Hvordan kan du egentlig vite hva det betyr når en mann sier han savner deg? Det er trolig ingen bra måte å dekode denne krypterte meldingen på.

Det er umulig å vite ett hundre prosent at han er ærlig. Du kan ikke være sikker på at han er oppriktig eller bare ønsker å komme i buksa på deg.

Kanskje du kommer til å ende opp med et knust hjerte fordi du var et offer for en ‘player’, eller så kommer du til å være glad for resten av ditt livet i et nesten perfekt forhold.

Vil du vite hvilke av disse to mulighetene som er mest sannsynlig sant i ditt tilfelle? Selvfølgelig vil du det.

Relasjoner er komplisert nok uten disse ekstra problemer. Når du kommer til å tenke på det, er dette ikke en så alvorlig sak sammenlignet med hva som ligger foran deg.

Du vil få tonnevis av utfordringer og blandede signaler fra andre menn, selv uten å la tankene dine snurre rundt hva han egentlig mener når han sier han savner deg.

Du må virkelig være obs for alle tegnene som kommer, alle røde flagg, fordi noen ganger ønsker ikke folk å innse sannheten selv om den treffer dem rett i ansiktet. Når du er forelsket, er du ikke i stand til å se ting klart.

Noen ganger hindrer vårt behov for kjærlighet oss i å se den virkelige situasjonen vi er i.

Noen ganger bryr han seg ikke så mye om deg, men du nekter å akseptere det fordi du ikke vil at det skal være sant.

Så, prøv å være objektiv. Prøv å skille følelser fra logikk. Jeg vèt det er ikke lett fordi hjertet ønsker hva det ønsker, og du kan ikke gjøre noe med det.

Men, for din egen skyld og for å unngå mulig fremtidig hjertesorg, vær forsiktig i starten. Se på din situasjon fra en annen vinkel.

Lat som om disse tingene som skjer med deg og plager deg, skjer med noen andre, noen du kjenner.

Sett deg selv i deres sko og gjør det du ville rådet noen andre til å gjøre.

Dette er det første du bør gjøre før du tar noen andre tiltak. Selvfølgelig er dette lettere sagt enn gjort.

Hvis det var så enkelt, ville ikke kvinner blitt besatt over hva det betyr når en mann sier han savner deg.

Selv om du har rett og grunnen til at han savner deg kommer i din favør, kan du ikke være sikker på at han kommer til å bli for alltid.

Det finnes ingen formel som vil få ham til å bli fordi folk endrer seg hele tiden. Ting som man liker forandrer seg, og ens atferd kan også endres.

Så, ingen kan garantere deg at hvis han savner deg nå, vil han savne deg for alltid.

Men nok om fremtiden. La oss fokusere på hva som plager deg akkurat nå. Hvis du har disse problemene, og du kan ikke finne ut hva som skjer i hodet hans, hvis du ønsker å beskytte deg mot eventuell hjertesorg, les om disse faresignalene.

Hva betyr det egentlig når en mann sier han savner deg?

1. Han tekster deg

Vel, dette betyr egentlig at han ønsker å kommunisere med deg. Kanskje han føler seg ensom og han ønsker å være i ditt nærvær.

Jeg vet det ikke er lett å konkludere om han texter deg fordi han ønsker noe fra deg eller han virkelig savner deg fordi han ønsker å være med deg.

Men, du kan enkelt finne det ut fra måten han tekster deg på, og ut fra måten du tekster ham tilbake.

For å gjøre et lite eksperiment, prøv å ignorer hans tekstmelding i et par timer og se hva som skjer. Hvis han har falske hensikter, vil han sannsynligvis ikke ta seg bryet med å tekste deg en gang til.

Han vil oppfatte din taushet som et negativt svar. Men hvis han tekster igjen, bekymret for at du ikke svarte tilbake, så har du noe å gå på.

Han ønsker å vite om du savner ham også. Poenget er at han vil gjøre noe for å forlenge samtalen med deg fordi han savner deg så vanvittig mye.

