Forhold kan noen ganger være vanskelige. Du tror kanskje at fyren du er med er alt du trenger i en mann. Du ønsker å gi han hele deg. Du ønsker å tilbringe resten av livet ditt med han og det viser seg at han aldri ville de samme tingene som deg, så dere slår opp.

Du kaster bort måneder eller kanskje år av livet ditt på feil fyr. Kanskje mens du er sammen med feil fyr, går du glipp av sjansen til å møte den rette.

Dersom du dater noen som du tror ikke føler det samme som deg, kan det føre til utvikling av frykt og usikkerhet.

Derfor er det bedre å være sikker fra starten av enn å bruke livet ditt med noen som ikke bryr seg om deg.

Ikke bare kan du lese tegnene på at han elsker deg, men du kan også være sikker på dere er ment for hverandre. Du kan være sikker på at han er din sjelevenn.

1. Han er støttende

Han er der for deg uansett hva du gjør. Han er der for deg og gir deg en boost når du trenger det. Dine drømmer betyr like mye for han som de betyr for deg.

Han ønsker å være en del av valgene du tar fordi dine valg påvirker han, og han ønsker kun å se deg lykkelig og at du tar de rette valgene. Selv om han ikke er enig med deg viser han deg støtte fordi han vet hvor viktig det er for deg å lære fra dine egne feil.

Han vil aldri gjøre narr av deg eller dømme deg når du gjør noe galt. Han vil gi deg en komfortabel hånd og hjelpe deg opp igjen.

2. Han stoler på deg

Han vet du vil følge opp dine løfter og at du aldri vil bryte ditt ord. Han vet at ethvert forhold er bygd på tillit og hvis du ikke stoler på partneren din, vil du aldri være i stand til å virkelig elske han. Han vil betro seg til deg fordi han vet at du vil hjelpe han, slik som han hjelper deg når du trenger det.

Hvis du ønsker å gjøre noe som han ikke er enig i, vil han stole på deg nok og gi deg sjansen til å overtale han. Han vet at du gjør ting for deg og han sin skyld. Han vet at du aldri vil gjøre noe for å ødelegge det dere har.

3. Han respekterer dine meninger

Han vil aldri stoppe deg midt i en setning fordi han vet at du er et intelligent menneske som har retten til egne meninger. Han er full klar over the faktum at du har din egen stemme som fortjener å bli hørt.

Du vil føle deg elsket og respektert resten av livet ditt med han. Han vil aldri undervurdere deg eller skjemme deg ut ved å ikke ta noe du har å si til betraktning.

4. Han gjør kompromisser

Noen ganger vet han å la noe passere. Kanskje du er sta når du prøver å poengtere noe og selv om han vet at du tar feil, lar han noen ting gli forbi fordi han ikke vil krangle med deg.

Og når det passer seg og situasjonen bosettes vil han snakke med deg om det. Hvis han ikke lar ting passere, vil han prøve å møte deg et sted på midten slik at dere begge kan være fornøyde med det endelige resultatet.

5. Han overrasker deg for ingen spesiell grunn

Ikke bare husker han viktige datoer, han overrasker deg også når du minst venter det. Han dukker alltid opp på døren med blomster i hånden, kun fordi han elsker deg.

Han vil ta deg med ut kun fordi han ønsker å tilbringe tid med deg. I utgangspunktet trenger ikke disse tingene være store eller spektakulære, så lenge de kommer fra hjertet.

6. Han har erstattet “Jeg” med “Oss”

For han finnes det ikke lenger “Jeg”. Fra første stund han forelsket seg i deg visste han at dere tilhørte hverandre og at dere er to kropper med en sjel, at dere blir til en “Oss”.

Han tenker ikke på seg selv som en singel mann lenger. Han ser deg i fremtiden og han lager planer som inkluderer deg.

7. Han elsker deg dypt og du vet det

Noen ganger trenger du ikke tegn på at noen er din sjelevenn eller ikke. Noen ganger bare vet du det, og du vet det like godt som han gjør. Han elsker deg fra bunnen av hjertet og føler det samme som han.

Det er ingenting annet du ønsker å gjøre enn å tilbringe tid med han. Når du sovner, er han den siste tingen du tenker og når du våkner opp, er han den første tingen du tenker på. Han er mannen i dine drømmer.