Forhold kan noen ganger være vanskelige å håndtere, spesielt om du er sammen med noen som ikke er klar for å forandre seg for din skyld.

Mange kvinner blir tatt for gitt av langtids-partnerne sine bare fordi de er snille mot dem. Menn tenker sannsynligvis at en god kone alltid vil være god, men de tar helt feil.

Selv de beste konene vil eksplodere på et eller annet tidspunkt og bestemme seg for å gi opp alt de hittil har kjempet for.

Men før det, vil de antagelig prøve å hevne seg på disse forferdelige ektemennene eller kjærestene som har tatt de for gitt i så lang tid.

Nå lurer du kanskje på om det er noen måte å få mannen din til å bekymre seg for å miste deg, sant? Vel det er det absolutt, Om du vil vite hvordan du skal få ham til å bekymre seg for å miste deg, kan du følge noen av disse tipsene.

De kan hjelpe deg lykkes med planen din og å vise mannen din hva han vil miste om han fortsetter å oppføre seg som han gjør.

1. Få ham til å bekymre seg for å miste deg ved å ikke være tilgjengelig 

Om du vil vise mannen din indirekte at han vil miste deg om han fortsetter å oppføre seg dårlig, kan du opptre som du er utilgjengelig for ham.

Ikke vær der når han trenger deg og lev livet ditt som du alltid har drømt om. Ikke fortell ham så mye om livet ditt og vennene dine og la ham gjette seg til hva du har gjort på fritiden din.

Om du fortsetter å oppføre deg slik i en lengre periode vil ha innse at noe ikke stemmer og han vil forsøke å gjøre deg glad.

På denne måten vil du få ham til å tenke mer på deg og han vil definitivt prøve å gjøre livet ditt bedre.

2. Snakk om framtidsplaner hvor han ikke er inkludert 

Om du forteller mannen din at du skal gjøre noe spennende sammen med vennene dine i helgen, vil han lure på hva du skal gjøre sammen med dem.

Krydre historien litt med å fortelle ham at det vil være både jenter og gutter fra kontoret ditt og at dere har planer om å grille i nærheten av en elv.

Det vil få ham til å lure på hvorfor han ikke er invitert og han vil konstant tenke på om noen av disse karene vil prøve seg på deg.

Han vet at slike fester har en tendens til å involvere mye alkohol så han vil bekymre seg over om du vil være utro mot ham.

Dette vil være oppvekkeren hans og det vil vise ham at du har ditt eget liv og dine egne venner og at lykken din ikke er avhengig av ham.

3. Ikke svar på meldingene hans med en gang 

Menn blir lei av klengete og trengende jenter på veldig kort varsel.

Så, om du vil få ham til å bekymre seg for å miste deg, ikke svar på telefonene eller meldingene hans med en gang.

La ham vente litt, for han vil respektere deg mer etter at du har gjort det. Han vil se at du ikke er tilgjengelig hver gang han tenker på deg og at han må gjøre en ekstra innsats om han vil beholde deg i livet sitt.

Om du fortsetter å gjøre dette vil du se at forholdet deres forbedrer seg. Og husk, at straks du endrer holdning, vil ting i livet ditt endre seg til det bedre også.

4. Overrask ham med nye sex stillinger

Her er dealen: Om du vil vite hvordan du skal få ham til å bekymre seg for å miste deg, prøv å gjøre forandringer på soverommet.

Om du gjør det vil han tenke: “Hvor lærte hun alt dette?” og han vil samtidig bli overrasket over hvor god du er.

Og på et øyeblikk vil du få ham til å tenke på noe han ikke vil ønske å avsløre. Om du spør ham hvorfor han er så fjern, vil han benekte det og skifte tema.

Men faktisk så vil han lure på om du lærte disse nye stillingene sammen med en annen mann og den følelsen vil tære ham opp innenfra.

Gratulerer, for du har akkurat fått ham til å tenke på deg og sine egen oppførsel i det siste.

Og straks han innser at han har har gjort feil og at han har forsømt deg, vil han prøve å endre oppførselen sin og gjøre deg til en lykkelig og tilfreds kvinne.

5. Skjem deg selv bort 

For å få ham til å bekymre seg for å miste deg, gjør noe godt for deg selv. Om du har lagt på deg, begynn å trene slik at du føler deg bedre.

Du vil få ham til å lure på hvorfor du plutselig har lyst å se bra ut igjen og med en gang du ser ut som en engel fra Victoria’s Secret når du er ferdig å trene, vil det resultere i at han aldri noen gang vil ta øynene fra deg.

