Vi prøver alltid å analysere menn og oppførselen deres, og hvorfor skulle vi ikke det? Når du har en uforklarlig følelse av at noe ikke er som det har vært, prøver du å analysere oppførselen deres.

Vi har blitt lurt alt for mange ganger av menn som var utro og aldri innrømmet det., bare for å finne det ut når det var alt for sent. Men la meg fortelle deg at det finnes noen skjulte tegn på at han har vært utro som du kan se veldig tydelig på ham.

Bruk denne kunnskapen for å aldri bli lurt av en mann igjen.

1. Han går oftere ut

Det skjer på en måte alltid noe rundt ham. Enten han skal ut med kompiser mer enn vanlig eller han alltid sier han har en “familie middag”, er sjansene gode for at han er utro mot deg.

Dette betyr ikke at om han går ut to kvelder på rad og ser fantastisk ut, så er han virkelig utro, men om han går ut den tredje kvelden også, ville jeg vurdert å snakke med ham om det.

2. Han bryr seg mer om sin hygiene

Du vet at når du har vært i et forhold en tid, kommer du til et punkt hvor du kjenner partneren din inn til beinmargen, og du vet hvordan han tar vare på seg selv.

Så, hvorfor har han plutselig begynt å bry seg om hvordan han ser ut? Hvorfor dusjer han hver dag? Prøver han å imponere deg etter all denne tiden? Sjansene er ganske små.

3. Han har humørsvingninger

Det finnes ingen grunn for at han skal dra fra deg, så han må lage en. Han blir lett irritert over tåpelige ting og han er nervøs fordi han prøver å finne på nye unnskyldninger hele tiden.

Det sliter ham ganske enkelt ut og denne utmattelsen viser seg i unaturlige humørsvingninger.

Han går sannsynligvis ut hele tiden og når du spør ham om det, blir han hysterisk så han unngår spørsmålet ditt.

4. Han trenger plutselig mye privatliv

Du har kjent ham så lenge og dere har alltid snakket om alt som skjer i livet deres. Men nå?

Han vil rett og slett ikke fortelle deg hva han holder på med, sier hele tiden du er alt for nysgjerrig og at du må trekke deg litt tilbake. Han blir sint når du spør ham hvem han tekster til og så videre.

5. Han holder telefonen sin borte fra deg

Det betyr ingen ting om du har hatt fri tilgang til telefonen hans tidligere og han nå holder den borte fra deg, eller om dere aldri har vært intime nok til å sjekke hverandres telefoner, men om han plutselig begynner å holde den borte fra deg og ikke vil at du skal være nær telefonen hans, skjuler han sannsynligvis noe.

Han vil ikke engang la deg se hva det er på telefonen som gjør at han smiler slik, ikke sant? Vel, det må være noe som er mye mer interessant enn å holde igang en samtale med deg.

6. Han legger skylden på deg

Når du spør ham om utroskapen hans, vil han automatisk skylde på deg og beskylder deg for å lyve.

Det kan være noe enkelt som å skylde på deg for ikke å re sengen i morges eller la koppene fra i går kveld stå i vasken, men han vil på en eller annen måte prøve å unngå å snakke om sin egen synd ved å prøve å beskylde deg for noe i stedet.

7. Sex apetitten hans er forandret

Mannen som hadde en så stor sexlyst at du ikke var i stand til å holde følge med ham, er nå fullstendig uinteressert i sex eller har en mye mindre sexlyst enn noen gang tidligere.

Nå, når du vil ha sex og gjør deg klar – hva gjør han? Han avviser deg. Noen andre tilfredsstiller sexlysten hans.

8. Du føler deg rar

En kvinne kan enkelt og greit merke det når en mann slutter å elske henne, eller om han har blitt involvert i en annen kvinne.
Det er ikke usikkerhet – det er heller måten hans oppførsel forandrer seg som gjør at du føler deg rar og tvilen du føler for hver eneste bevegelse han gjør.

Kvinner er kjent for magefølelsen sin som aldri tar feil og det er derfor du skal stole på hjertet når det sier at noe er feil.