Det er alltid vanskelig når du må ta en avgjørelse og stoppe å bry deg om noen, spesielt hvis det er noen du elsker.

Det finnes jenter akkurat som deg som har vært igjennom mye tøft under forhold og å være hos den samme personen var aldri et alternativ for dem.

Så, fortell meg hvordan jeg kan slutte å bry meg om en fyr? Finnes det noen magiske ord jeg må høre for å kunne slutte å tenke på han? Og fortell meg, hvorfor er det så vanskelig å forlate personen du elsker selv om du vet at han sårer deg?

Det er en rekke spørsmål og en rekke svar, men dessverre må vi finne svaret selv. Jeg vet at det er vanskelig og tar ganske mye tid, men du vil bli fornøyd til slutt fordi det var på din måte.

Ethvert forhold som tar slutt er en smertefull opplevelse. Hvert menneske er et individ – som betyr at vi går igjennom et brudd på forskjellige måter.

Noen av oss vil gå ut med venner og ha sex med den første fyren de ser ved baren, mens andre vil forbli hjemme og se en romantisk eller trist film med en diger skål med iskrem for å lette på følelsene.

Det er viktig hvordan vi takler våre følelser etter et brudd, spesielt de første dagene. Alltid husk at selv om du slo opp med en fyr betyr det ikke at livet ditt er over.

Kjære, du trenger bare å tenke positivt og være deg selv igjen. Du vil se at livet er i ferd med å gi deg noen positive forandringer, og at dette forholdet kun var en måte for å gjøre deg sterkere.

And that`s it!

Du vil kanskje bli litt forvirret den første dagen og spørre deg selv “Hvorfor fortsetter han å sende meg melding?”

Vel, han vil ha deg tilbake fordi han har funnet ut hva han faktisk hadde og hva han har mistet. Han tok deg for gitt hele tiden så du har lov til å være egoistisk og kun tenke på deg selv. Prøv å få deg selv til å føle deg bedre ved å gjøre ting du liker.

Hvis du ønsker å vite hvordan du slutte å bry deg om en fyr, les videre! Her er noen enkle tips for hvordan du kan slutte å bry deg om han!

Ingen problem, du vil takke meg senere!

1. Vær deg selv

Du vet at noen jenter mister identiteten deres når de har vært i et langvarig forhold?

Vel, det suger.
Du totalt ignorerer alle tingene som gjør deg unik kun for å please fyren din. Du slutter å gå med visse klær.

Du slutter å bruke sminke. Du slutter å lytte til favorittmusikken din. Du bytter ut vennene dine med hans venner.

Og hva får du tilbake? Ingenting!

Du vil mest sannsynlig ende opp alene fordi vennene hans vil ta hans side, og du har ikke snakket med dine venner på en stund.

Dersom du ikke vil at dette skal skje, vær deg selv!

Fra begyndelsen til slutten. Du ender kanskje opp med å gifte deg med en fyr eller slår opp med han etter en måned.

Det beste er å alltid være deg selv. Det vil bli mye enklere å slutte å bry deg om han etter et brudd, og som jeg vet er det målet ditt!

2. Ta tiden med hjelp

Tid er viktig når vi ønsker å glemme noe. Du kan ikke forvente at du kan slutte å bry deg om eksen over natten. Det tar tid for alt og spesielt når det kommer til kjærlighet. Så ta derfor tiden med hjelp, til og med gråt hvis du vil. Ødelegg ting.

Rist av deg stresset!

Gjør det som får deg til å føle deg bra, men glem aldri at tid er den eneste måten du kan helbrede deg helt. Det er umulig å automatisk slutte å bry seg om noen; likevel kan distraksjoner hjelpe.

Husk at et hvert sekund du bruker på å fokusere på en person som ikke bryr seg om deg, gir du dem mer kontroll over tankene og følelsene dine. Og det er ikke noe du vil ønske for deg selv!

3. Lag en fysisk bryter

Nå sier jeg ikke at du må total endre hvordan du ser ut, men noen forandringer kan hjelpe deg å fjerne negative følelser.

For eksempel, hvis fyren din elsket langt hår, kan du klippe deg kort.
Det er den eneste måten du kan vise han at du ikke er den samme personen lenger. Slik vil og kommer du til å bli den beste versjonen av deg selv, og han har ingenting med det å gjøre.

