Å være trofast er mer enn å ligge med kun en person, og kysse og klemme en person. Det er mer enn å holde hendene for seg selv.

Det betyr å slette alle numrene til potensielle kjærester fra telefonen fordi du ikke trenger de lengre. Du er opptatt nå og resten av verden bør vite det.

Å være trofast betyr å fortelle hver eneste jente som prøver seg på deg i baren om å “Ligge unna”. Det betyr at du viser forlovelsesringen din som er et tegn på beskyttelse – et tegn på at hjertet ditt tilhører noen andre.

Å være trofast betyr at du har en åpen kommunikasjon med din partner. Det betyr at du forteller henne at eksen din har ringt og invitert deg med ut for middag men du sa, “Nei”. Det betyr at du ikke ga den nye kollegaen på jobben som sjekket deg ut noen svar, men heller ignorerte henne. Det betyr at du vet alle ulempene og fordelene, men fortsatt er der.

Å kjempe imot alle de dårlige tingene som er foran oss. Å være trofast betyr å ikke gå over streken.

Jeg sier ikke at du skal lukke øynene dine foran alle jenter, men du kan ikke ha det samme med dem og kjæresten din. Hvis du gjør det, gir det ingen mening – at kjæresten din er samlet med alle de andre jentene.

Tro meg – det kommer ikke til å få henne til å føle seg spesiell, ikke i det hele tatt. Så du bør tenke over handlingene dine to ganger.

Du har lov til å tekste, like bilder på Facebook eller å ha venner av begge kjønn. Men hvis du skjuler tekstmeldinger med andre fra kjæresten din, betyr det at det er noe der som kjæresten din ikke burde se. Hvis du legger inn seksuelle kommentarer under en annen jentes bilde, da er det noe galt.

Bare tenk på hvordan kjæresten din vil føle seg om hun fant ut om det. Hun ville blitt bekymret, usikker, forvirret. Hun vet at der det er lys, finnes det torden. Hun kan føle det fordi hun kjenner deg så veldig godt.

Hun er den som fullfører dine setninger, så ikke tro at du kan lure henne. Vær så snill å ta til betraktning at å være trofast er mer enn å aldri la en annen person inn i sengen din igjen. Det betyr å aldri slippe noen annen inn i hjertet ditt.

Å være trofast betyr å være fornøyd med det faktum at du kommer til å tilbringe resten av livet ditt med samme person. Det betyr at du vil gjøre alt i din makt for å ikke skape kaos i livene deres.

Å være trofast betyr å ikke lytte til vennene dine når de foreslår at du går og danser med jenta som har sjekket deg ut hele kvelden.

Det betyr å tenke med hodet og ikke med pikken. For selv om du er utro, vil det være noe fra henne mellom dere – Hennes hender som trekker deg tilbake, hennes lepper som biter deg. Du vil føle at hennes sjel er der, og du vil føle skyld dersom du fortsetter.

Vær en mann og ta en avgjørelse. Dersom du kan leve med kun en dame, er det fantastisk. Men hvis du ikke kan, ikke vær utro mot henne. Det er bedre at du forteller henne at du ikke elsker henne mer og lar henne gå, Du vet at hun etterhvert vil gå lei av all utroskapen og vil pakke sammen koffertene og dra en vakker dag.

Husk – det er ingenting som er verre enn sinnet til en forrådt kvinne.

Så vær derfor trofast og få den eneste tingen vi ønsker i livet: Noen å holde hånden til når vi dør.