Det er enkelt – noen ganger vil gutter gjøre hva som helst for å komme ned i trusene dine. Så det er opp til deg å finne ut om han er ekte eller om han bare vil ha deg til sengs.

Det kan være vanskelig å vite om en fyr later som han er forelsket, for han vil gjøre alt du forventer en kjæreste skal gjøre. Han er flink å prate, får deg til å le og overrasker deg hele tiden.

Dette får deg til å tro at han elsker deg for den du egentlig er. Men desverre, denne kjærligheten er ikke ekte, for menn er mestere til å late som de er forelsket i deg, ene og alene for å komme ned i trusene dine.

Husk at alle menn ikke er like, men du må hele tiden være på vakt mot de som vil manipulere deg lure deg og lyve til deg bare fordi de vil ha litt action.

Under finner du 6 tegn som kan avsløre en fyr som later som han er forelsket kun for å få deg til sengs.

1. Han vil ikke bruke tid på deg

Uten at det gjelder sex selvfølgelig. Dette er det første og mest åpenbare tegnet av dem alle. Han gjør aldri en innsats for å få være sammen med deg.

Selv når dere er ute på en date, og det eneste du vil er å prate med ham, ha en god samtale og finne ut mer om ham, virker det ikke som han følger med på hva du sier.

Han har alltid hastverk med å komme seg på soverommet og venter utålmodig på øyeblikket det skal skje.

2. Han tar deg aldri med på seriøse dater

Det er alltid deg som må planlegge datene. Og oftere enn han ikke gjør det, vil han nekte å komme, om det ikke er noen garanti for at dere ender opp i sengen senere på kvelden.

Han vil ikke spise og drikke med deg uten å vite at han får igjen for det. En som er seriøst interessert i deg vil ta deg med på seriøse dater.

Han vil ta deg med på middag og lunsj og ikke bare ringe for å ta en drink etter klokka 9 på kvelden.

Tenk over det, og om du merker at typen du går ut med aldri har tatt deg med på en seriøs date, bør du kanskje vurdere å ikke kaste bort mer av tiden din på ham.

3. Han inkluderer deg i kke i sine sosiale kretser

Han er ikke interessert i et virkelig forhold med deg, så det er ikke behov for at du skal møte vennene hans uansett.

En fyr som er seriøst interessert i deg vil være stolt over å introdusere deg for alle dere møter.

Om typen din alltid introduserer deg som bare en venn eller ikke introduserer deg i det hele tatt, er det et tydelig tegn på at han ikke bryr seg nevneverdig om deg.

Du er bare en affære han helst forholder seg til i mørket..

4. Du er ikke involvert i livet hans på sosiale medier

I dagens verden, representerer det man ser av en person på sosiale medier ganske godt det virkelige livet denne personen lever.

Folk deler alt mulig, fra hva de spiser eller drikker, hvor de er og hvem de er sammen med. Om du aldri er en del av dette, er det en direkte måte å vise deg at han faktisk ikke vil at andre skal vite om deg.

Ikke la deg fange av løgnene og unnskyldningene hans om hvorfor dere ikke engang er venner på Facebook; innse det faktum at han ikke egentlig er interessert i deg.

5. Han ringer deg aldri i løpet av dagen

Om han alltid ringer deg om kvelden og bare for at du skal kommer over da er han ikke virkelig forelsket i deg – han er bare ute etter kroppen din.

En omtenksom kjæreste vil ringe deg hele tiden, ofte bare for å slå på tråden, fordi han faktisk er interessert i om du har spist lunsj eller om du er lei jobben din.

Han som ringer deg bare i helgene eller sent på kvelden er ikke noe for deg uten at du bare er ute etter en affære, da er det greit, bare fortsett å møte ham etter mørkets frembrudd.

Men om du ønsker et ekte forhold, ekte kjærlighet og ekte følelser i livet, er det på tide å gi slipp på ham.

6. Alkohol er alltid involvert

Han tar deg bare med til steder det blir servert alkohol, for han vet at det vil gjøre deg mer sårbar, og om du er mer sårbar er det lettere for ham å få deg til sengs.

Om du legger merke til at uansett når eller hvor dere møtes, alkohol er involvert, innse at det er et rødt flagg og ta det for hva det er – et tegn på at han ikke er interessert i deg annet enn for en affære.

Det er ikke noe galt i å være intim med partneren din. Faktisk er det en helt naturlig ting å gjøre. Men om sex er det eneste kjæresten din tenker på, må du finne ut om han virkelig elsker deg eller om han bare er ute etter å gå til sengs med deg.