1. Hun vil hjelpe deg å vinne over dine problemer

En jente som dette har vært gjennom helvete og tilbake og, hun viser hva det vil si å virkelige lide. Det hun har vært igjennom er ting hun ikke engang ønsker for sin verste fiende og når hun ser at du sliter med problemer i livet, vil hun være der for deg.

Hun vil holde hånden din hardere når du skyver henne unna. Hun vil gå etter deg når du bestemmer deg for å rømme avgårde. Hun vil gjøre alt dette fordi hun oppførte seg på samme måte, men dessverre var det ingen som var der for henne den gangen.

2. Hun vil forstå deg

Når du forteller henne at du ikke føler deg komfortabel med å gjøre noe, vil hun ikke dømme deg men heller forstå deg. Hun vet at vi ikke alle er like og at forskjellige mennesker frykter forskjellige ting.

En jente som dette vil alltid være hjelpsom og hun vil alltid prøve å få deg til å føle deg bra og respektert når du er med henne. Hun vil gi deg alt hun trengte i fortiden, men aldri fikk. Hun vil hjelpe å heale deg uten å røre deg, ved å kun bruke hennes ord.

3. Hun vil overanalysere ting

Dette er noe hun må gjøre fordi hun har blitt såret så mange ganger tidligere. Hun vil rett og slett ikke at hjerte hennes skal bli knust igjen og det er hvorfor hun kommer til å overanalysere ting du sier, så hun kan diskutere dem i tide.

Når du har et problem vil hun sitte ned og snakke til deg som sin bestevenn, og legge en innsats for at dere skal fungere sammen. Hun er noen som ikke gir opp så lett og når hun bestemmer seg for noe, vil hun holde seg til den avgjørelsen uansett hvor vanskelig det vil være å få det til å skje.

4. Hun vil gjøre en god innsats

En jente som dette vet at innsats har mye å si for forholdet, og er virkelig noen man bør ta vare på. Hun har vært i mange meningsløse forhold tidligere og de alle feilet på grunn av mangel på innsats. Det er hvorfor hun vil gjøre alt i sin makt for å få ting til å klaffe mellom dere.

Du vil aldri se at hun overgir seg og hun vil aldri være den som starter en krangel. Hun er den type personen som ønsker å takle ting på en rolig måte, så det ikke blir noen heving av stemmer eller lignende. Hun er en voksen person og hun oppfører seg som en, uten drama i livet hennes.

5. Hun vil fortelle deg sine mørkeste hemmeligheter

Hun vil innrømme at hun har vært ødelagt mange ganger. Men hun sier ikke dette for at du skal synes synd på henne, men fordi hun ønsker et tettere bånd med deg.

Hun vet at intimitet er det viktigste i et forhold, så hun vil at du skal vite alt om henne, både positive og negative sider.

Hun vil ikke lure deg, men vil at du skal bli bedre kjent med henne, og se om du klarer å følge opp med henne og hennes tidligere “bagasje”. Hun vil være ærlig mot deg fra starten av, og hun vil aldri såre deg med vilje.

6. Hun trenger ikke en perfekt mann

Hva hun virkelig vil ha er noen som hun klikker med – en mann som vil være perfekt i hennes øyne. Hun ønsker en mann som vil elske henne selv om hun er litt gal noen ganger, selv om hun glemmer å gi pusterom og kan være litt klengete.

Hun trenger noen som kan akseptere henne for den hun er uten å ville forandre henne. Hun ønsker en mann som ikke vil prøve å fikse henne, men som vil elske alle de ødelagte delene ved henne. Og når hun finner en mann som dette, vil hun gå all in med han.

7. Hun vil være din bestevenn

Hun vet at et par må bli bedre kjent med hverandre for at de skal kunne utvikle et stabilt forhold. Det er hvorfor hun vil prøve å være din bestevenn først, og når dere når et høyere emosjonelt nivå, vil hun prøve noe mer enn vennskap.

Hun ønsker rett og slett en mann som vil være i stand til å tro på forholdet og som ikke vil rømme avgårde når de treffer den første humpen i veien.

8. Hun er takknemlig for de små tingene

En jente som dette trenger ikke dyre gaver for at hun kan vise hennes kjærlighet. Hun vil heller ta de små tingene som å stjele et kyss fra deg når ingen ser, en rose fra hagen din eller å si at du elsker henne når hun minst venter det.

Hun vet at det er de små tingene som gjelder og hun trenger ikke at du prøver å imponere henne med noe stort. Hun ønsker at du kan skjemme henne bort med lojalitet fordi hun vet at følelser er viktigere enn materielle ting.