Han vil få dårlig samvittighet fordi han har tatt deg for gitt og han vil prøve å bli en bedre mann for din skyld.

Pass på at du gjør noe sånt med den gang du legger merke til at forholdet deres ikke er som før.

Om du venter for lenge med å vise ham at han bør forandre seg og at han vil miste deg om han ikke gjør det, kan det være for sent.

6. Flørt foran ham 

Om du ønsker at mannen din skal bekymre seg for å miste deg, kan du gjøre noen lure ting for å vise ham at du også har andre muligheter.

Når en pen fyr kommer forbi deg, se ham dypt inn i øynene og sjekk ham ut, men forsikre deg om at mannen din ser det.

Det vil få ham til å føle seg sjalu og han vil se på denne andre mannen som en trussel. Enda bedre er det om en tilfeldig mann kommer bort til deg og tilbyr å spandere en drink på deg.

Dette får mannen din til å ville eksplodere men det er en lekse han må lære om han skal innse at han ikke har behandlet deg slik du har fortjent.

Det vil være nok å gjøre dette mot ham en gang for han vil ikke lenger tro han eier deg.

Han vil innse at en annen mann ville behandlet deg bedre og at han må gjøre en ekstra innsats om han ønsker å beholde deg i livet sitt.

7. Slutt å være klengete 

Om du oppfører deg klengete og trengende, vil ikke mannen din savne deg i det hele tatt. Han vil ta deg for gitt og han vil tenke at du alltid vil være der for ham.

Så om du ønsker at han skal bekymre seg for å miste deg, ikke vær trengende og ikke prøv å få hans oppmerksomhet hele tiden.

Vis ham at du kan ha det morsomt uten ham og at du ikke trenger ham for å være komplett.

Når du gjør det, vil mannen din se at du ikke lenger er den kvinnen du pleide å være og at det er en mulighet for at du forlater ham om han ikke behandler deg bra.

Ved å gjøre dette, vil du få det som du vil og mannen din vil se at du er sterkere enn han trodde du var.

8. Prøv å være mer fjern 

Hvem sier kjærlighet ikke kan være bittelitt ond? Om noe vil hjelpe deg å nå målet ditt, så gå for det.

Om du merker at mannen din oppfører seg frekt eller at han ikke er interessert i deg mer, prøv noen triks som vil få ham til å skifte mening.

Det å være fjern vil alltid hjelpe fordi han vil lure på hva annet enn ham som opptar tankene dine.

Om han spør om alt er bra med deg, bare si at alt er bra og fortsett med det du holder på med. Det vil vise ham at du ikke er interessert i ham som før og at han må jobbe hardt for å få kjærligheten din tilbake.

9. Ikke vær så snill med ham hele tiden 

Om du lærer mannen din at alt er greit så lenge du er der, vil han til slutt begynne å ta deg for gitt. Så, uansett hva du gjør, ikke vær snill med ham ved å la ham få det som han vil hele tiden.

Du har også retten til å nyte livet ditt og gjøre ting som gjør deg lykkelig. Ikke sett ham først for han er ikke verdt det.

Om han var det, hadde han ikke gjort dette mot deg. Du må vite at menn vil utnytte deg om du lar dem og jo snillere du er mot dem, jo verre vil de være mot deg.

Så, vær en bitch til en forandring og gi ham restriksjoner. Etter at du har gjort det vil han se at du ikke bare tuller og at du er seriøs.

Det vil få ham til å forandre seg og han vil gjøre det han kan for at du skal ha det bra til en forandring.

10. Ha dine egne venner

Gå ut med venner som er bare dine. Du må ikke dele alt med ham, for dere deler jo allerede veldig mye.

Om du går ut med dine egne venner mens han blir hjemme, vil han begynne å tenke på om du har det hyggelig sammen med dem, noe som vil få ham til å bekymre seg for å miste deg og han vil forandre både hvordan han tenker og hvordan han oppfører seg også.

Hva er bunnlinjen her? Du trenger å gjøre slike ting, ikke for å såre mannen din, men for å vise ham at du kan overleve uten ham.

Det vil gjøre godt for forholdet deres og det vil lære dere at mye må ofres for at gode ting skal skje.

11. Vær selvstendig 

Om du viser mannen din at du er en sterk og selvstendig kvinne, vil han se annerledes på deg. Men om du er klengete og trengende hele tiden, vil han definitivt ta deg for gitt.

Det vil bare gi ham et signal om at du alltid vil være der, uansett hva han gjør. Så hva enn du gjør, gjør ikke det.

