Veldig ofte er det vanskelig å vite forskjellen mellom å elske og å ha sex. Noen mennesker vil si at det er det samme, bare forskjellige uttrykk. Men det er faktisk en stor forskjell og den ligger gjemt i nivået av intimitet.

Noen ganger er sex bare sex. Det er seksuelle spenninger, attraksjoner, lyster, der et par nyter den fysiske delen uten å emosjonelt involvere seg dypere inn i det. Men dersom du deler en høyere forståelse og en dypere intimitet enn å kun tilfredsstille partneren din, kalles det “ å elske”.

Når et forhold er nytt, er det enda vanskeligere å se forskjellen mellom disse to. Du har fortsatt ikke kommet til det stadiet der du kan snakke åpenhjertig om ting og du ønsker å ta det sakte. Likevel finnes det noen perfekte avslørende tegn på at du ikke kun har sex, men at dere også “elsker”, disse kan du finne nedenfor.

1. Dere ser hverandre mye i øynene under samleie

Øynene hans er over hele deg, men det er et øyeblikk der han stirrer deg dypt inn i øynene. Det er en måte å få kontakt og bygge intimitet med deg på. Han vil vite om du føler det samme som han føler. Når du lukker øynene vil han rette fokuset sitt mot dine lepper og dine ansiktsuttrykk. Han vil vite at du nyter det og han vet at dine øyne og ditt ansikt vil fortelle han hvor mye han betyr for deg.

2. Valg av sex stilling har mye å si

Dersom du er tidlig på i forholdet og han starter med stillinger som doggystyle eller spør deg om å gjøre reverse cowgirl eller andre stillinger som hindrer øyekontakt, elsker han ikke med deg, men har sex med deg. En mann som ønsker å vise deg at han bryr seg vil starte med noe enkelt som misjonærstillingen eller cowgirl så han kan fortsette å ha øyekontakt med deg.

Han vet at du vil føle deg så mye nærmere han under og etter akten. Dersom det er elsking, og han endrer stilling til der han går bak deg, vil han fortsatt vise deg at han bryr seg ved å kysse deg i nakken eller finne en måte slik at du kan se tilbake på han.

3. Forspill eller mangel på det vil fortelle deg mye

Når en mann er inn i det for mer enn bare sex vil han mer enn noe annet sette pris på forspil. Han vil forstå at det er viktig for deg og han vil finne en måte å tilfredsstille deg på. Derfor vil han mest sannsynlig starte med å kline med deg og sakte ta av deg klærne og gradvis gå videre til neste steg. Han vet at det er viktig, ikke bare for å gjøre det mer intimt mellom dere ,men for å gi deg den orgasmen du fortjener.

4. Det vil være mye kyssing under akten

Dersom følelser er involvert vil det være mye kyssing involvert i prosessen når dere elsker. Han vil kysse hver eneste del av kroppen din for å vise sin kjærlighet. Dersom han ikke er interessert i noe mer vil han ikke gi hint for at han vil kysse deg.

5. Han vil ta det sakte

Når en mann er interessert i deg vil han ta sin tid og nyte hvert eneste øyeblikk med deg. Det er unektelig kjemi mellom dere og deres seksuelle forhold er fylt med lidenskap, så ved å ta det sakte vil han forsikre seg om at lidenskapen varer så lenge den kan. Når en mann har dypere følelser for deg, vil ikke en kjappis og pounding for å komme til sluttresultatet være med i bildet.

6. Han er mer fokusert på din nytelse enn hans egen

Han vil vite at han er i stand til å få deg til å komme, så han vil gjøre alt i sin makt for at det skal skje. Han vil til og med spørre deg rett fram om du ble ferdig og om du nøt det, fordi tilfredsstillelse vil være hans hovedbekymring dersom han bryr seg om deg. Hvis ikke, vil han kun forsikre seg om at hans egne behov blir møtt og gi blanke i dine.

7. Etter sex vil kosing være viktig

Å kose er definitivt det beste du kan gjøre etter du har elsket. Dersom han har dype følelser for deg vil han ikke kle på seg med en gang og se etter en måte å rømme på. Han vil åpne sine armer slik at du kan legge hodet ditt på brystet hans, eller bruke begge sine armer til å holde rundt deg så hardt han bare klarer. Kosing vil gjøre det hele til noe mer spesielt mellom dere.

8. Selv om dere ikke har sex, vil han tilbringe kvelden med deg

Det er morsomt at å ikke ha sex er den beste indikatoren på andre sine følelser for deg. Selvfølgelig vil ikke den som virkelig bryr seg om deg dukke opp på dørstokken din og holde deg med selskap kun om sex er involvert. Når du har mensen, er syk eller for en eller annen grunn ikke ønsker å ha sex – vil han være ved din side, kose med deg og kysse deg hele natten lang.