Ingen ønsker å være i en relasjon der dere ikke er et par offentlig, men noen ganger oppfører hans seg som om dere var et par.

Kanskje du har møtt rett mann, men på feil tid, eller kanskje både timingen og mannen ikke er rett.

Enten du har vært en del av et “nesten forhold” eller du befinner deg i et nå, og du ønsker å gå videre, er det noen tips du burde følge.

Du trenger å føle deg bra for å kunne forlate et slikt forhold.

For å gjøre alt mye enklere for deg, burde du følge disse tipsene, og endelig få leve det livet du fortjener.

1. Ikke ta kontakt med ham

Det viktigste du trenger å gjøre er å slutte å kontakte mannen du forlot fordi hvis du svarer på hans telefonsamtaler og hans meldinger, vil han tenke at det er fortsatt finnes en sjanse for dere to å være sammen.

Hvis du virkelig ønsker å helbrede og komme over ham, må du holde deg unna, så langt unna som du kan.

Om befinner deg i en krise, og du desperat ønsker å snakke med ham, prøv allikevel å unngå det, gjør noe annet som å ringe en venn og få hen til å komme hjem til deg eller så kan dere dra ut for å distrahere deg selv litt.

Trikset er at du trenger å gjøre alt i din makt for å holde deg borte fra han som ikke engang kunne eller ville kjempe for deg, han som ikke kunne være modig nok til å elske deg.

2. Finn lykken andre steder

Jeg vet at du tror din kjæreste var den viktigste grunnen for din lykke, men det er på tide å innse sannheten nå.

Han ville ikke gi deg det du fortjener, og han kommer aldri ville det. Det er derfor du trenger for å komme over ham og la ham være sammen med noen som vil elske ham slik han er.

Og du? Du er sterk nok til å finne lykken andre steder.

Det er så mange spennende ting du kan gjøre nå, så start i dag. Bli ikke deprimert av et dårlig valg du tar. Du har er et langt liv foran deg så bruk tiden din med omhu.

Jeg er sikker på at den rette venter på deg et sted og at med ham vil du endelig føle den kjærligheten du har lengtet etter så lenge.

3. Aksepter at du ikke får en avslutning

Jeg vet at du føler deg dårlig fordi du ikke fikk den avslutningen du hadde håpet på, men det er slikt som skjer når to mennesker begynner å føle likegyldighet mot hverandre.

Og jeg vet at du føler at du aldri vil finne en mann som vil sette pris på deg, men tro meg, det er ingenting å bekymre seg for.

Husk at ting skjer for en grunn, og bare fordi det siste forholdet var en fiasko så betyr ikke det at din neste vil være en fiasko også.

Bare husk hvor mange gode ting du har å tilby, og ikke vær trist fordi du ikke ble elsket som du fortjente.

Hvis du er tålmodig nok, vil det komme en mann som vil vise deg hva ekte kjærlighet er, og han vil aldri la deg gå.

4. Ikke hopp inn i et nytt forhold med en gang

Det verste du kan gjøre er å hoppe fra et dårlig forhold til et annet. Du trenger litt tid for å komme deg på bena igjen fra det siste forholdet du var i og du trenger å akseptere det som skjedde.

Ikke la en hot fyr få deg til å være med ham eller å ha sex med ham.

Det er det siste du trenger akkurat nå. Først må du finne deg selv og det du mistet for lenge siden, og du må føle deg komfortabel i din egen hud igjen. Når du føler at du er klar til å gå videre, gjør det, men vent til da.

5. Tilgi deg selv

Jeg vet at du ikke er skyldig i noe, men faktum er at du var i et langt forhold lenger enn du ville (og burde).

Så, tilgi deg selv for å ha blitt værende i et forhold med en feil mann over en så lang periode og lær å leve med det faktum at du noen ganger kommer ta dårlige beslutninger.

Uansett hva du gjør, ikke la din fortid definere deg fordi du har lært av dine feil og du planlegger ikke å gjenta dem.

Til slutt, tilgi deg selv fordi din eneste synd var at du ble forelsket i feil mann.

6. Slutt å bry deg om ham

Faktum er at han ikke bryr seg om deg, så hvorfor skal du bry deg om ham?

Kanskje du fortsatt elsker ham, men du prøver å holde deg så langt unna ham som mulig, men det betyr ikke at du trenger å bry deg om han er ok eller ikke.

Stol på meg, han kan håndtere ting på egen hånd, og han trenger ingen til å hjelpe ham.

I stedet, ta vare på deg selv og gjør ting som gjør deg lykkelig. Nå er det din tid til å skinne, og det er det du trenger å ha i bakhodet hver gang du tenker på ham.

7. Lær å elske deg selv

Du vet hvordan du alltid tigget for kjærlighet av ham? Vel, nå er det rett tid for å gi slipp på det og gi deg selv den kjærligheten du fortjener så mye. Fordi baby, du trenger ikke en mann å komplementere deg eller gi deg det du trenger.

Du trenger bare noen som vil være din beste venn, for det bedre eller verre, noen som vil støtte deg i alle dine beslutninger.

Så, lære å elske deg selv, fordi det er det beste du kan gjøre for deg selv.

Hvis du ikke liker eller ikke respektere deg selv, vil ingen andre gjøre det heller, så sørg for at du begynner å gjøre det så snart som mulig.

Når du gjør det, vil du føle deg tilfreds.