2. Han sier han savner deg i offentlighet

Kanskje han ringte deg, og mens du snakker, oppfører han seg som en viktig person fordi alle hans venner og kollegaer er rundt ham.

Han vil ikke gå til et roligere sted for å snakke med deg privat. Dette betyr trolig at han har en annen plan.

Han vil at alle skal høre hva han sier. Han opptrer som en stor idiot fordi han ønsker å skjule sine usikkerhet.

Vær forsiktig, fordi i denne situasjonen kan det være at du bare er et verktøy for ham for å bevise seg selv.

Det kan være han ringer deg for å fortelle deg at han savner deg bare for å bevise for de andre at han har en kjæreste, og for å vise dem hvor mye han elsker henne.

Umiddelbart viser han da at det ikke er ekte kjærlighet, det handler om å se bra ut foran andre.

Du trenger ikke det fordi den type kjærlighet vil ikke vare. Jeg mener, det kan gjøre det, men bare så lenge det passer ham.

9 Tegn På At Han Savner Deg (Og Hva Betyr Det Egentlig?)

3. Han kontakter deg på sosiale medier

Ok, å savne noen betyr ikke nødvendigvis at du er i et forhold. Du kan savne noen du har slått opp med for eksempel.

Du kan savne noen du bare har sett gå forbi deg på gaten. Du kan savne en mann som jobber på kjøpesenteret der du kjøpte den bærbare datamaskinen.

Å savne noen trenger ikke å ha noe å gjøre med å være i et forhold.

Hvis en mann “forfølger” deg på sosiale medier, og du har aldri datet ham, er han sannsynligvis hodet over vannet forelsket i deg og savner deg, fordi han aldri hadde deg.

Hvis noen du har vært med tidligere sender deg meldinger på sosiale medier eller ‘liker’ og kommenterer på hvert bilde du legger ut, gir den personen definitivt et tegn på at han savner deg og sannsynligvis ønsker å date deg igjen – han vil ha deg tilbake.

Hvis dere har slått opp for en tid tilbake, og han fortsatt kontakter deg og er involvert på dine sosiale medier, har han definitivt ikke gått videre.

4. Han vil at du skal sende ham bilder

Dette er definitivt et tegn på at han savner deg, men på hvilken måte, det er spørsmålet. Dette kan være skittent som bare det, men det kan også være helt uskyldig.

Det er derfor jeg skrev tidligere at du må nøye lese alle tegn på at han savner deg og hva han mener, fordi det er en fin linje mellom det gode og dårlige, eller det som passer deg eller ikke.

Det er mulig at han bare synes du er fin, og han vil at du skal sende ham bildene for å tilfredsstille hans behov.

Men, på en annen side, kan det være han spør deg om et bilde fordi han virkelig savner deg, og han vil ha deg ved siden av seg.

Han ønsker å se ansiktet ditt fordi det gjør ham glad. Han ønsker å kunne se deg og tenke på deg når han tar telefonen sin med seg.

Han ønsker å bruke hvert øyeblikk av sin fritid til å se på ansiktet han savner mest, som er ditt.

5. Han er insisterer på å se deg

Når en mann savner deg, ønsker han definitivt å kunne se deg. Han vil trolig insistere på å se deg, og når dere møtes snakker han om neste gang han får se deg igjen.

Dette er et skuddsikkert tegn på at han mener alvor. Det betyr at han er interessert i deg og sannsynligvis ønsker noe mer enn hva dere allerede har.

Selvfølgelig kan dette gå begge veier. Han kan si at han savner deg og så har han baktanker og ønsker kùn å bruke deg.

Den eneste måten å vite dette sikkert er å vente til han gjør en innsats, og vil finne på noe bare for å se deg igjen.

Ord betyr ikke noe hvis de ikke følges opp av handlinger. Så vær smart, vær tålmodig og vent for ham til å bevise for deg at han virkelig ønsker å se deg og at han savner deg.

6. Han er sjalu

Hvis han er sjalu, men ikke overdrevet sjalu, betyr det at han virkelig savner deg.