Prøv heller å fremstå som en selvstendig kvinne så godt du kan. Alle menn liker det bedre når de har med en sterk, tøff kvinne og ikke med en kvinne som trenger hans godkjennelse for alt hun gjør.

Vis ham at du ikke trenger en mann for å være hel og at du kan håndtere ting på egen hånd.

Denne holdningen vil få ham til å se to ganger på kvinnen han har ved sin side og han vil ønske å beholde deg for alltid.

12. Vær forførende

Om du ønsker at mannen din skal bekymre seg for å miste deg, gjør alle mulige og nesten umulige triks for å vise ham at du er verdig og at menn står i kø bare for å få være sammen med deg.

Om du tar på deg noe pent og sexy vil han sannsynligvis bli redd for at du har en annen mann i livet ditt og at du kler deg slik på grunn av ham.

Det vil få ham til å se på deg som en person og på alt du kan tilby i et forhold. Forhåpentligvis vil han innse at han har forsømt deg hele tiden og at det er på tide å slutte med det og å gi deg den kjærligheten du fortjener.

Du vil se en forandring i oppførselen hans så fort du starter dette spillet, og det vil definitivt få ham til å ville ha deg mer.

Noen ganger må du være litt slem for å få det om du vil, ikke sant?

13. Vær deg selv

 

Ikke la ham behandle deg på en måte du ikke fortjener, og uansett hva som skjer, vær deg selv. Gjør ting du har lyst til og vær aldri lei deg for det.

Han må forstå at han ikke har kontroll over livet ditt og at ting vil bli på din måte om du ønsker det.

Om du viser ham at du ikke er enkel å ha med å gjøre, vil han se at han må gjøre en ekstra innsats for å behage deg og at du lett kan finne deg en annen mann om du vil.

Vis ham at du har veldig mye å tilby en mann, alt fra ditt fysiske utseende til hvordan du tenker og oppfører deg.

Vis ham at han aldri vil finne en kvinne som deg, uansett hvor mye han leter. Få ham til å ville ha deg enda mer og til å få dårlig samvittighet over å mishandle deg.

14. Ikke vær hans andre alternativ

Om han la planer sammen med vennene sine og de kansellerte i siste sekund, ikke vær tilgjengelig for ham.

Vis ham at du respekterer deg selv og at du ikke vil være hans andre valg. Om du virkelig vil at han skal bekymre seg for å miste deg, må du spille dette spillet på en smart og vanskelig måte.

Det vil få ham til å tenke mer på deg og han vil like kvinnen han er sammen med fordi du bryr deg om deg selv.

Du vil ikke være der hver gang han trenger deg om du selv aldri opplever hvordan det er å bli tatt vare på.

Om du lar mannen din tro du er tilgjengelig hele tiden, vil han definitivt ta deg for gitt.

Kanskje han ikke vil gjøre det men handlingene hans sier noe annet. Så, vær sterk i sin tro og slå deg aldri til ro med mindre enn du fortjener.

15. Post morsomme bilder med vennene dine på Facebook

Dette er en fin måte å vise mannen din at du har det morsomt selv om han ikke er i nærheten. Post mange bilder på sosiale medier av deg sammen med vennene dine for å vise ham at han ikke er den viktigste personen i ditt liv.

Om du ønsker å unngå en krangel med ham, kan du poste et par bilder med ham men sørg for at du poster flere med vennene dine.

Det vil få ham til å bekymre seg seg for å miste deg fordi han vil tenke at du ikke trenger ham for å være lykkelig.

Om han er en som over-tenker, vil ha tro at du allerede har en annen mann i livet ditt og at du ikke vil være sammen med ham lenger.

Selv om dette trikset er enkelt å gjøre, sørg for at du gjør alle de andre tingene som vil provosere ham til å tenke mer på deg. Om du legger en god plan, vil det definitivt fungere.

Menn tenker ikke på kjærlighet og romantikk like mye som oss, så du trenger å minne dem på det innimellom. At de kan miste deg om de ikke våkner.

16. Ikke vær for interessert i historiene hans 

Om du vil at han skal bekymre seg for å miste deg, vis ham at han ikke er like interessant som før. Vis ham at du ikke liker historiene hans så godt og at du har bedre ting å gjøre.

Når han sier noe til deg, ta telefonen å sjekk den, men du ser på ham fra tid til annen.

Han vil lure på hva det er på telefonen din som er mer interessant enn ham og følelsen vil tære ham opp. Han vil spekulere på om han har en rival, så han vil prøve å finne ut om du har en annen mann i ditt liv.

Dette er et gammelt triks men det virker alltid, så kom igjen og få litt mer krydder inn i forholdet ditt.