Jeg vedder på at ingen advarte deg om etterfølgende ved å miste en god jente.

Dersom noen gjør det, vil de råde deg å være smart og være oppmerksom på det hun sier og gjør for deg. De vil fortelle deg at du aldri bør ta henne for gitt fordi hun er en av de snille jentene og du kommer kun til å ha henne en gang i løpet av livet ditt.

Så hvis du gambler det bort er det noe du kommer til å angre på resten av livet ditt.

Men du gjorde det du ville og lyttet aldri til andre uansett. Hvem vet hva som skjedde i hodet ditt eller hva slags grunner eller unnskyldninger du kom med for å få deg til å føle deg bedre for å ha behandlet henne dårlig.

Den eneste tingen du ikke regnet med er at det bare er så mye et menneske kan tåle. Du regnet ikke med hennes selv kjærlighet eller at hun skulle gå sin vei så fort hun ble lei av å gi deg alt hun hadde, som hun aldri fikk i gjengjeld. Du trudde aldri at du kunne miste henne helt til du faktisk mistet henne.

Når du tar en god jente for gitt, er det nøyaktig da du mister henne. Når du ikke gir henne kjærlighet hun fortjener, når du ikke respekterer henne, når du ikke legger merke til innsatsen hennes og når du får henne til å føle seg alene selv om hun er ment til å ha deg, er når du mister henne.

Når du mister en god jente, mister du ikke bare denne ene personen, men du mister så mye mer. Du mister alle mulighetene dere to kunne hatt og alle de tingene hun gjorde for deg. Og når virkeligheten endelig treffer deg, kan det bli veldig overveldende.

Når du mister en god jente, mister du noen som tror på deg.

Ser du, hun var alltid der for å heie på deg. Hun var den som la all sin tro i deg og som aldri ville latt deg gi opp. Hun trodde på deg, hun dyttet deg fremover og hun var alltid der for å ta imot deg når du falt.

Hun lot deg aldri miste troen på deg selv og du kunne ha vært så mye mer med henne, men du gamblet det vekk.

Når du mister en god jente mister du noen som stoler på deg med hele sitt hjerte.

Hun ga deg alt av henne selv. Hun stolte blindt på deg og hun trodde aldri at du kunne bedra henne. Hun stoppet aldri opp for et sekund for å tenke på om du kun brukte henne. Det er fordi hun alltid tror at mennesker er like gode som hun selv er.

Men du var aldri god – ihvertfall ikke mot henne. Alt du gjorde var å leke med hennes følelser. Og alt hun gjorde var å stole på deg med hele sitt hjerte. Dette kostet henne for mye, men hun klarte etterhvert å se deg for den du er.

Når du mister en god jente mister du noen som var klar til å gi deg ubetinget kjærlighet.

Denne typen kjærlighet er ikke noe du ser hver dag. En god jentes kjærlighet er noe helt annerledes enn du er vandt med. Og når en god jente velger å elske deg, gjør hun det med hele sitt hjerte. Hun elsker deg ubetinget og uten å holde noe tilbake. Hun var klar for å gjøre det samme for deg.

Men hun stoppet før du fikk det beste av henne. Fordi hun så at du ikke er verdt det. Hun innså at du bare ødela henne og at du kun kommer til å ta hennes kjærlighet og bruke den, men aldri gi noe tilbake.

Hun var klar til å elske deg ubetinget, men du ga henne aldri sjansen. Du gamblet det bort for tidlig.

Når du mister en god jente har du ikke lenger noen som alltid var der for deg.

Nå, når du ser deg rundt vil du ikke ha noen du kan regne med dag og natt. Du vil ikke ha noen som er klar til å høre på deg uansett hva du har gjort mot henne.

Du vil ikke ha noen som vil glemme hennes egne behov fordi hun var for opptatt med å fokusere på tingene du trengte. Fordi når du mister en god jente, mister du samtidig en god jente som alltid var der for deg når du trengte henne.

Når du mister en god jente har du ikke lenger noen som aldri ville gitt deg opp.

Hun planla faktisk å bli. Hun ville være der for deg og hun kunne aldri noen gang forestille seg selv å gi deg opp. Du vet hvor hardt hun prøvde og hun ble ved din side selv om hver eneste person ville ha dratt for lenge siden.

Hun fortsatte å finne troen i deg på steder hvor ingen andre kunne tenke seg å lete. Men hun ble lei av å hele tiden føle seg knust av noen som hun prøvde å gjøre alt for.

Hun ble lei av å være den eneste som aldri ga opp. Så etterhvert ga hun selv opp.

Når du mister en god jente mister du din bestevenn.

Når du mister en god jente, mister du ikke din eneste elsker men også din bestevenn. Du mister din buddy, din livspartner og noen du alltid kunne regne med.

Du vet så god at hun var den rette, men du er for stolt eller redd til å innrømme det. Det spiller ingen rolle fordi livet vil få deg til å innrømme det, i det minste for deg selv. Og livet vil få deg til å angre på at du mistet en god jente, også.

Når du mister en god jente ender du etterhvert opp med å lure på om alt du mistet henne for var verdt det.

Etter noe tid har gått og når virkeligheten synker inn, når du ligger der våken om kvelden og sliter med å sove, vil du ikke kunne slutte å lure på om å miste henne var verdt det.

Dersom alle tingene du gjorde galt, all egoismen og likegyldigheten, drømmene og målene dine var verdt mer enn å miste en god jente som henne, vil du lure på om hun er den samme jenta hun pleide å være. Du vil lure på om hun har noen som behandler henne riktig og gjør alle de tingene du ikke gjorde, men du skulle ha gjort for henne.

Dine instinkter vil fortelle deg å ta opp telefonen og ringe, men noe vil stoppe deg fra å gjøre det. Denne “noe” vil være realisering om at jenter som henne ikke vil være alene altfor lenge. Du vil innse at hun ikke vil vente på deg fordi noen andre har gjort alt i sin makt for å vinne henne over og beholde en jente som henne.

Innen du innser hva det er du egentlig har mistet, vil hun være med noen andre som faktisk setter pris på henne og fortjener henne.