Gutter har ofte behov for å vise andre at du er hans. De ønsker å la alle vite at du er opptatt og andre bør passe sine egne saker og prøve å finne sin lykke et annet sted fordi du er hans.

Dette kan være veldig irriterende. Du kan føle han kveler deg, men så lenge det er innenfor det normale, er du trygg.

På en annen side finnes det mennesker som har alvorlige sjalusi problem.

Det finnes gutter som vil kontrollere deg fordi de ikke stoler på deg. Kanskje er de for redde for at du kommer til å forlate dem, så de forestiller seg ting som aldri har skjedd og blåser det ut av proporsjoner.

Og når du konfronterer dem om det, vil de forsikre deg om at de elsker deg, og at de oppfører på den måten fordi de savner deg.

Vær forsiktig og ikke la noen ta bort din frihet eller begrense deg på noen måte. Hvis du ser at han gjør nettopp det, da savner han ikke deg, han har et alvorlig problem.

9 Tegn På At Han Savner Deg (Og Hva Betyr Det Egentlig?)

7. Hans venner gir deg hint

Dere to var i et forhold, og du brøt ut av det. En viss tid har gått og du har ikke hørt fra ham på en stund, men hans venner gir deg hint om at han ikke er over deg, og at han savner deg.

Han er da trolig for sjenert til å fortelle det selv, eller så ønsker han å gi deg din plass. D

ette er definitivt et ekte tegn på at han vil ha deg tilbake. Kanskje har han skjønt hvilken tosk han har vært, og siden han ikke tvinger deg til å snakke med ham bør du kanskje tenke på å gi ham en ny sjanse.

8. Han ringer deg når han er full

Jeg vet at de fleste av dere umiddelbart får ideen om at det eneste han ønsker er en booty call. Men, som i de fleste tilfeller har hver sak to sider, det har også denne.

Ja, han kanskje gir faen i deg og er kun i humør for noe extra, og den beste løsningen er å søke etter det der du har fått det regelmessig tidligere.

Så, ja det er en stor sjanse for at han kan si han savner deg bare for å gå til sengs med deg.

Men, det er også en mulighet at han faktisk ønsker å være med deg. Det er en likeverdig sjanse for at han virkelig savner deg.

Kanskje har han ikke hatt mot til å ringe deg; kanskje han ikke vet hva han skal si til deg.

Vi alle gjør dumme ting når vi blir fulle, vi er alle så utrolig modige i disse øyeblikkene.

Kanskje det var alt han trengte – et lite dytt i ryggen for å kunne fortelle deg at han savner deg og elsker deg fremdeles.

Det finnes en måte å vite dette sikkert på, men dessverre funker det ikke hver gang, fordi vi er alle forskjellige, og det finnes ingen mal på menneskelig atferd som stemmer 100 %.

Det er også det fine med det. Men etter en vill natt, om han ringer deg dagen etter eller tekster deg at han er lei seg for sin oppførsel, så var han nok bare ærlig og emosjonell natten før.

Hvis han ikke kontakter deg, ville han trolig bare ha sex.

9. Han sier bare at han savner deg

Dette er det fineste en mann kan si til deg, og det mest ærlige. Det er ingen skjulte motiver bak disse tre ordene: “Jeg savner deg”.

Han kommer ikke gå over fjell og vann for å fortelle deg at han savner deg. La oss bare si at han vil savne deg ‘normalt’, og du vèt det.

Instinktet ditt vil fortelle deg at han er seg selv og at hans intensjoner er hederlige.

Og selvfølgelig kan ikke alle menn være rolige og samlet hele tiden. Selv de som har de hardeste eksteriøret gir etter for det indre trykket som kjærlighet vekker i dem.

Men bunnlinjen er, du vill vite om han er ærlig eller ikke. Du vil kunne se det i øynene hans.

Og han vil definitivt bevise det for deg. Fordi når noen savner deg på ekte, vil han ikke mate deg med tomme ord, han vil vise det for deg.