Den mest forvirrende tingen som kan skje i et forhold er når en mann ikke ønsker forpliktelse, men som også ikke gir slipp. Du lurer på hvorfor han helt plutselig trekker seg unna og du kan ikke finne gode nok grunner til det som skjer. Så du tenker på hva som kan gjøres med saken, men hva enn du prøver på er forgjeves. Du bør vite at det finnes en løsning til ethvert problem og at det kan løses om du legger inn en innsats.

Dette er hva du virkelig kan gjøre dersom mannen ikke ønsker forpliktelse eller ikke klarer å gi slipp på deg.

1. Snakk med han åpenlig om det

Jeg vet at du ikke vil gjøre dette og at det tar på mye smerte, men dersom du ønsker å vite hva som skjer er det bedre å spørre han direkte. Fortell han at du ikke føler deg bra og at du ønsker å løse problemet som har plaget deg en god stund. Forklar han at et forhold er bygd på forpliktelse og ikke ved å sitte på to stoler samtidig. Og mest av alt, fortell han at du vil dra dersom han ikke forandrer mening.

2. Vis han at du vil gå din vei

Du skjønner at en mann vil ikke kunne forstå hva han har før han mister det. Så hvorfor ikke vise han at du har andre alternativer og at du også kan gå videre? Ikke la han tro at han er den eneste for deg fordi det er menn som vil kysse bakken du går på og som vil forplikte seg til deg uten å gi det en tanke. Vis han at han vil tape om du går fra han og gi han tid til å tenke over det.

3. La han tenke seg om to ganger

Hvis du presser han og kveler han, vil han forlate deg på et blunk, men dersom du viser han at du er en høykvalitets kvinne og at du ønsker å gi han tid til å tenke over situasjonen, vil han opptre annerledes. Kanskje han vil se hvor mye innsats du legger inn for at deres forhold skal fungere og at du gir han nok tenketid. Dette vil få han til å komme tilbake til deg, om ikke gi det et forsøk dersom han bestemmer seg for å forplikte seg.

4. Fortell han at du ikke vil fjerne selvstendigheten hans

Kanskje mannen din er redd for forpliktelser, men på en annen side for feig til å gi slipp. Han spiller spill med deg ved å spørre deg om å være der for han når han trenger det og ikke være der for deg når du trenger han. Det er hvorfor du må prøve å løse noen ting med han ASAP. Fortell han at han ikke trenger å være redd for å miste sin selvstendighet i et forhold med deg. Fortell han at han ikke vil miste sin mannlighet fordi det er det mange tror når de forplikter seg. Dersom han innser at han ikke vil ha et liv uten deg, vil han kanskje forandre mening.

5. Gjør deg selv til en prioritet

Vis han at du er din egen prioritet og at du ikke vil henge igjen for å vente på han lenger. Når han ser at du virkelig er sikker på hva du sier og tenker, vil han stoppe opp for et sekund og tenke bedre om situasjonen. Han vil se hva slags person han mister og han vil kanskje behandle deg bedre enn før. Å gjøre han til en prioritet vil aldri gi den tilfredsstillelsen du får når du er din egen førsteprioritet.

6. Lag grenser

Når du ser at du ikke kommer der du ønsker med en mann, må du sette grenser. Du trenger å sette opp en grense og la han vite at du også har dine rettigheter. Han kan ikke bare la deg være hengende, manipulere og kontrollere deg og ikke gi deg noe tilbake. Det er ikke kjærlighet og er definitivt ikke et sunt og lykkelig forhold. Derfor bør du fortelle han at han må bestemme seg om hvor han ønsker å gå med deg. Dersom dere ikke har det samme synet på livet er det på tide å gå videre.

7. Sett en stopper for alt sammen

Noen ganger tenker menn at trusselen din er forgjeves fordi de vil finne en måte å lure deg på. De tror at du kun sier at du vil avslutte forholdet og at noe lignende aldri vil skje. Vel, den beste måten å riste hans verden på er å faktisk forlate han. Vis han at han har mistet deg med oppførselen sin og at du ikke planlegger å tilbringe livet ditt med en fyr som ikke kan bestemme seg for hva han ønsker. Etter at han ser at du er seriøs med dette vil han definitivt prøve å vinne deg tilbake.