Enhver jentes drøm er å ha en mann ved siden av henne som vil elske henne slik hun fortjener.

Men hva skjer når ting ikke er så enkelt? Kanskje det er på tide å ta av dine rosa fargede briller og innse en gang for alle at han ikke er interessert i deg.

Hvis du er usikker på hva han føler for deg, har jeg listet noen ting som kan hjelpe deg å se om han er interessert i deg og om han planlegger en fremtid med deg.

1. Han respekterer deg ikke

Respekt er nøkkelen til et stabilt og vellykket forhold. Hvis du ser at mannen din ikke respekterer deg, er dette et stort rødt flagg om at du bør forlate han og gå videre.

Han er kun en som tar deg for gitt, og tenker at du alltid vil være der når han trenger deg. Vel, vis han at han tar feil og forlat han itide.

Når han mister deg, vil han innse at han gjorde en stor feil og vil ikke behandle andre kvinner på samme måte han behandlet deg. Det er definitivt en leksjon han bør lære i livet.

2. Han støtter ikke dine drømmer 

Det er en rekke forhold der menn fote er sjalu på kvinnens karriere. På grunn av dette vil de aldri støtte hennes drømmer.

De vil aldri si at de er stolte av henne og de vil alltid unngå å snakke om jobben hennes. Ingen kvinne kan virkelig være lykkelig og fornøyd i et forhold som dette, derfor er den beste måten å løse problemet på å sitte og snakke sammen.

Hvis du ser at mannen din er sta og at hans stolthet er viktigere enn sin kjærlighet for deg, bør du kun gi han en enveisbillett!

3. Han har ikke tid til deg

Dersom mannen din kun kommer med unnskyldninger om hvorfor han er opptatt med ting, betyr det at han ikke er interessert i deg.

Dersom han elsker deg, vil han gjøre deg til sin største prioritet, men denne type oppførsel sender en helt annen melding.

Ved å gjøre dette, sier han til deg at han kan se deg, men at det ikke er noe problem hvis han ikke gjør det. En mann som dette er aldri en mann av kjærlighet.

4. Langtidsforhold er ikke hans greie 

Dersom en fyr forteller deg at et langtidsforhold ikke er hva han ønsker i dette øyeblikk, kan du vedde på at han kun holder deg i håpet. Han er kun en fuckboy som vil gå fra den ene jenta til den andre.

Han ønsker ikke å forplikte seg, og han vil aldri gjøre det heller. For å unngå å havne i tårer, bør du gå fra han og takke Gud for at du ble kvitt han.

5. Han lytter ikke til deg

Poenget med å ha en kjæreste er å føle seg bra nok i sin egen hud sammen med han. Dersom du serverer dine dypeste følelser foran han, men han foretrekker å sjekke ut den hotte servitrisen, har du ingenting å gjøre med han.

Du er altfor bra til å være med han og du bør fortelle han det. Forklar han at forhold handler om kjærlighet og respekt, og at med han får du ingen av delene.

Forhåpentligvis vil han innse at han tok feil, men denne gangen vil det være forsent for dere å prøve på nytt.

6. Han vil ikke bli bedre kjent med deg

Uansett om dere to har datet lenge eller kun for et par måneder, bør han være interessert i deg med en gang. En mann som mister interessen er ikke en mann som er hodestups forelsket i deg.

Han dater deg kun når det er beleilig for han. Han er ikke den som ville dødd for deg og han er definitivt ikke den du bør gifte deg med.

7. Han får deg til å tro at alt er din feil 

Uansett om du har gjort en liten eller stor feil vil han alltid klandre deg for det som skjedde. Du vil alltid være trøbbel i livet hans og hva enn han har å si om deg, vil han si til deg.

Tro meg du vil føle deg som dritt fordi han vil anklage deg for ting du ikke har gjort. Et slikt forhold er definitivt giftig og du bør komme deg vekk fra det ASAP.

8. Han bryr seg ikke om dine følelser

Han er den type mannen som stolt vil stå foran deg mens du gråter over problemer i livet ditt. Han vil ikke engang rekke hånden sin mot deg for å få deg til å føle deg bedre.

Han vil ikke en gang si at ting vil bli bedre og at du kan regne med han uansett hva som skjer.

En mann som dette vil aldri bry seg om dine følelser og han vil helt klart ikke gjøre noe for å gjøre deg lykkelig.