik de aksepterer han.

Du kan være positiv på at en mann som oppfører seg på denne måten vil gi deg en sjanse. Faktisk har du allerede en, men du er bare ikke klar over det enda!

9. Han rører deg ved et uhell

Menn rører alltid kvinner de liker. Punktum. Dette er et faktum og alle vet det.

Han vil late som at han rørte deg ved et uhell og han vil til og med unnskylde seg, men dypt inne vil han være glad fordi han hadde en sjanse til å føle huden din mot hans.

Hvis du tar din forelskelse i å gjøre dette , er det et unektelig tegn på at du har en sjanse med han. Dette er en av de små hjerne spillene som alle menn som er forelsket liker å spille, og hvem kan klandre dem?

10. Han vil vite om fortiden din

En mann som ønsker å vite om fortiden din er definitivt interessert i deg. Dette betyr at han er interessert i deg som person og ikke noen som kun kan innfri de seksuelle fantasiene hans.

Han ser på deg som et menneske med et hjerte og en sjel og han vil utforske dem i stedet (i tillegg til kroppen din). Hvis du også tar han i å spørre om eksen din, betyr det at han vil vite hva som skjedde før og om den mannen såret deg.

Dette er et påvist tegn på at du har en sjanse med han. Så vær derfor smart og velg det beste for deg selv. Du vil til slutt føle om han er din sjelevenn eller ikke.

11. Stemmen hans forandrer seg

Det er et godt kjent faktum at menn har dype og mannlige stemmer. Men det kommer også annpå hvem de snakker til. Hvis du hører ham snakke med en mannlig og forførende stemme, er det et tegn på at han liker deg.

Han ønsker å imponere deg med sine livshistorier og han vil at du skal le av vitsene hans. I dette morsomme spillet søker han etter tilbakemeldinger, så vær sikker på at du subtilt viser han hva du føler for han.

Jeg er sikker på at han vil bli mer enn glad når han ser at du faktisk legger merke til hva han sier og han vil bli hodestups forelsket i deg før du vet ordet av det.

12. Han sitter ved siden av deg 

En mann som er forelsket i en kvinne vil alltid sitte ved siden av henne. På denne måten kan han ved et uhell røre henne eller føle duften av parfymen hennes i luften.

Det er også en god taktikk fordi når en mann sitter nærme en kvinne, kan han forføre henne mye enklere. Hvis du ser at han gjør dette kan du være sikker på at dette er et unektelig tegn på at du har en sjanse med han.

Et forførende blikk og smil å dø for er alt han trenger for å få deg til å falle for han.

13. Han kler seg opp

Dersom en fyr vil forføre en jente er det viktig for han at han ser bra ut.

Hvis han ser veldig kledd opp og stylet når han er med deg, kan du være positiv på at du har en sjanse med han. Hvis han liker deg vil han se pen ut for deg kun fordi du vil se pen ut for han.

Dette er et unektelig tegn på at mannen din liker deg, så derfor bør du ikle deg i en drepende kombinasjon også, for å få han til å måpe og å vise han hvordan det er å virkelig se ut på sitt beste!

14. Han er en gentleman

Å åpne døren, ta av kåpen din eller å trekke ut stolen så du kan sitte ned, er alle små ting som gjør en mann til en gentleman.

De fleste kvinner ønsker å ha slike menn ved siden av dem, men dessverre er gentlemen en truet art i verden. Alt vi har nå er frekke gutter som kun vil komme i buksene våre.

Det ville vært flott om du kunne finne en mann som forstår disse tingene og som setter pris på dem.

Hvis mannen din oppfører deg slik han burde, ikke la han gå fordi han er en å beholde!

15. Han uttrykker sine følelser 

Det er ikke sant at det kun er jenter som viser følelser: gutter gjør også det. Hvis mannen din går med hjertet sitt på ermen, betyr det at han stoler på deg.

Når han snakker med deg, føles det som han snakker med sin beste venn, og han vil føle at han kan fortelle deg sine mørkeste hemmeligheter. Dette betyr at han ser på deg som noen han kan stole på.

Og det betyr definitivt at du har en sjanse med han. Så ikke vent lenger og nyt kjærligheten som om det er din første gang!