Du kan alltid endre sminke stilen du bruker hver dag, ved å eksperimentere med stiler som passer deg. Han kan ikke si noe på at du bruker ny sminke. Faktisk kan han ikke si noe som helst. Du styrer over livet ditt og du er den som bestemmer hva du skal gjøre.

4. Gi slipp på smerten

Jeg sier ikke at du skal smashe bilen hans med en baseball kølle. Jeg sier bare at du bør være oppmerksom på at dere har slått opp og at spillet er over.

Ikke tenk på å slippe han inn i livet ditt igjen. Det er det verste du kan gjøre i dette øyeblikket. Du burde finne noen måter du kan føle deg bedre.

Hvis det betyr å drikke en flaske av Jack alene, mens du ser på gamle bilder – bring it on! Alle har sin måte å takle smerten på, og dersom du finner din egen måte er du allerede på bedringens vei!

Godta virkeligheten og at de som ikke bryr seg om deg ikke er verdt å ha i livet. Du fortjener bedre på alle mulige måter. Si til dette til deg selv hver gang du våkner.

Gode ting kommer til dem som behandler andre med respekt. Vent derfor tålmodig til du finner noen som bryr seg om deg. Du må huske at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Istedenfor å prøve å få godkjennelse hos en annen, begynn med å godkjenne deg selv. Elsk deg selv med positive affirmasjoner og positive tanker.

I det du fullt og holdent aksepterer og elsker deg selv, vil godkjennelsen fra andre ha veldig lite å si for hvordan du føler deg, og dine dypeste begjær vil tiltrekke seg noen til deg automatisk.

5. Tillat deg selv å være trist

Du bør vite at tårer er en god måte å slippe ut smerte og gift fra kroppen din. Så, gråt. Gråt så mye du vil. Tro meg, du vil føle deg så mye bedre. Det er greit å være trist, du har akkurat mistet din partner. Han var den viktigste personen i livet ditt. Din stein. Din støtte gjennom tøffe dager.

Vi mister ikke nære mennesker hver dag. Det er hvorfor det er en som en berg-og-dal-bane av følelser når det skjer. Du har rett til å føle deg trist. Hvis du ikke føler noe, vil du ikke ha vært et menneske.

Å være trist er kun en av fasene du går igjennom etter et brudd. Det skjer slik at vi kan forstå at vi har mistet noen vi elsket. Vi mistet han ikke på grunn av oss, men på grunn av han.

Når du har innsett det vil du slutte å være lei deg. Du vil innse at han ikke fortjener deg. Han er den som er skyldig som du ikke kunne ha en lykkelig slutt med, han er den eneste som trenger å være trist.

Gå videre. Livet er for kort til å bry deg om noen som ikke bryr seg om deg.Fokus på mennesker som virkelig bryr seg om deg.

Minn deg selv på hvor spesiell du egentlig er. Trur du virkelig at du fortjener noen som ikke setter pris på deg? Jeg tror nok ikke det!

Prøv å gå til alle stadiene av sorg. Det er den eneste måten du kan helbrede deg selv.

Til slutt vil jeg fortelle deg at du ikke er alene. Det er mange jenter der ute akkurat som deg. De var ærlige og uskyldige. De gjore en gang en kjempe tabbe. De trudde på feil fyr, og det gjorde at de følte smerte.

Vær så snill å ikke slutt å være glad! Vet du hvor vakker du er når du smiler?
En drittsekk som han fortjener ikke dine tårer. Du har kun rett til å gråte når du kutter løk, og det er det!

Med andre ord skal du aldri gråte over sølt melk. Okay, så dere var sammen, du innså at dere ikke passer sammen og dere slo opp.

Hva så?

Hvis du tror at å surke og synes synd på deg selv vil få deg til å føle deg bedre, tar du feil.

Vær en overlever. Du kan klare det. Bare ha i bakhodet at gud ofte putter oss i vanskelige situasjoner fordi vi kan tåle det. Han ønsker kun å lære deg en lærepenge. Kanskje etter alt dette, vil du være mye mer sterkere og selvstendig. Det er alltid en grunn for alt som skjer.

Hvem vet kanskje Prins Charming venter rett rundt hjørnet?

Det er kun en måte du kan finne det ut på, så hva venter du på?