Kanskje du ikke trodde at dette ville skje, men du er her nå og tenker om du bør være med han eller finne din egen lykke. Og du tenker og tenker, men du kan ikke tenke på noe smart.

En del av deg elsker han fortsatt mens den andre delen er dypt såret av oppførselen hans. For å hjelpe deg å ta den beste beslutningen, her er noen smertefulle tegn på at det er på tide å gi han opp.

Håper at det vil åpne øynene dine når du ser at ting som dette skjer mot deg hver eneste dag, men du nekter å innrømme det.

1. Han får deg til å tvile om deg selv

Dersom partneren din ikke aksepterer deg for den du er og du har begynt å tvile på hvor mye du er verdt i forholdet, er det på tide å gi han opp.

En mann som virkelig elsker deg vil akseptere deg med alle dine ufullkommenheter og han vil aldri spørre deg om å forandre deg. Men hvis du føler deg dårlig og at du ikke er bra nok, må noe endres.

Du kan prøve å snakke med han om dine følelser, men dersom han fortsetter å være likedan etterpå, er det ingen vits å gjøre noe mer.

2. Du går på eggeskall når du er med han

Føler du at du må være forsiktig med hva du sier foran partneren din? Er du redd for at han vil freake ut dersom du gjør noe han ikke liker?

Om svaret er “ja”, bør du tenke på hvor du er nå og om du vil være på det samme stedet om et par år. Du kan ikke sette livet ditt på vent for å tilfredsstille han, og du kan ikke sette han først hele tiden heller.

Når var siste gang han gjorde noe for deg? Aldri, ikke sant? Så hvorfor vil du ofre deg selv for en mann som ikke kunne brydd seg mindre om deg.

3. Han nedvurderer deg foran alle

Han anser det å være en spøk, men sannheten er at det ikke er en spøk, du føler deg dypt såret. For en eller annen grunn sier han alltid noe som du ikke synes er fint foran alle andre, og han viser aldri at han bryr seg om deg.

Ved å se ned på deg føler han seg som en dominant og en som er den viktigste delen av forholdet. Du trenger å fortelle han at det han gjør ikke er snilt i det hele tatt og at han trenger å ta seg sammen hvis han ønsker å være med deg.

4. Ingenting av det du gjør er bra nok for han

Vet du hvordan det føles å aldri være bra nok for mannen som er hele din verden? Uansett hva du gjør er det ikke bra nok for han og han vil alltid ha noe større og bedre.

Kanskje det er på tide å sitte ned og snakke om dine følelser for han. Kanskje du i tillegg ikke liker hans oppførsel, men ikke ønsker å være alene. Jeg sier til deg nå – det er bedre å være alene enn å være i et dårlig og giftig forhold.

Jeg er sikker på at du til slutt vil finne ut hva som er det beste for deg.

5. Han er ikke interessert i deg

Føler du at han styrer livet sitt uten å legge inn en innsats for å gjøre deg en del av det? Føler du at den gamle gnisten har forsvunnet fra forholdet og at han har mistet total interesse i deg?

Hvis dette er ting du tenker på, er det på tide å gi han opp fordi han tydeligvis ikke gir deg det du trenger. Og selv om du tenker at du aldri vil møte noen ny, noen som vil vite hvordan å beundre deg, tar du feil.

Mannen som tenker du er verdig vil komme etterhvert. Du vet, gode ting skjer ikke over natten.

6. Du trygler om hans kjærlighet

Dersom du må trygle ham om kjærlighet og hengivelse og det er en normal del av forholdet deres, da er ikke forholdet lenger verdt å prøve.

Hvis du vil være den eneste som elsker, prøver å legge inn en innsats, er det ingen vits å fortsette forholdet. Dersom en mann ser at du trenger han og han trekker seg unna, er det et tegn på at noe ikke helt er riktig og at du vil få det bedre uten han.

7. Du håper han vil forandre seg

Dersom du lider i stillhet og håper at han vil forandre seg er ikke forholdet verdt å kjempe for. Det er helt klart at mannen din ikke beundrer deg og liker å gjøre ting på sin måte, og at han ikke engang tenker på hva du har å si om det.

Så når du finner ut av alt det dårlige han gjør for å såre deg, vil du tilgi han fordi du fortsatt elsker han og du ber til Gud at han vil forandre seg. Kjære, la meg fortelle deg noe; Han vil aldri forandre seg. Hvis du lar han, vil han kun lede deg videre og han vil ikke en gang få samvittighetsnag for det.

8. Magefølelsen Din Forteller Deg At Noe Er Galt

Du vet den lille stemmen inni deg som forteller deg hva som er galt og hva det er? Hva sier den akkurat nå? Ingenting fint, ikke sant?

Den sier mest sannsynlig at han ikke lenger er verdt å kjempe for og at du bør forlate han og finne noen som virkelig vil gjøre deg lykkelig.

Den forteller deg at det er på tide å gi opp mannen som ga deg opp for lenge siden og å endelig sette deg selv først. Hvis jeg var deg ville jeg hørt på den følelsen fordi den tar aldri feil!