Du ønsker deg en kjæreste og du har vært på leting etter signaler på at han vil ha deg som sin kjæreste, men det virker som du ikke kan finne noen? Vel kanskje han rett og slett ikke vil ha noe seriøst og ikke er på samme side som deg.

Dette skjer veldig ofte og du er ikke den eneste som møter på dette problemet.

Mange menn sender signaler om at de er interessert i deg, men når du starter et forhold legger du merke til mangelen på interesse og ender opp med å ta styringen selv.

Du er den eneste som prøver å få ting til å klaffe.

Men forskjellen mellom menn som er interesserte i å date deg og de som kun ser etter lek og moro er ikke så stor. Du kan ofte mikse sammen signaler og tolke dem slik det passer for deg.

Så for å rømme fra en potensiell katastrofe og dra avgårde i tide, les tegnene på at han ikke vil at du skal bli kjæresten hans:

1. Dere er veldig forskjellige

En av grunnene til hvorfor han ikke vil ha deg som sin kjæreste kan være at dere er veldig forskjellige. Dere tror kanskje på forskjellige ting eller så er du kanskje vegetarianer og ikke han.

Det spiller ingen rolle om hva som står på spill, hvis det plager han vil han ikke være i stand til å gi slipp på det. Kanskje han er folkesky og du er utadvendt, det spiller likevel ingen rolle fordi dere er for forskjellige.

De fleste mennesker ser ikke disse forskjellene fordi ting som kan bringe dere enda tettere sammen, ting som kan lære deg en eller to leksjoner; de ser på dem som ting de ikke vil være i stand til å takle, ting som vil ødelegge et potensielt forhold.

2. Han vil ikke sette en merkelapp på ting

Dersom han nekter å definere hva slags forhold dere har, vil han helt klart ikke være med deg. Han gir deg mest sannsynlig falske forhåpninger fordi han ikke har mot nok til å si til ansiktet ditt at det er over.

Menn som ønsker å være med deg vil fortelle deg det og de som kun er ute etter en ting vil også gi deg ledetråder om at du ikke er noe mer enn en hook-up.

De som nekter å sette en merkelapp på ting er de farligste.

3. Han viser deg ikke at han er interessert

Da mener jeg ikke seksuell interesse, jeg mener at han ikke er interessert i hvordan du er som person. Han kommer ikke med spørsmål om livet ditt og er ikke interessert i fortiden din.

Han bryr seg ikke om du har datet to eller tjue menn. Han bryr seg ikke om du har en bror eller søster og bryr seg heller ikke om dine hobbyer.

En fyr som er interessert i deg vil legge inn en innsats for å finne ut hva du liker og ikke liker. Han vil prøve hardt for å finne ut ting om deg fordi han virkelig bryr seg om deg.

4. Han ringer deg aldri

Han sender deg kun tekstmeldinger og det er et klart tegn på at han ikke ønsker å kommunisere med deg. Han vil ikke ta forholdet dypere, men vil heller holde deg på en viss avstand.

Å sende melding til noen betyr at de kun prøver å unngå kommunikasjon med vedkommende, og hvorfor prøver noen å unngå kommunikasjon?

Han bryr seg ikke nok til å kunne involvere seg.

5. Han vil ikke introdusere deg til sine venner

Han vil ikke involvere deg i sitt personlige liv. Venner er som familie og dersom du ikke betyr så mye for han vil han ikke introdusere deg til dem.

Han vil ikke at du skal møte dem fordi han ikke planlegger å holde på deg så lenge, så hvorfor bry seg om å introdusere deg til dem?

6. Han bryr seg ikke om å imponere deg

Han bryr seg ikke om dine meninger fordi han ikke er interessert i et langvarig forhold med deg og det er hvorfor han ikke bryr seg om å imponere deg.

Han bryr seg rett og slett ikke om hva du tenker om han fordi han ser sikkert på deg som en backup plan.

Han vil mest sannsynlig kun ha deg for sex og ikke noe annet og han bryr seg ikke om dine meninger.

7. Han nevner aldri fremtiden

Han er aldri spesifikk hver gang dere snakker om fremtiden, som om han ikke vet hva han vil. Vil han være med deg eller vil han være med noen andre?

Det er ingen framtidsplaner som involverer deg. Det er det verste signalet du kan få fra en mann du dater. Når du spør han om hva han ønsker å gjøre i fremtiden, gir han deg uklare svar.

Han gjør dette fordi han ikke vil inkludere deg i planene sine, som betyr at han ikke er så veldig interessert i deg.